Prima data...:)

Pagina 1 din 1
1

Blondish:)

Guest

Prima data...:)

scris pe 17 oct 2008 01:08 de Blondish:)

Hey...am 16 ani...am un prieten de 1 an si 1 luna...ne intelegem foarte bine...in primele 6 luni de relaite nu mi-a vorbit absolut nimic despre un contact sexual...la revelion ne-am "apropiat mai mult" dar nu s-a intamplat nimic...apoi mi-a spus ca ma asteapta cat doresc eu pt ca el am iubeste...oare sa intretin relatii sexuale cu el? voi ce spuneti si ce sfaturi imi dati...va multumesc:*
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Prima data...:)

scris pe 17 oct 2008 01:21 de ursaru

Hey...am 16 ani...am un prieten de 1 an si 1 luna...ne intelegem foarte bine...in primele 6 luni de relaite nu mi-a vorbit absolut nimic despre un contact sexual...la revelion ne-am "apropiat mai mult" dar nu s-a intamplat nimic...apoi mi-a spus ca ma asteapta cat doresc eu pt ca el am iubeste...oare sa intretin relatii sexuale cu el? voi ce spuneti si ce sfaturi imi dati...va multumesc:*

Daca el a fost dispus sa te astept atat timp si tu il iubesti ai putea sa-ti incepi viata sexuala cu el pentru ca ati petrecut deja ceva timp impreuna.Sfatul meu pentru e sa faci ce crezi tu ca e cel mai bine.Succes si sa folositi prezervativul.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Blondish

Guest

scris pe 17 oct 2008 01:28 de Blondish

Prin acest "asteptat" care mi l-a oferit el, mi-a demonstrat oarecum ca tzine la mine, ca ma iubeste...Dar mi-e frica sa nu afle parintii mei...mama mea mi-a spus sa nu fac asa ceva pt ca dk imi incep viata sexuala cu un baiat , respectivul ma lasa urmatoarea zi..nu cred ca-i cazul meu...dk a asteptat atat...nu cred ca face asa cv... oricum inainte sa imi incep viata sexual dk mi-o voi incepe am de gand sa merg la un ginecolog sa ma informez cat de cat...el are varsta de 17 ani jumate...astept in continuare parerrile voastre personale><10x
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Prima data...:)

scris pe 17 oct 2008 09:59 de simosimina

Prin acest "asteptat" care mi l-a oferit el, mi-a demonstrat oarecum ca tzine la mine, ca ma iubeste...Dar mi-e frica sa nu afle parintii mei...mama mea mi-a spus sa nu fac asa ceva pt ca dk imi incep viata sexuala cu un baiat , respectivul ma lasa urmatoarea zi..nu cred ca-i cazul meu...dk a asteptat atat...nu cred ca face asa cv... oricum inainte sa imi incep viata sexual dk mi-o voi incepe am de gand sa merg la un ginecolog sa ma informez cat de cat...el are varsta de 17 ani jumate...astept in continuare parerrile voastre personale><10x

Si eu cred ca te iubeste avand in vedere ca te-a asteptat atat... Iar in legatura cu mama ta...De ce trebuie sa afle? Trebuie neaparat sa ii spui? Poate sa nu afle! Si gata..Iar ginecologul o sa te intrebe daca vrei sa afle mama ta dk mai esti sau nu virgina..nu vb de capul lui..crede-ma..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 17 oct 2008 11:24 de pacpac

Mama ta are si ea dreptate.Sunt si astfel de specimene dar daca stati de 1 an + eu nu cred ca e atat de dobitoc.Eu zic ca ai ajuns sa il cunosti destul de bine dupa atat timp si sti cel mai bine daca el e cel cu care sa iti incepi viata sexuala sau nu

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 17 oct 2008 15:00 de angela

Si pe mine m-a asteptat un an jumatate, si dupa 3 luni a plecat dupa alta. Nu e o regula, exista barbati si barbati.Eu te sfatuiesc sa faci asta doar daca crezi ca esti pregatita din toate punctele de vedere.Sa nu faci asta pentru el, ci pentru tine.Mai bine mai stai si cunoaste-l ca sa nu regreti dupa.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

