Ata...

Pagina 1 din 1
1

rural

Guest

Ata...

scris pe 25 sep 2007 17:08 de rural

deci..am 16 ani...shi ink nu mam apucat sa fac prostii... fac petting cu prietena,dak asha se numeste...cand o sa facem...cum o sa fie cu atza??k dak pun degetul pe cap,e cam k o usturime ..dar este cam deranjant(cand iau piele de pe cap),shi dak o sa se rupe...cum se rupe,.numai in timpul actlui sexual,sau se poate rupe chiar shi noapte cand dormi,shi dupe ce se rupe,o sa simt le fel aceasi usturime pe cap?? shi va rog nu incepeti iar cu "bah,dar eshti culmea" sau ceva de genu plss k din taote posturile care au fost cu subiectul asta...nam inteles nimic
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: ..ata...

scris pe 25 sep 2007 23:38 de Ionel

deci..am 16 ani...shi ink nu mam apucat sa fac prostii... fac petting cu prietena,dak asha se numeste...cand o sa facem...cum o sa fie cu atza??k dak pun degetul pe cap,e cam k o usturime ..dar este cam deranjant(cand iau piele de pe cap),shi dak o sa se rupe...cum se rupe,.numai in timpul actlui sexual,sau se poate rupe chiar shi noapte cand dormi,shi dupe ce se rupe,o sa simt le fel aceasi usturime pe cap?? shi va rog nu incepeti iar cu "bah,dar eshti culmea" sau ceva de genu plss k din taote posturile care au fost cu subiectul asta...nam inteles nimic

In primul rand a face sex nu e prostie, daca la asta te referi. E un lucru foarte serios si normal.
Nu am inteles ce are punerea degetului pe cap cu ata. De asemenea nu am inteles ce te deranjeaza cand tragi pielea de pe cap? Te ustura, se simte o frecare? E gaura preputului (pielii) mai mica decat capul?
Ata nu se poate rupe decat atunci cand preputul este tras cu putere spre baza penisului, cu mana sau pe timpul actului sexual. Se poate rupe la primul act sexual, sau la urmatoarele; la unii nu se rupe niciodata. La unii se rupe complet, la altii doar partial. Se poate rupe deodata la un singur sex, sau cate putin la mai multe.
Ruperea atei (frenului) nu produce o durere prea mare: e ca durerea unei zgarieturi sau intepaturi cu acul. Dupa ce se vindeca - in cateva zile - nu te mai doare niciodata, numai daca urmeaza o noua ruptura (atunci cand nu s-a rupt tot prima data), durerea fiind si mai mica.
Dar daca zici ca te ustura capul, inseamna ca pielea e inca lipita de cap. Sau cum e?

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

rural

Guest

Re: Re: ..ata...

scris pe 26 sep 2007 06:56 de rural

dak pun degetul pe cap,nu pe piele,cand o trag putin inapoi simt o usturime,nuj,un fel de frecare,nu shtiu exact cum sa ma exprim..dar e cam deranjant...dupe ce se va rupe,se va simti la fel??
sus

rural

Guest

Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 26 sep 2007 19:10 de rural

nu prea ati inteles ce vreau sa zic,nu??deci,dak trag putin piele spre baza penisului...cat se poate,sa nu ma doara,shi pun degetul pe cap simt un fel de durere,nu chiar durere,dar este o senzatie nasoala,dupa ce se va atza,voi simti la fel??? sau macar,cand voi pune prezervativul pe... shi il voi "introduce" piele mi seva da inapoi shi prezervativul se va atinge de cap...in astfel de momente cred k voi simti aceeasi senzatie,ce sa fac??sa continui sau sa ma opresc??
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 27 sep 2007 00:21 de Ionel

nu prea ati inteles ce vreau sa zic,nu??deci,dak trag putin piele spre baza penisului...cat se poate,sa nu ma doara,shi pun degetul pe cap simt un fel de durere,nu chiar durere,dar este o senzatie nasoala,dupa ce se va atza,voi simti la fel??? sau macar,cand voi pune prezervativul pe... shi il voi "introduce" piele mi seva da inapoi shi prezervativul se va atinge de cap...in astfel de momente cred k voi simti aceeasi senzatie,ce sa fac??sa continui sau sa ma opresc??

Cred ca la tine e inca problema cu decalotarea. Uite cum sta treaba: daca tragi de preput (piele) spre baza penisului, acesta ar trebui sa mearga usor si sa dezgoleasca capul. In acest caz nu ar trebui sa te usture capul la atingere. Sunt cazuri cand piele e lipita de cap si cand tragi de ea se dezlipeste cate putin, cu usturimi. Dar asta nu e ata. Ata sau frenul e altceva. Daca ai pielea inca lipita de cap e totusi o problema. Sau poate ai fimoza, in sensul ca orificiul preputului e mic si capul penisului nu poate iesi prin el. In scest caz trebuie sa te adresezi unui medic. Daca ai fi inregistrat, am putea discuta in privat, cu mesaje. Din pacate, cred ca numai maine dimineata o sa mai intru pe acest forum.

