Masturbarea la fete...

Pagina 1 din 1
1

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Masturbarea la fete...

scris pe 6 iun 2003 18:29 de nemesis

Am o intrebare pentru fete (dar si pentru baieti in masura in care cunosc date despre). Din experienta voastra (fara procente si statistici) cate fete practica masturberea si de ce?

P.S.Merci Osiris pt idee!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

Re: Masturbarea la fete...

scris pe 6 iun 2003 19:00 de osiris1394

Am o intrebare pentru fete (dar si pentru baieti in masura in care cunosc date despre). Din experienta voastra (fara procente si statistici) cate fete practica masturberea si de ce?

P.S.Merci Osiris pt idee!

nu ai de ce, nemesis ...da, cred ca e o idee buna pt.forum/

in medie cam una din trei fete o practica. de ce ? ca si in in cazul baietilor in cazul unei perioade "secetoase"
:/ esteo "supapa", ceva care ajuta la relaxare etc.
in plus, o fac si pt. ca este placut (ca si in cazul nostru) ... oricum nu se compara cu the real thing, cu a face dragoste ...
oricum, atat timp cat nu se exagereaza, nu este nimic nesanatos in asta ( si nici nu deviaza penisul spre nord,sud, vest sau est
) ...

Osiris
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Masturbarea la fete...

scris pe 6 iun 2003 22:57 de sabba

nu ai de ce, nemesis ...da, cred ca e o idee buna pt.forum/

in medie cam una din trei fete o practica. de ce ? ca si in in cazul baietilor in cazul unei perioade "secetoase"
:/ esteo "supapa", ceva care ajuta la relaxare etc.
in plus, o fac si pt. ca este placut (ca si in cazul nostru) ... oricum nu se compara cu the real thing, cu a face dragoste ...
oricum, atat timp cat nu se exagereaza, nu este nimic nesanatos in asta ( si nici nu deviaza penisul spre nord,sud, vest sau est
) ...

Baieti, hai sa va spun o chestie care va scapa!
Femeile in momentul in care au o perioada de "seceta", asa cum o numiti voi, activitatea hormonala se reduce foarte mult! Intr-un timp relativ scurt, aproximativ o luna, hormonii intra intr-o vacanta prelungita! Asa ca nu simti nevoia de a avea contact sexual!
Cu cat activitatea sexuala este mai intensa cu atat si dorinta este mai intensa, cu cat prima se reduce, se reduce si a doua!
Deci masturbarea ca si la barbati probabil este doar o chestie de obisnuinta, nu o necesitate!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Masturbarea la fete...

scris pe 7 iun 2003 03:07 de nemesis

Femeile in momentul in care au o perioada de "seceta", asa cum o numiti voi, activitatea hormonala se reduce foarte mult! Intr-un timp relativ scurt, aproximativ o luna, hormonii intra intr-o vacanta prelungita! Asa ca nu simti nevoia de a avea contact sexual!
Cu cat activitatea sexuala este mai intensa cu atat si dorinta este mai intensa, cu cat prima se reduce, se reduce si a doua!
Deci masturbarea ca si la barbati probabil este doar o chestie de obisnuinta, nu o necesitate!

Sa inteleg ca fetele pe care le-am intalnit eu si nu corespund "profilului" tau sunt doar cazuri de obsedate sexual...?
Acum fara gluma sabba dar eu stiu "o gramada" de fete care nu o fac de ceva timp si... "tot nu le mai trece".
Tu excluzi prin raspunsul tau existenta masturbarii (in perioade de "seceta" - asa cum spunea un mult iubit coleg de profesionala; 3.14 mai exact )la fete ceea ce e cam deplasat de la realitate... Mai mult nu spui nimic despre chestia asta atunci cand fetele sunt virgine - deci atunci cand de activitate sexuala precedenta nu putem vorbi.
Sincer nu cred ca explicatia ta este valabila; cel putin fara completari...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete...