Blondish

Guest

Re: Re: Re: Prima data...:)

scris pe 17 oct 2008 15:23 de Blondish

ioi...de asta imi este frica...sa nu plece la alta si sa regret...si in plus el este un baiat de bani gata .. si fetele "tanjesc"dupa banii lui...dar el tot timpul imi repeta ca nu il intereseaza alta fata...nu stiu ce sa cred
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

scris pe 17 oct 2008 16:44 de simosimina

ioi...de asta imi este frica...sa nu plece la alta si sa regret...si in plus el este un baiat de bani gata .. si fetele "tanjesc"dupa banii lui...dar el tot timpul imi repeta ca nu il intereseaza alta fata...nu stiu ce sa cred

Dar ce crezi fetitzo..ca dk te culci cu el te si mariti cu el? Wake up...esti tanara...sa fi sigura cu nu o sa fie singurul barbat din viata ta.. Si crede-ma ca la cat de nesigura esti tu... Nu mai fi asa nesigura..ca baietilor le plac fetele cu incredere in ele..Daca sta cu tine te iubeste ce o fi asa greu de crezut?! Dk vroia sa stea cu alta statea si gata..dar te-a ales pe tine...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Prima data...:)

scris pe 17 oct 2008 19:53 de Pasaroi_Cuminte

Si pe mine m-a asteptat un an jumatate, si dupa 3 luni a plecat dupa alta.

Probabil te-a facut sa crezi ca te- asteptat un an cand de fapt el a jucat " la doua mese" tot timpul.

Pentru ca altfel ai avea doua caractere opuse ( 180 de grade) intr-o singura persoana.

Daca am presupune ca cele spuse de tine sunt adevarate atunci barbatul respectiv ar avea disimularea nu perfectibila ci perfectiunea absoluta. (zero abateri).

Ori omul, prin definitie, este o fiinta imperfecta care prin vointa poate ajunge sa faca actiuni perfectibile dar nu perfecte( perfectiunea absoluta intruchipata).
De aici rezulta faptul ca nu poate sa disimuleze la perfectie =>ca nu te-a asteptat un an ci ca a jucat la "doua mese" .

A, ca a facut-o intr-un mod discret si ti-a aruncat "o perdea pe ochi " asta e altceva. De fapt tot cea a trebuit sa faca a fost numai sa-ti arunce "o perdea pe ochii" , tu fiind orbita de dragoste si sentimente.
Iar atunci cand om este "orb" nu conteaza ce îi pui peste ochi pentru oricum nu va "vedea ".

De fapt atunci cand esti indragostita, are loc o "confruntare" a rationalului ( ratiunea avand ca motor creierul) versus sentimentalul ( sentimentele avand ca motor sufletul).

La persoanele ( si mai ales la femei ) atunci cand se indragostesc sentimentalul > rationalul.

In acest moment sentimentalul primeaza in luarea deciziilor si analiza persoanei iubite ( de aici si expresia " dragostea este oarba" )

Rationalul poate sa preia conducerea
asupra sentimentalului
daca si numai daca persoana indragostita incepe sa vada cu ochii mintii realitatea.

In acest moment se intampla unul din urmatoarele lucruri :
Ce vezi cu ochii mintii=ce vezi cu sufletul= realitate
sau
Ce vezi cu ochii mintii=realitate<> ce vezi cu sufletul si in acel moment simti ca si cum ar cadea cerul peste tine si tot "castelul" de sentimente cladit se prabuseste ca un pachet de carti. Uneori socul poate sa fie atat de puternic incat sa-ti zdrucine toata fiinta spirituala.
E ca si cum ar fi un cutremur de gradul 8.5 pe scara "sentimentala".