sus

rural

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 27 sep 2007 17:57 de rural

Cred ca la tine e inca problema cu decalotarea. Uite cum sta treaba: daca tragi de preput (piele) spre baza penisului, acesta ar trebui sa mearga usor si sa dezgoleasca capul. In acest caz nu ar trebui sa te usture capul la atingere. Sunt cazuri cand piele e lipita de cap si cand tragi de ea se dezlipeste cate putin, cu usturimi. Dar asta nu e ata. Ata sau frenul e altceva. Daca ai pielea inca lipita de cap e totusi o problema. Sau poate ai fimoza, in sensul ca orificiul preputului e mic si capul penisului nu poate iesi prin el. In scest caz trebuie sa te adresezi unui medic. Daca ai fi inregistrat, am putea discuta in privat, cu mesaje. Din pacate, cred ca numai maine dimineata o sa mai intru pe acest forum.
shi e grava chestia asta???
sus

rural

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 27 sep 2007 18:11 de rural

shi in legatura cu fimoza,din cate am inteles pe net,dak ai fimoza,nuti poti trage pielea spre baza penisului,k sa iasa capul,dar la mine iese o treime din el,dar am 15 ani, nu 16,am scris gresit,sry...dak ar fi o problema asta...,dar tot nuhstiu ce este senzatia asta nasoala pare o simt pe cap...o sa treak cu varsta...??sau macar,cum o fac sa dispara??
sus

rural

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 28 sep 2007 15:53 de rural

ajutatima shi pe mn in legatura cu problema asta...macar sa shtiu k e din cauza varstei,shi nu altceva,plsss
sus

123

Guest

scris pe 30 sep 2007 20:32 de 123

shi in legatura cu fimoza,din cate am inteles pe net,dak ai fimoza,nuti poti trage pielea spre baza penisului,k sa iasa capul,dar la mine iese o treime din el,dar am 15 ani, nu 16,am scris gresit,sry...dak ar fi o problema asta...,dar tot nuhstiu ce este senzatia asta nasoala pare o simt pe cap...o sa treak cu varsta...??sau macar,cum o fac sa dispara??

da aceeasi varsta am si eu si pot decalota capul dar tot simt senzatia aia...deci poate sa dea cineva un raspuns?
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 1 oct 2007 16:03 de Ionel

shi e grava chestia asta???

Desi am spus ca nu mai intru, am facut-o numai pentru a nu te lasa fara raspuns.

Nu, nu e grav. Daca preputul trece peste capul penisului, cu timpul se va decalota complet. La unii aceasta se face pe timpul unui act sexual. La altii baza de prindere a frenului (atei) e foarte mare, incat nu permite trecerea completa a preputului peste intreg capul. Da, o sa te doara la primul act sexual, dar placerea o sa o compenseze.
De ce te ustura pielea de pe cap? E foarte sensibila si stand permanent acoperita, este umeda si mult mai sensibila. Se spune ca sperma ajuta la "ungerea" partii ascunse de preput (deci unde pielea nu e lipita) si nu permite iritarea. Dar eu spun ca cel mai bine e sa ai o igiena deosebita a penisului - mai ales in aceasta zona si sa il mentii uscat. Sa sti ca si barbatii pot folosi hartia igienica dupa ce urineaza, deoarece urina contine multi microbi si este iritanta. Si se poate mai mult, mai ales cand esti acasa.
Nu stiu cum arata situatia voastra, dar pentru a ajuta la decalotarea completa a penisului se pot face exercitii de tragere a preputului spre baza penisului. Atentie, ca daca este lipit de cap si se dezlipeste sa nu se infecteze zona. Igiena maxima.
Dar cred ca niste baieti mai tineri pot sa va spuna cum au procedat, ca fiecare are cazul lui.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

..ata...

scris pe 1 oct 2007 16:23 de Ionel

ajutatima shi pe mn in legatura cu problema asta...macar sa shtiu k e din cauza varstei,shi nu altceva,plsss

Daca nu e vreo infectie, nu e nimic grav. Si e un fenomen al pubertatii. Dar cred ca nimeni nu-ti poate da o povata exacta, deoarece doar medicii vin in contact cu mai multe cazuri de acest fel si pentruca noi numai intuim ce ai, fara sa vedem.
Sa-ti dau un sfat (acu mi-am adus aminte)intra pe site-ul de mai jos: http://www.sfatulmedicului.ro.
Creaza-ti cont si intreaba. Sunt cei mai in masura sa-ti raspunda.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 1 oct 2007 16:34 de Ionel

Senzatia e apropiata de cea care o ai cand pui limba pe un fier inghetat. Pielea capului fiind putin umeda, pielea degetului se lipeste si produce o senzatie de neplacere, de disconfort. Mai ales cand penisul e in erectie.

sus

rural

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 1 oct 2007 18:47 de rural

ms ionele,ms moolt de tot
sus

rural

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 10 oct 2007 16:09 de rural

Senzatia e apropiata de cea care o ai cand pui limba pe un fier inghetat. Pielea capului fiind putin umeda, pielea degetului se lipeste si produce o senzatie de neplacere, de disconfort. Mai ales cand penisul e in erectie.

shi ionele,dak mai intri...imi poti spune cum sa fac sa numai simt senzatia asta de disconfort???dak shti
sus

rural

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..ata...

scris pe 11 oct 2007 07:21 de rural

plssss
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

..ata...

scris pe 11 oct 2007 15:17 de Ionel

shi ionele,dak mai intri...imi poti spune cum sa fac sa numai simt senzatia asta de disconfort???dak shti

Dragul meu, nu pot sa-ti spun daca nu vad cum stau lucrurile. Plus ca nu sunt de specialitate. Eu nu lucrez in acest domeniu. Daca am putea discuta undeva in privat, unde sa-mi spui mai multe, as intreba un medic de specialitate, daca tie ti-e rusine. Dar fara o descriere amanuntita a fenomenului...

sus

Mihai

Guest

Re: ..ata...

scris pe 21 apr 2008 10:57 de Mihai

Am 15 ani si cu ceva vreme in urma am avut aceasi problema pielea fiind insa elastica cu timpul s-a largit si acum nu mai am probleme No worry
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

130 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online