Dezvirginare

Pagina 1 din 1
1

opreanicu

Newbie
6 mesaje

Dezvirginare

scris pe 28 nov 2007 17:44 de opreanicu

BUNA , am vazut ca sunt multe fete care au probleme cu himenul , care ar vrea sa faca sex , dar se tem ca le-ar durea sau care sunt prea rusinoase sa zica ca sunt virigine , si-ar dori sa nu mai fie virgine . Acum daca este pot sa vorbeasca cu mine ca sa le ajut cu sfaturi sau cu ce cred ele ca au nevoie
mailul meu este nunepasa@yahoo.com
Cenzurat de Nekunoskuta]
sus

mayasha

Junior member
49 mesaje

Re: Dezvirginare

scris pe 28 nov 2007 18:07 de mayasha

BUNA , am vazut ca sunt multe fete care au probleme cu himenul , care ar vrea sa faca sex , dar se tem ca le-ar durea sau care sunt prea rusinoase sa zica ca sunt virigine , si-ar dori sa nu mai fie virgine . Acum daca este pot sa vorbeasca cu mine ca sa le ajut cu sfaturi sau cu ce cred ele ca au nevoie
mailul meu este boy16miami@yahoo.com

adica sa vb cu tine, sa se intalneasca cu tine si sa le dezvirginezi tu? hai mai...fii serios...oricum cred k in multe privinte, cel mai bine fetele vorbesc tot cu fete in cazul asta.
Apropo..cati ani ai, 16?

in dragoste indiferenta-i cea mai grea...
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

Re: Re: Dezvirginare

scris pe 28 nov 2007 18:27 de nypd

dr. sex e printre noi si tu faci glume proaste. sa-ti fie rusine

OLE, OLE SA BATA CFR- ANDONE DEMISIA
sus

mayasha

Junior member
49 mesaje

Re: Re: Re: Dezvirginare

scris pe 28 nov 2007 18:35 de mayasha

dr. sex e printre noi si tu faci glume proaste. sa-ti fie rusine

exact.rusine sa imi fie..

sus

opreanicu

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Dezvirginare

scris pe 28 nov 2007 18:43 de opreanicu

sti , uneroi ma gindesc ca sunt cam multe lasby prin romania ... sau fete care nu au ce face , cam ca tine ... vorbeste tu cu fetele despre asta daca nu esti timida si rusinoasa ... eu iti urez succes dar sa nu plingi cind te vor lua de fraiera
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

scris pe 28 nov 2007 18:49 de nypd

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dezvirginare

scris pe 28 nov 2007 18:52 de baby

cred k am sa dau add id-ului acestui expert sa vad km ce sfaturi are hai mey nu fiti rai...poate omu chiar se pricepenu-i asa?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

mayasha

Junior member
49 mesaje

scris pe 28 nov 2007 19:03 de mayasha

sti , uneroi ma gindesc ca sunt cam multe lasby prin romania ... sau fete care nu au ce face , cam ca tine ... vorbeste tu cu fetele despre asta daca nu esti timida si rusinoasa ... eu iti urez succes dar sa nu plingi cind te vor lua de fraiera

1. nu sunt lesby
2. am ce face, chiar am destule de facut
3. daca as fi timida si rusinoasa, tot cu fetele, prietenele mele as vorbi despre asta, prin simplul fapt k poate ele au trecut prin acest lucru si daca nu au trecut, vor trece sigur.
4. cred k baietii iau mai mult de fraiera pe fetele care au temeri legate de virginitate
5. iar ca sfat general dat fetelor, nu va incepeti viata sexuala pana nu sunteti absolut sigure k vreti sa faceti asta.atunci cand iubiti pe baiatul de langa voi si atunci cand stiti ca si el va iubeste.nici un sfat din lume nu poate compensa sentimentul de iubire.
6. ai mai multa grija cu gramatica aia a limbii romane..mai consulta si tu DOOM-ul cateodata.daca stii ce e ala.

sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare

scris pe 28 nov 2007 19:15 de nypd

cred k am sa dau add id-ului acestui expert sa vad km ce sfaturi are hai mey nu fiti rai...poate omu chiar se pricepenu-i asa?

i 18 ani, treaba ta

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

127 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online