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

sman

Junior member
20 mesaje

scris pe 17 oct 2008 20:03 de sman

crede-ma fetitza ca a fi de bani gata nu inseamna nimic, chiar ti-ai dori sa fii o persoana normala. crede-ma ce-ti spui pt ca o spun din propria esperientza.

si partea cu dragostea..eu zic sa-ti incepi viata sexuala pt ca nu ai nimic de pierdut, virginitatea este egal cu nimic numai nu uita-ti de protectie!! succes
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 17 oct 2008 21:20 de angela

Probabil te-a facut sa crezi ca te- asteptat un an cand de fapt el a jucat " la doua mese" tot timpul.

Pentru ca altfel ai avea doua caractere opuse ( 180 de grade) intr-o singura persoana.

Daca am presupune ca cele spuse de tine sunt adevarate atunci barbatul respectiv ar avea disimularea nu perfectibila ci perfectiunea absoluta. (zero abateri).

Ori omul, prin definitie, este o fiinta imperfecta care prin vointa poate ajunge sa faca actiuni perfectibile dar nu perfecte( perfectiunea absoluta intruchipata).
De aici rezulta faptul ca nu poate sa disimuleze la perfectie =>ca nu te-a asteptat un an ci ca a jucat la "doua mese" .

A, ca a facut-o intr-un mod discret si ti-a aruncat "o perdea pe ochi " asta e altceva. De fapt tot cea a trebuit sa faca a fost numai sa-ti arunce "o perdea pe ochii" , tu fiind orbita de dragoste si sentimente.
Iar atunci cand om este "orb" nu conteaza ce îi pui peste ochi pentru oricum nu va "vedea ".

De fapt atunci cand esti indragostita, are loc o "confruntare" a rationalului ( ratiunea avand ca motor creierul) versus sentimentalul ( sentimentele avand ca motor sufletul).

La persoanele ( si mai ales la femei ) atunci cand se indragostesc sentimentalul > rationalul.

In acest moment sentimentalul primeaza in luarea deciziilor si analiza persoanei iubite ( de aici si expresia " dragostea este oarba" )

Rationalul poate sa preia conducerea
asupra sentimentalului
daca si numai daca persoana indragostita incepe sa vada cu ochii mintii realitatea.

In acest moment se intampla unul din urmatoarele lucruri :
Ce vezi cu ochii mintii=ce vezi cu sufletul= realitate
sau
Ce vezi cu ochii mintii=realitate<> ce vezi cu sufletul si in acel moment simti ca si cum ar cadea cerul peste tine si tot "castelul" de sentimente cladit se prabuseste ca un pachet de carti. Uneori socul poate sa fie atat de puternic incat sa-ti zdrucine toata fiinta spirituala.
E ca si cum ar fi un cutremur de gradul 8.5 pe scara "sentimentala".

Moama ce limbaj folosesti, te-ai chinuit mult pana sa il gasesti?Eu nu ma obosesc sa folosesc cuvinte pompoase, deci barbatul care joaca pe 2 fronturi in acceptia ta e perfectiunea absolut intruchipata?Wow te-ai gandit mult pana sa debitezi aceasta superba tipic masculina idee?Ma intreb oare de ce multor barbati li se pare normal sa insele, sa minta persona iubita..De ce?Pentru ca unii au mentalitate de cave man.Numai oamenii pesterii si-o puneau, pardon intretineau relatii sexuale cu cine apucau pentru inmultire.Insa din pacate au ramas ramasite de-ale lor.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

scris pe 17 oct 2008 23:14 de Pasaroi_Cuminte

Eu nu ma obosesc sa folosesc cuvinte pompoase, deci barbatul care joaca pe 2 fronturi in acceptia ta e perfectiunea absolut intruchipata?Wow te-ai gandit mult pana sa debitezi aceasta superba tipic masculina idee?Ma intreb oare de ce multor barbati li se pare normal sa insele, sa minta persona iubita..De ce?Pentru ca unii au mentalitate de cave man.Numai oamenii pesterii si-o puneau, pardon intretineau relatii sexuale cu cine apucau pentru inmultire.Insa din pacate au ramas ramasite de-ale lor.