scris pe 7 iun 2003 16:16 de sabba

Deci ce v-am spus eu nu sunt presupuneri ale mele!
Sunt lucruri cercetate si demonstrate stiintific!
Acum nu stiu cat sunt de obsedate cunostintele tale, dar pentru cultura voastra generala am sa caut cartea respectiva si am sa va dau mai multe detalii!

sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

scris pe 8 iun 2003 04:14 de osiris1394

Sa inteleg ca fetele pe care le-am intalnit eu si nu corespund "profilului" tau sunt doar cazuri de obsedate sexual...?
Acum fara gluma sabba dar eu stiu "o gramada" de fete care nu o fac de ceva timp si... "tot nu le mai trece".
Tu excluzi prin raspunsul tau existenta masturbarii (in perioade de "seceta" - asa cum spunea un mult iubit coleg de profesionala; 3.14 mai exact )la fete ceea ce e cam deplasat de la realitate... Mai mult nu spui nimic despre chestia asta atunci cand fetele sunt virgine - deci atunci cand de activitate sexuala precedenta nu putem vorbi.
Sincer nu cred ca explicatia ta este valabila; cel putin fara completari...

mult stimate coleg ...
e primul tau raspuns care chiar imi place
se pare ca mai ai o farama de umor in tine ... , ceea ce e bine, cu toate neajunsurile tale (si sunt multe)

oricum, bravo pt. raspuns, chiar mi-a placut.

o contrazic si eu pe sabba si iti confirm teoria. si eu stiu cazuri clare, fete care nu isi reduc numarul de hormoni, ci dimpotriva, libidoul lor creste f. mult! ...exponential chiar.
nu stiu ce carte ai citit sabba, dar se pare ca e o carte scrisa de un coleg al lui nemesis care este complet neavizata ( ca si nemesis , uneori )
toate cele bune, sabba ..

p.s. nemesis, asta nu inseamna ca nu o sa dezvalui cu ce m-ai amenintat tu in mail , apropo de polemica noastra ...

pps chestia cu "coleg de profesioanala" a fost geniala !!!

Osiris
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete...

scris pe 8 iun 2003 11:37 de sabba

Ntz! ))
Nu stiti bine deloc!
Am sa caut si va spun mai multe detalii! Era o carticica in care se tratau diverse probleme legate de endocrinologie, asa ca tipul cred ca era destul de avizat sa bata campii pe tema asta!
Acum ca idee! Hormonii pentru a fi produsi trebuie sa existe un stimul! Stimulul cel mai puternic este actul sexual in sine! Un act sexual satisfacator !
Cu cat frecventa acestuia este mai regulata, cu atat dozajul hormonal se realizeaza mai bine! Cu cat frecventa este mai neregulata, producerea hormonilor de catre organism da rateuri!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 8 iun 2003 17:05 de nemesis

Deci ce v-am spus eu nu sunt presupuneri ale mele!
Sunt lucruri cercetate si demonstrate stiintific!
Acum nu stiu cat sunt de obsedate cunostintele tale, dar pentru cultura voastra generala am sa caut cartea respectiva si am sa va dau mai multe detalii!

10x !! Sunt chiar curios !

P.S. TITLUL SI AUTORUL NU AR STRICA... Merci !

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 8 iun 2003 17:15 de nemesis

mult stimate coleg ...
e primul tau raspuns care chiar imi place
se pare ca mai ai o farama de umor in tine ... , ceea ce e bine, cu toate neajunsurile tale (si sunt multe)

oricum, bravo pt. raspuns, chiar mi-a placut.

o contrazic si eu pe sabba si iti confirm teoria. si eu stiu cazuri clare, fete care nu isi reduc numarul de hormoni, ci dimpotriva, libidoul lor creste f. mult! ...exponential chiar.
nu stiu ce carte ai citit sabba, dar se pare ca e o carte scrisa de un coleg al lui nemesis care este complet neavizata ( ca si nemesis , uneori )
toate cele bune, sabba ..

p.s. nemesis, asta nu inseamna ca nu o sa dezvalui cu ce m-ai amenintat tu in mail , apropo de polemica noastra ...

pps chestia cu "coleg de profesioanala" a fost geniala !!!

