Pot sa raman insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

alinaaa

Newbie
8 mesaje

Pot sa raman insarcinata?

scris pe 1 iul 2008 14:40 de alinaaa

Am facut petting cu prietenul meu, de mai multe ori, si ultima data ne-am dat toate hainele jos.Intrebarea este daca el a atins vaginul meu cu penisul, pot sa raman insarcinata? Nu am ajuns la penetrare, pur si simplu atingea, si nici nu a ejaculat, ne-am fi dat seama.Problema e ca am mai citit pe undeva ca pot aparea cantitati infime de sperma sau secretii fara sa ne dam seama, si atingandu-ne zonele genitale, as putea sa raman insarcinata.
Deci se poate sa apare anumite secretii sau nush..ceva.. care sa duca la o sarcina?Chair daca nu a ejaculat.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Pot sa raman insarcinata?

scris pe 1 iul 2008 15:02 de DarkAngel

Am facut petting cu prietenul meu, de mai multe ori, si ultima data ne-am dat toate hainele jos.Intrebarea este daca el a atins vaginul meu cu penisul, pot sa raman insarcinata? Nu am ajuns la penetrare, pur si simplu atingea, si nici nu a ejaculat, ne-am fi dat seama.Problema e ca am mai citit pe undeva ca pot aparea cantitati infime de sperma sau secretii fara sa ne dam seama, si atingandu-ne zonele genitale, as putea sa raman insarcinata.
Deci se poate sa apare anumite secretii sau nush..ceva.. care sa duca la o sarcina?Chair daca nu a ejaculat.
Din moment ce nu te-a penetrat nu ai de ce sa iti faci griji.
sus

alinaaa

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Pot sa raman insarcinata?

scris pe 1 iul 2008 15:09 de alinaaa

Din moment ce nu te-a penetrat nu ai de ce sa iti faci griji.

Deci nu pot aparea niste secretii fara sa isi dea seama si sa atinga zona genitala ... ajungandu'se la o sarcina? : -S
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Pot sa raman insarcinata?

scris pe 1 iul 2008 15:11 de DarkAngel

Deci nu pot aparea niste secretii fara sa isi dea seama si sa atinga zona genitala ... ajungandu'se la o sarcina? : -S
ba da alea pot aparea dar daca nu te-a penetrat nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca alea contin spermatozoizi prea putini sa supravietuieasca la contactul cu aerul si cu atat mai putin sa fie posibil ca tu sa ai vacum si sa absorbi secretiile alea in tine nu ai de ce sa iti faci griji daca nu s-a intamplat nimic in plus fata de ce ai mentionat anterior.
sus

alinaaa

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Pot sa raman insarcinata?

scris pe 1 iul 2008 15:16 de alinaaa

ba da alea pot aparea dar daca nu te-a penetrat nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca alea contin spermatozoizi prea putini sa supravietuieasca la contactul cu aerul si cu atat mai putin sa fie posibil ca tu sa ai vacum si sa absorbi secretiile alea in tine nu ai de ce sa iti faci griji daca nu s-a intamplat nimic in plus fata de ce ai mentionat anterior.

Pai nu stiu daca se poate spune contact cu aeru...practic a fost ca o incercare de penetrare,nereusita.Sunt virgina..si nu am vrut mai mult.Deci cred ca era doar o atingere asa... continua :- ??
Si totusi sunt stresata.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

133 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online