Ai inteles gresit exact pe dos ce am vrut sa spun. Dar taman pe dos .
Acum sunt doua posibilitati:
1. Ai citit in graba ce am spus eu.
2. In realitate CHIAR ASA AI INTELES TU SPUSELE MELE.

Eu cand am definit aceea "perfectiune" am definit-o in sens negativ, ceea ce in matematica se numeste metoda reducerii la absurd.

Judecand raspunsul tau as cataloga gandirea ta drept o gandire "adiabatica" sa zicem.( Exotic stie la ce ma refer )

Dar nu toti ne nastem cu aceste calitati de introspectie, spirit analitic, capacitate de sinteza si de abstractizare.

iti dau un mic exemplu fara sa aiba legatura cu subiectul :
Daca zic
" a venit toamna.Au inceput sa cada frunzele " .
Ei bine tu intelegi sensul propriu al acestei propozitii.( asa cum e si normal pt un om normal)

Eu pe langa acesta mai inteleg urmatoarea:

frunza=f(t), unde f este o functie monotona descrescatoare.
iar t =timpul.
Atunci cand se schimba anotimpul acolo exista puncte de discontinuitate. Si ma opresc aici pt ca daca dezvolt risti sa ma injuri

Ce am spus eu mai sus a fost o banala interpretare matematica ( mate de liceu ) dar aceiasi propozitie poate fi trasnspusa in matematica cu Taylor , ba îi mai pun si niste derivate partiale si gata.

Si ca sa inchei aceasta paranteza:
Fie f:A -> B . Daca pt orice y apartinand lui B, y=f(x) are mai mult de o solutie , well e bine sau nu e bine pt realtiile personale ? ha?
( Cineva de aici stie ce vreau sa spun) :

Cat despre cuvinte, nu m-am chinuit deloc si nu sunt deloc pompoase.

Moama ce limbaj folosesti, te-ai chinuit mult pana sa il gasesti?

Cat despre limbajul folosit, la mine asta este limbajul meu normal.
Daca ti-as vorbi in limbajul academic( dupa standardele mele personale ).. ....of of dar hai sa ne oprim aici. : Poate ai treaba si te retin. Sorry

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

scris pe 17 oct 2008 23:39 de nemesis

Daca ti-as vorbi in limbajul academic( dupa standardele mele personale ).. ....of of dar hai sa ne oprim aici.

Pasarica asta jumulita cu alura de filfizon... Auzi la el: "limbaj academic". Copilas... stai in banca ta ca pana la academie mai ai mult, chiar si dupa standardele tale... asa personale si care-ti apartin tie.
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

scris pe 18 oct 2008 00:12 de Pasaroi_Cuminte

Pasarica asta jumulita cu alura de filfizon... Auzi la el: "limbaj academic". Copilas... stai in banca ta ca pana la academie mai ai mult, chiar si dupa standardele tale... asa personale si care-ti apartin tie.

Pai stau in banca mea. Banca mea e toata lumea .

sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 18 oct 2008 08:43 de angela

Eu cand am definit aceea "perfectiune" am definit-o in sens negativ, ceea ce in matematica se numeste metoda reducerii la absurd.

Judecand raspunsul tau as cataloga gandirea ta drept o gandire "adiabatica" sa zicem.( Exotic stie la ce ma refer )

Dar nu toti ne nastem cu aceste calitati de introspectie, spirit analitic, capacitate de sinteza si de abstractizare.

iti dau un mic exemplu fara sa aiba legatura cu subiectul :
Daca zic
Ei bine tu intelegi sensul propriu al acestei propozitii.( asa cum e si normal pt un om normal)

Eu pe langa acesta mai inteleg urmatoarea:

iar t =timpul.
Atunci cand se schimba anotimpul acolo exista puncte de discontinuitate. Si ma opresc aici pt ca daca dezvolt risti sa ma injuri

Ce am spus eu mai sus a fost o banala interpretare matematica ( mate de liceu ) dar aceiasi propozitie poate fi trasnspusa in matematica cu Taylor , ba îi mai pun si niste derivate partiale si gata.