Mult stimate coleg !

Ma uimesti cu amabilitatea ta...
Te rog nu te opri aici cu injuriile ! Eu credeam ca imaginatia ta este un pic mai bogata !

sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete...

scris pe 8 iun 2003 19:00 de osiris1394

Ntz! ))
Nu stiti bine deloc!
Am sa caut si va spun mai multe detalii! Era o carticica in care se tratau diverse probleme legate de endocrinologie, asa ca tipul cred ca era destul de avizat sa bata campii pe tema asta!
Acum ca idee! Hormonii pentru a fi produsi trebuie sa existe un stimul! Stimulul cel mai puternic este actul sexual in sine! Un act sexual satisfacator !
Cu cat frecventa acestuia este mai regulata, cu atat dozajul hormonal se realizeaza mai bine! Cu cat frecventa este mai neregulata, producerea hormonilor de catre organism da rateuri!

ba da, sabba...noi stim mai bine
zici si tu un adevar, dar nu e universal valabil, poate e valabil in 50% din cazuri ...

cred ca eshti de acord ca exista si alti stimuli, nu doar cei sexuali (actul in sine) ... u know: "okii vad, inima cere"
cred ca acest pasaj e destul de sugestiv ca raspuns...
si in plus, hai ca o spun pe sleau: prietena mea e in germania pt. o perioada. este plecata din martie si ca si mine este foarte "horny"

nu are nevoie de cel mai mare stimul pt. o excitare intensa si "alte ganduri", intelegi ? pur si simplu este o perioada de abstinenta pt. ea si pt. mine ... e greu, pt. amandoi, dar spre usurarea noastra se intoarce in curand acasa

Osiris
sus

valentina

Newbie

scris pe 12 iun 2003 02:48 de valentina

daca tot ai intrebat de ce femeile se masturbeaza si tu nu stii raspunzul asta imi d de inteles ca nu etsi bun de nimic?? bineinteles ca femeile se masturbaza pentru o placere anmue pe care tu nu ia sa o stii in veci si nici nu ai sa descoperi esti prea micut..
sus

nostriel

Junior member
38 mesaje

scris pe 12 iun 2003 15:30 de nostriel

sabba, o fi scris alachestii de genul asta, da tre sa ne gandim ca nu demult s-a scris si ca daca prajesti cartofii si-i mananci faci cancer, asta ar fi insemnat ca de mult sa fi disparut rasa umana de pe pamant.
si daca mergi azi la un doctor ca ai ceva, sansele ca la alt doctor sa-ti spuna altceva sunt destul de mari. adica or fi avand ei facultate si publicatii scoase, dar degeaba.
si bun sa spunem ca are dreptate, dar ca orice teoretician, nu ia in calcul erorile fizicii.
intotdeauna exista mai multi factori externi. cred ca iti poate disparea apetitul sexual numai daca esti intre 4 pereti albi, da atunci iti dispare si cheful de viata. natura umana este de a face dragoste, si cu cat duci mai mult lipsa, un stimul minor te-ar putea face sa explodezi. si slava domnului, stimuli exista in lumea noastra la tot pasul, frumosul in sine este un lucru excitant. asa ca degeaba nu o faci mult timp, daca vezi la un moment dat un baiat/fata de-ti pica ochii in gat de nu mai ai aer. Vazul si atingerile, cat de discrete pot trezi uneori senzatii de nu stiai ca exista, asa ca dorinta de a face sex e mare. si implicit, daca nu se poate cu cineva, si se intampla des asta, o mai faci si singur.
si o data ce stii ca e un mijloc placut de a te relaxa si a scapa de stresul acumulat, e destul de greu sa renunti daca nu ai pe cineva langa tine tot timpul. (sau cel putin la nevoie).

