Decalotarea penisului

Pagina 1 din 1
1

D

Guest

Decalotarea penisului

scris pe 19 apr 2009 18:59 de D

Cand decalotez penisul desii il spal zilnic da un miros ingrozitor...sti cineva cum se poate rezolva asta ?
sus

Listener

Veteran member
346 mesaje

Re: decalotare

scris pe 19 apr 2009 23:11 de Listener

Cand decalotez penisul desii il spal zilnic da un miros ingrozitor...sti cineva cum se poate rezolva asta ?

Depinde cum il speli,la penis se pot strange anumite bacterii si alte microorganisme de genu.
Iti recomand sa-ti pui niste substante alcolice (aftershaveuri,spirt de tratamente usoare gen 30 grade,Lara etc.) atunci se vindeca.
Mirosul ingrozitor vine adeseori de la niste ciupercute albe care se aduna in jurul coronei (de sub capul penisului)alea se elimina cum am zis mai sus fiind dupa cum am zis niste bacterii adeseori de la umezeala sau explozii hormonale.
Daca nu e de la asta poate fi mirosul de p..a ce este foarte normal,nu cred ca trebuie sa-ti zic ca daca nu iti place acest miros(care este asul pentru fete in timpul actului) poti avea o problema.

Intreabari si solutii...
sus

fratzik

Guest

Re: Re: decalotare

scris pe 1 aug 2009 21:40 de fratzik

Depinde cum il speli,la penis se pot strange anumite bacterii si alte microorganisme de genu.
Iti recomand sa-ti pui niste substante alcolice (aftershaveuri,spirt de tratamente usoare gen 30 grade,Lara etc.) atunci se vindeca.
Mirosul ingrozitor vine adeseori de la niste ciupercute albe care se aduna in jurul coronei (de sub capul penisului)alea se elimina cum am zis mai sus fiind dupa cum am zis niste bacterii adeseori de la umezeala sau explozii hormonale.
Daca nu e de la asta poate fi mirosul de p..a ce este foarte normal,nu cred ca trebuie sa-ti zic ca daca nu iti place acest miros(care este asul pentru fete in timpul actului) poti avea o problema.

"Ciupercutele alea" sau "branza" nu e decat smegma care hidrateaza si protrejeaza glandul de infectii!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

100 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online