| Autor | Mesaj |
didi
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
30-08-2010 00:51
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt rec
Ma fata odata ce iti incepi viata o sa simti nevoia sa fii satisfacuta.. Deci gandeste;te bn ce vrei sa faci... Eo am 14 ani si nu mai sunt virgina . In scimb am stat 3 ani cu un baiat pana m'am asigurat ca tsine la mn si ca sunt pregatita. Apoi m'am f****
|
Inseamna ca tu la 12-13 ani erai deja experta ))
|
| inceputul paginii |
|
|
|
Didi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
30-08-2010 00:54
|
:)
Acum , e vorba si de fata... poate ii e rusine de iubitul ei si nu poate sa stea peste... mai bine inainte cu vreo 3-4 zile dezbraco si nu o dizvirgina! Ca sa se obisnuiasca!
Daca ea trage de tine : fa sex cu ea! cum ii doreste inima! dar tot mai bine e sa ne futa ele pe noi!  :love |
Ca bine zici...asa e..fata trebuie sa se obisnuiasca dinainte cu baiatu,cu faza cu dezbracatu ,cu timiditatea si asa mai departe...e bine sa incerce ceva timp cu degetelul ,cu limba...si asa mai departe si apoi sa treaca la actiune )...
Eu una asa fac cu iubitul meu,numai ca am ramas inca la faza asta ca sunt mai greu de convins )):">
|
| inceputul paginii |
|
alfred
Neinregistrat
Mesajul acesta:
31-08-2010 18:21
|
Re:)nu am inteles nimic
Am 12 ani si din intamplare am auzit pe cnv mai mare zicand cuv dezvirginare am intrebat pe toti prietenii mei dar nimeni nu stie apoi am cautat pe net si am ajuns aici am citit tot topicol si nu am inteles absolut nimic explicatimi va rog ce inseamna cuv dezvirginare plz plz plz
|
| inceputul paginii |
|
femme
Expert member

Mesajul acesta:
31-08-2010 18:25
|
Re: Re:)nu am inteles nimic
| Am 12 ani si din intamplare am auzit pe cnv mai mare zicand cuv dezvirginare am intrebat pe toti prietenii mei dar nimeni nu stie apoi am cautat pe net si am ajuns aici am citit tot topicol si nu am inteles absolut nimic explicatimi va rog ce inseamna cuv dezvirginare plz plz plz |
dezvirginare=inceperea vietii sexuale (asta in sens larg); ruperea himenului la femei(asta in sens medical)"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett
|
| inceputul paginii |
|
alfred
Neinregistrat
Mesajul acesta:
01-09-2010 10:16
|
Re: Re: Re:)nu am inteles nimic
dezvirginare=inceperea vietii sexuale (asta in sens larg); ruperea himenului la femei(asta in sens medical)
am inteles partea cu inceperea vietii sexuale da nu am inteles partea cu ruperea himenului 
P.S
|
| inceputul paginii |
|
femme
Expert member

Mesajul acesta:
01-09-2010 18:56
|
Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimic
dezvirginare=inceperea vietii sexuale (asta in sens larg); ruperea himenului la femei(asta in sens medical)
am inteles partea cu inceperea vietii sexuale da nu am inteles partea cu ruperea himenului 
P.S |
Sa-ti explic! Femeile se nasc cu himen( exceptand cateva cazuri rare), acesta fiind o pielita foarte subtire aflata in vagin si care are doar o mica deschizatura prin care sa treaca menstra.
In momentul dezvirginarii, himenul se rupe, putand fi insotit sau nu de o usoara sangerare. Dar himenul se poate rupe si din alte cauze: anumite sporturi de performenta, tampoane interne, un accident
Deci, concluziv, virginitatea e o stare de spirit decat una fizica(asta daca nu esti medic si te intereseaza doar cea fizica)
Acum ai inteles?"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett
|
| inceputul paginii |
|
ale
Neinregistrat
Mesajul acesta:
01-09-2010 19:24
|
Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimic
Sa-ti explic! Femeile se nasc cu himen( exceptand cateva cazuri rare), acesta fiind o pielita foarte subtire aflata in vagin si care are doar o mica deschizatura prin care sa treaca menstra.
In momentul dezvirginarii, himenul se rupe, putand fi insotit sau nu de o usoara sangerare. Dar himenul se poate rupe si din alte cauze: anumite sporturi de performenta, tampoane interne, un accident
Deci, concluziv, virginitatea e o stare de spirit decat una fizica(asta daca nu esti medic si te intereseaza doar cea fizica)
Acum ai inteles? |
Parca vad ca o sa te intrebe ce e ala vagin si tampoane interne ) ))
|
| inceputul paginii |
|
femme
Expert member

Mesajul acesta:
01-09-2010 19:25
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimic
Parca vad ca o sa te intrebe ce e ala vagin si tampoane interne ) )) |
Sper ca nu!!  "Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett
|
| inceputul paginii |
|
alfred
Neinregistrat
Mesajul acesta:
01-09-2010 23:12
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimic
mda am inteles cate ceva da nu tot poate inteleg cand mai cresc
P.S
|
| inceputul paginii |
|
femme
Expert member

Mesajul acesta:
01-09-2010 23:51
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:)nu am inteles nimi
mda am inteles cate ceva da nu tot poate inteleg cand mai cresc
P.S
|
o sa intelegi tu mai multe cand o sa mai cresti!
Iar ca sfat: mai intai sa intelegi si apoi sa treci la fapte!!  "Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett
|
| inceputul paginii |
|
|
|