Just me.
sus

mihaela

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete...

scris pe 12 iul 2003 00:46 de mihaela

Ntz! ))
Nu stiti bine deloc!

hai sa-mi dau shi eu cu parerea, daca tot am intrat pe forum...
are sabbah dreptate din punctula sta de vedere
dar
stimulii vin si de pe scoartza cerebrala shi doar gandul la ceva...te poate excita (valabil pt toate glandele... sau tu de ce salivezi cand te gandesti la o mancare buna...)
asa ca o sa fie stimulate glandele sa secrete hormoni
nu-i neparata nevoie de sex, doar gandul al el e destul

va pup
mihaela
sus

anubis

Senior member
51 mesaje

scris pe 12 iul 2003 12:30 de anubis

Dupa teoria asta pe care ai citit-o tu, putem trage concluzia ca o femeia care nu a facut niciodata sex nici nu va simti vreodata nevoia sa o faca, daca nu va ajunge in ipostaze intime.Nevoia de sex, atat la femei cat si la barbati, este in acelasi timp si o problema medicala, care tine de echilibrul hormonal...
P.S.: Majoritatea persoanelor de sex feminin pe care le cunosc mi-au confirmat aceasta ipoteza.
sus

CarmenT

Junior member
17 mesaje

scris pe 12 iul 2003 16:22 de CarmenT

Femeile se masturbeaza pentru ca le face placere. Pentru ca in viata asta pe toate trebuie sa le incerci, si mici si mari, si cu striatii, si cu vibratii.
sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

scris pe 13 iul 2003 02:33 de sorinache

sabba nu poate sa uite ca la prima ei seara de amor s-a trezit cu fata plina de sange.cum ar putea cineva sa o convinga ca o manuta in chilotei ar putea sa-i trezeasca aceleasi placeri ascunse?
sus

rares15

Guest

scris pe 13 iul 2003 14:29 de rares15

dar cum se face masturbarea la fete ca eu nu stiu daca sunteti amabile sa imi raspundeti
sus

Vip3r

Junior member
32 mesaje

scris pe 13 iul 2003 19:58 de Vip3r

dar cum se face masturbarea la fete ca eu nu stiu daca sunteti amabile sa imi raspundeti

Simplu: baga vibratorul si gata....:P:P:P

It's logical
sus

Delilah

Guest

scris pe 15 iul 2003 13:04 de Delilah

Simplu: baga vibratorul si gata....:P:P:P

Nu neaparat.....probabil ca ati auzit despre stimularea clitoridiana care se face cu degetelul!
Iar pt domnisoarele care resping ideea si afirma ca nu au nevoie de asa ceva...mai bine va masturbati decat sa o faceti cu 5 barbati in 5 zile diferite.
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

scris pe 16 iul 2003 20:05 de osiris1394

fete se masturbeaza din doua motive: ca le place si ca devind dependente. si in lipsa de partener

nu mai spune! serios ?
cum ti-ai dat seama ?

Osiris
sus

cicero

Guest

scris pe 16 iul 2003 22:46 de cicero

se spune ca unde nu-i Cezar e bun si Brutus
sus

me

Guest

scris pe 29 oct 2008 14:58 de me

sunt fata si am inceput masturbarea la 19 ani...ce pproaasta is)
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 29 oct 2008 15:04 de baby

am citit de 3 ori ce ai scris

acum rad

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re:

scris pe 29 oct 2008 17:52 de Stranger_to_love

De ce esti proasta? ca nu ai inceput mai devreme?

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 31 oct 2008 15:17 de katherine

De ce esti proasta? ca nu ai inceput mai devreme?

Corect. Intrebarea ta retorica are un singur raspuns: DA.

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Teardrop on the fire of a confession
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

63 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online