Marimea...

Pagina 1 din 1
1

Marius

Guest

Marimea...

scris pe 9 feb 2007 09:47 de Marius

Care este marimea standard la baietii de 12-13 ani?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Marimea...

scris pe 9 feb 2007 11:17 de ExoticDream

Care este marimea standard la baietii de 12-13 ani?

Pai in general depinde de mostenire.... la incaltaminte ar putea fi un 40-42, la imbracaminte 43-44 (S ca marime internationala) sau 46-48 (M), la camasi 37/38 sau 39/40, la palarie 52 (S) sau 54 (M), la IQ.... depinde de la caz la caz.

Lamurit?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

scris pe 9 feb 2007 19:23 de the_gogu

BAAAAAAAAAAAAAAAAA tu deja de la 12 ani iti faci griji ca o ai prea mica?
jucaria iti creste pana la 19-20 de ani mai ai de trait
acu` ca sa-ti rasp si la intrebare , nu stiu sigur da` yo o aveam in clasa a 7-a (cre ca tu esti a 6-a sau a 7-a) cam 15, a fost prima si singura data cand am masurat-o da` uite ca m-ai facut curios sa vad cum a crescut

Pai in general depinde de mostenire.... la incaltaminte ar putea fi un 40-42, la imbracaminte 43-44 (S ca marime internationala) sau 46-48 (M), la camasi 37/38 sau 39/40, la palarie 52 (S) sau 54 (M), la IQ.... depinde de la caz la caz.

veeery funy
sus

shooter

Junior member
48 mesaje

Re: Re: Marimea...

scris pe 9 feb 2007 21:00 de shooter

BAAAAAAAAAAAAAAAAA tu deja de la 12 ani iti faci griji ca o ai prea mica?
jucaria iti creste pana la 19-20 de ani mai ai de trait
acu` ca sa-ti rasp si la intrebare , nu stiu sigur da` yo o aveam in clasa a 7-a (cre ca tu esti a 6-a sau a 7-a) cam 15, a fost prima si singura data cand am masurat-o da` uite ca m-ai facut curios sa vad cum a crescut

Cam laudaros esti nu crezi?Nu era nevoie sa reactionezi asa la intrebarea baiatului.

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.The important thing is not to stop questioning." Albert Einstein

"The value of a man should be seen in what he gives and not in what he is able to receive." Albert Einstein
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Marimea...

scris pe 9 feb 2007 21:27 de the_gogu

Cam laudaros esti nu crezi?Nu era nevoie sa reactionezi asa la intrebarea baiatului.

nu ma laud doar i-am spus baiatului ce am stiut si atunci am masurat-o doar din cauza colegilor si din curiozitate, ii auzeam mereu cu replici de genul "o am mai mare ca a ta" si "fraierul de cat o are" confruntandu-se intre ei ma tot intrebau "cum e" eu nu stiam niciodata da` ei credeau ca m-ie rusine sa le zic pt. ca e prea mica si am vrut sa vad "in ce categorie ma incadrez" si oricum nu sta in genul meu sa ma laud.
sus

Coracao

Veteran member
180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Marimea...

scris pe 10 feb 2007 22:49 de Coracao

laudaros...nelaudaros...dar cred ca are dreptate...la 12 ani nu se gaseste altceva de facut decat sa iti masori
"socoteala"???
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Marimea...

scris pe 10 feb 2007 23:07 de the_gogu

laudaros...nelaudaros...dar cred ca are dreptate...la 12 ani nu se gaseste altceva de facut decat sa iti masori
"socoteala"???

n-am vrut nici sa ma laud nici sa critic baiatu` am vrut doar sa-i spun ca nu e cazul sa-si faca griji ca ar fi prea mica, mai are fooaaarte mult de crescut de la varsta asta.atat, si oricum iti spun eu ca si in generatia mea astia de la mine din clasa cand eram a6-a si a 7-a erau inebuniti sa si-o masoare, cam toti dracii astia nu numai el, da` o sa le treaca in vreo 2-3 ani(doar sa-si faca griji in cazuri extreme stiti voi nici prea.... da mai sunt si de-astea)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 feb 2007 02:12 de valentine

nu exista o marime standard,oricum stai fara grija ca iti mai creste cu minim 3-4 cm cu siguranta
sus

anonymus

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Marimea...

scris pe 21 mar 2007 17:55 de anonymus

Am si eu o Problema in privintza penisului. Am 16 ani si penisul de 15 Cm . As vrea sa stiu dak e mica sau e Normala ??????
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

156 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online