| Autor | Mesaj |
Psyche
Expert member

IP: inregistrat
Mesajul acesta:
14-04-2010 21:03
|
Re: acum te cred
nu exista cineva mai fericit decat mine astazi!
Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
|
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
16-04-2010 19:37
|
Dialog
-Sa vin?
-Mi-i frica.
-Ei,vezi?!...
-(O,nu)vine.
-Taci.
-...
-Am venit(sunt)
-Unde..nu te vad..
-Langa tine.
-Taci...
-Of...
-Of...
-Cum... eu plang.
-Eu plang...(si eu).
-Sunt bolnav.
-Sunte,...
-Vreau sa te simt.
-Te simt.
-Valea,valea,ce-am facut?
-Nu-i nimica.
-Te-am pierdut.
-Innebunesc.
-Innebunesc.
-Cum?
-Cum?
-Mai bine-atunci.
-Atunci.
-In infinit.
-In infinit.
-Dar cum?
-Cum`s toate.
-Cine stie...
-Poezie.
-Poezie.
-Hai!
-Hai!
-Unde,unde?
-Sus.
-Sus.
-Unde?
-Unde?
-Tot mai sus!
-Tot mai sus!
-Cine?
-Cine?
-E mai sus.
-E mai sus.
-Eu,eu,tu,tu.
-Fum.
-Fum.
-Si...
-Ce-a fost asta?
-Ce sa fie?...
-Poezie.
-Poezie.
-O tigara.
-O tigara.
-O,iubire.
-O,iubire.
-Umbre...
-Umbre...
-Colorate.
-Colorate.
-Vis...
-Vis...
-Hai cu mine!
-Hai cu mine!
-Unde?
-Unde?
-Cine-s astea?
-Alte umbre.
-Hai spre soare.
-Hai spre soare!
-Umbre...
-Umbre...
-Colorate.
-...
-Suntem aici in odaie
-Da.
-Ce-a fost?
-Un vis,poate.
-Of!
-Of!
-Poti sa te culci?
-Dar tu?
-Eu ma duc.
-Am plecat.
-Of...ma culc...
-Te-ai culcat?
-Dar ma tot uit pe fereastra,
Cum stam pe ganduri
Langa veioza intarziata...
-Dar si eu ma gandesc la tine
Si ochii ma ustura de insomnie.
-De cate nopti?
-De cate nopti?
-Ce mai faci?
-Ce sa fac?
-Ma uit spre fereastra,ma vad inapoi.
-Nu cred sa plec la Paris...
-Sunt de cateva zile aici.
Si te-am vazut pe strada
Si m-ai vazut dintru aminte.
...Cativa metri in urma.
Era tarziu...
Te-am simtit.
-Da,parca mi-aduc aminte.
-Ei,plec la Paris!
Senina integrala:
Din joc abil,
Ideal,
Senina,infernal.
George Bacovia-DialogJoie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
17-04-2010 13:48
|
hehe!
Oggi e un bel giorno. Oggi festeggiamo!Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
19-04-2010 20:29
|
>:)
666 de posturi!
            Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
23-04-2010 01:31
|
SummerTRIP!
in sfarsit a ajuns la urechile mele si super oferta mult asteptata pentru un sejur in Italia!
ca sa grabesc treaba si sa ma asigur ca finantatorii mei nu mai au cum sa se razgandeasca,ma voi prezenta cu avansul saptamana viitoare.
excursie de 10 zile,3 zile pe malul marii Adriatice si alte 5 in Roma,de unde voi vizita tot ce se poate,voi manca tot ce se poate.
Maccheroni,i`m "cuming"!!
    Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
25-04-2010 23:13
|
pentru ce?
a simtit cineva sentimentul ala de strainatate in propriul corp vreodata uitandu-se in oglinda? patesc uneori. ma intreb daca nu cumva sunt nebuna.
sau mai e o senzatie pe care nu o pot asocia cu nici o alta. una de teama de nimic .. e atunci cand incepi sa-ti pui intrebari existentiale,cand vezi cate un loc,cand asculti vreun ritm .. cat de ciudat.
aberez.
pentru ce naiba traim? de ce traim? ce rost isi are lumea asta care nu duce nicaieri? de ce atata diversitate ? de ce nu pot fi lucrurile mai simple? de ce e nevoie de toata lumea asta? de ce nu putem trai ca primitivii? de unde atatea resurse? de ce consumam atat? ce e luxul? de ce tot ce se intampla pare sa aiba un motiv si nu are niciunul ?Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
27-04-2010 20:45
|
un bla bla nou
http://www.lyrics007.com/Darren%20Hayes%20Lyrics/Insatiable%20Lyrics.html
melodia asta imi face pielea de gaina!    Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
30-04-2010 11:23
|
1 mai trip.
toate planurile facute deja de doua saptamani se rastoarna in zece minute pentru ca o mare majoritate si-a gasit altceva de facut iar minoritatea care-si doreste cu adevarat sa mearga cu corturile pe durata zilelor astea minunate,din multe puncte de vedere,raman cu fundul in soare.
ia telefonu,printeso si misca tot ce poti ca oamenii ce depind de tine sa-si primeasca excursia. nu e nimic,are punga si alti ofertanti. doua-trei linii dupa care gasesti ce vrei si in sfarsit! puteti uita!
merg cu corturile,avand tot ce-mi trebuie pentru "izolare" noaptea;nu e prima oara deci am luat aminte si stiu ce ma asteapta. oricum ar fi sunt prietenii mei,oamenii cu care ma simt in siguranta,care ma respecta asa cum sunt,primind acelasi lucru la schimb.
cred ca principalul condiment intr-o relatie de orice fel,fie de natura emotionala(amicitie,dragoste),fie de natura profesionala(colegi,colaboratori) este RESPECTUL ! si asta fiind o chestie pe care nu o primesti gratis decat daca lasi impresia ca ai avea nevoie de ea,sau,cum ar fi si normal,o castigi dupa o batalie lunga in care iti pui toata artileria in miscare.
in concluzie,ne auzim duminica.
distractie placuta,respectiv odihna placuta tuturor  Joie de vivre!
Editat de Psyche pe 30-04-2010 15:08
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
01-05-2010 20:41
|
1 mai trip partea a doua!
am strans cortul si am plecat de urgenta cand am aflat ca se face o excursie in noaptea asta tocmai in .. bucuresti!
mergem in excursie ! o sa-l vedem poate si pe domnul presedinte PSD Victor Ponta  Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
07-05-2010 23:16
|
printre ultimele zile de primavara
http://www.youtube.com/watch?v=DeSmwMyF-Vs&feature=fvst
pentru ca imi place mult melodia asta si pentru ca vreau sa spun ceva. legat de? nu stiu. nu gasesc vreun topic potrivit care sa descrie un ansamblu de stari,sentimente,evenimente etc. din viata mea. sau poate nu e ceva sa le grupeze pur si simplu.
totusi,totul se invarte zilnic dupa fumul tigarilor. asta e o chestie constanta. cred ca daca ar fi sa vorbesc despre ceva permanent aproape si solidar,as vorbi despre pachetul de tigari,tigara in sine,fumul canceros si tusitul seara.
multa lume traieste mai intens decat mine in momentul asta dar sunt sigur prea plictisita ca sa misc ceva. un somn ar ajuta. nu am mai dormit bine demult.
cine dracu spune ca trebuie sa te supui unor reguli stupide de a-ti petrece timpul? de unde naiba o sa stie organizatorul balului ce se desfasoara astazi ca eu nu o sa fiu obosita,nostalgica sau plictisita astazi? de ce sa sarbatoresc vinerea si sambata daca eu sunt odihnita in orice zi si nu imi pasa daca nu dorm nopti intregi? de ce cafeaua se bea dimineata? daca eu am chef sa beau una acum? de ce cerealele cu lapte sa se serveasca si ele tot dimineata? daca mie imi vine sa le incurc cu pranzul,care ar fi problema? de ce sa-ti scoti potaia dimineata la 7 cand ii poti face si dus scotand-o la 3 noaptea si deranjandu-i somnul (si al vecinilor)? de ce barurile se inchid noaptea? de ce nu s-ar inchide dimineata cand nea` Gheorghe oricum prea preocupat de maruntisul ramas si pasul lui de om maruntei si prefacut n-o sa-i acorde importanta?
de ce duminica trebuie sa fie o zi de familie? de ce trebuie sa existe o zi de familie? nu s-a gandit nimeni ca asta e o suferinta in plus pentru nefamilisti,orfani? de ce sa nu ai voie sa iti pui ketchup pe omleta? de ce crenvustii trebuie sa se manance neaparat cu mustar? de ce nu merge pateul de sibiu cu cacao cu lapte?
 Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
08-05-2010 23:18
|
atat
sunt pur si simplu lucruri care nu se pot cumpara si nu pot fi compensate de nimic in viata,printre astea se numara si dragostea speciala a unui parinte pentru copilul sau. asta e cea mai adevarata si mai sfanta(chiar daca cuvantul asta nu isi are locul in vocabularul meu uzual) legatura existenta.
parintelui care strabate furtuna cu copilul lui in brate ar trebui sa-i fie iertate toate pacatele,ar trebui sa i se ridice o statuie cu chipurile ingerilor si el in mijlocul lor.
.....
ce seara.
Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
16-05-2010 21:40
|
fara mine
http://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o
"Suferinta si Deznadejdea nu te imping niciodata sa faci lucruri mediocre." Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
McLove
Expert member

Mesajul acesta:
16-05-2010 22:56
|
Re: fara mine
| "Suferinta si Deznadejdea nu te imping niciodata sa faci lucruri mediocre." |
... doar sex!  Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
|
| inceputul paginii |
|
|
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
30-05-2010 16:28
|
nebunie
poate sunt paranoica,sau poate chiar asa e,nu stiu cine imi poate confirma dar am impresia ca innebunesc. o spun poate si pentru a-mi motiva prezenta intermitenta. am avut o saptamana aiurea..poate e doar o perioada de depresie. visez multe porcarii carora nu le gasesc explicatii.
sper sa se termine in curand. sa ne auzim cu bine.Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
06-06-2010 22:29
|
vara
joburi de vara,CV,referinte,obiective,CV,CV,experienta,ziare,knock knock,buna ziua,CV,o zi buna,date personale,CV,CV.
Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
08-07-2010 19:51
|
Re: vara
unele lucruri raman pentru toata viata,sunt convinsa.
saptamana cu numarul 30.Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
15-08-2010 14:28
|
la mare!
Nu am parasit forumul! Nu! Intru de fiecare data cand am timp si citesc fara sa postez,insa. Am terminat cu munca. Mi-au ajuns cele 2 luni jumatate de mirosit a ceafa de porc si cartofi prajiti. Ma duc la mare pe banii mei cu iubitul meu. Nu mai numar saptamani.
Am bagaje. Abia astept sa sar peste un val. Nu mai iau pastile.
Canicula si multa abureala! Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
24-08-2010 01:37
|
Re: la mare!
Nu am parasit forumul! Nu! Intru de fiecare data cand am timp si citesc fara sa postez,insa. Am terminat cu munca. Mi-au ajuns cele 2 luni jumatate de mirosit a ceafa de porc si cartofi prajiti. Ma duc la mare pe banii mei cu iubitul meu. Nu mai numar saptamani.
Canicula si multa abureala! |
COSTINEEESTI!!!!   Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
McLove
Expert member

Mesajul acesta:
24-08-2010 11:20
|
Re: la mare!
Canicula si multa abureala! |
Stiam eu ca ma spionezi. 
Nu stiu cum se zice dupa ce ai revenit... "intoarcere placuta?"  Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
Editat de McLove pe 24-08-2010 11:21
|
| inceputul paginii |
|
Psyche
Expert member

Mesajul acesta:
30-08-2010 12:17
|
Re: Re: la mare!
Stiam eu ca ma spionezi. 
Nu stiu cum se zice dupa ce ai revenit... "intoarcere placuta?"  |
hehe lumea isi reia activitatea obisnuita dupa concedii  Joie de vivre!
|
| inceputul paginii |
|
|
|