Si ca sa inchei aceasta paranteza:
Fie f:A -> B . Daca pt orice y apartinand lui B, y=f(x) are mai mult de o solutie , well e bine sau nu e bine pt realtiile personale ? ha?

Daca ti-as vorbi in limbajul academic( dupa standardele mele personale ).. ....of of dar hai sa ne oprim aici. : Poate ai treaba si te retin. Sorry

Aceste cuvinte''academice'' ma lasa indiferenta. Esti un geniu ce mai, pe cale de moarte sigura,strangulat de propriile cuvinte aforistice, un pasaroi scufundat in mediocritatea nelinistilor si frustrarilor sale. Si acum poti sa interpretezi fiecare cuvant spus de mine dupa ''standardele tale personale''(de parca ai fi vreun c**** mare, pardon rahat sa impui tu standarde) din punct de vedere medical, filozofic, matematic etc ..ca tot esti ''academician la FF''Poate ajungi la o constanta.. Cand ajungi vreo PERSONALITATE chiar te rog, sa-mi trimiti o carte cu standardele tale PERSONALE.Pana atunci nu te mai da rotund, ca tot patratos esti. Nu imi raspunde pentru ca tot ce ai spune este egal cu 0 ..si tinzi oarecum spre infinit. La asa prezenta pe site, dragi utilizatori, academicianul nostru si-a ales cel mai elevat nume posibil,dupa lungi si asidue studii care demonstreaza prin reducere la absurd ca e un exemplar feroce cu creier de pasarica, pardon pasaroi.. Chiar nu o sa-ti raspund, deci nu te agita prea tare, Pasaroiule, caci o sa-ti cada toate penele...

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

scris pe 18 oct 2008 09:55 de Pasaroi_Cuminte

(de parca ai fi vreun c**** mare, pardon rahat sa impui tu standarde)

Pai de aceea le-am denumit personale pt ca le impun asupra propriei mele persoane nu altora.

Nu imi raspunde pentru ca tot ce ai spune este egal cu 0 ..si tinzi oarecum spre infinit.

N-am cu sa tind in acelasi timp catre zero si se spre infinit

prin reducere la absurd ca e un exemplar feroce cu creier de pasarica, pardon pasaroi.. Chiar nu o sa-ti raspund, deci nu te agita prea tare, Pasaroiule, caci o sa-ti cada toate penele...

Daca eu sunt prost si recunosc, asta-i semn de inteligenta, dar tu sa fii desteapta si sa n-o stii asta-i semn de prostie

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 18 oct 2008 10:06 de baby

daca iti zic sa nu o faci ma asculti?????
nu cred !!!

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:)

scris pe 18 oct 2008 12:03 de SORIN28

Pai de aceea le-am denumit personale pt ca le impun asupra propriei mele persoane nu altora.

N-am cu sa tind in acelasi timp catre zero si se spre infinit

Daca eu sunt prost si recunosc, asta-i semn de inteligenta, dar tu sa fii desteapta si sa n-o stii asta-i semn de prostie

Pasarica, stii, candva imi erai simpatic prin felul cum gandeai, prin replicile date, acum...esti doar un nou vanghelie. Probabil suferi de impotenta si asta iti afecteaza calitatea de a fi OM[\b] . Stau si ma intreb de ce a trebuit sa reapari sub un alt nick-name, cu o fata de rapanos furat de aerele "desteptaciunii" cand stii foarte bine ca nu esti decat un amarat care vrea sa para ceea ce nu este. Te simti mai bine in pielea de "bad boy"? Amaratule, nu iti mai da aere de om destept(astea-s de la fasole) , fii fericit in ignoranta ta si stai linistit in banca ta de om prost( unde prost = om care nu stie ce e aia viata). Nu mai incerca sa explici in chestii de matematica viata; cand ai sa traiesti ai sa intelegi ca este ...altceva.

Imi pare rau pentru tine dar nu pot sa te cataloghez decat ca fiind un JEG[\b], o scursura, un nimic

Bafta in continuare in activitatea ta de a fi un prost[\b]

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data...:

scris pe 18 oct 2008 12:25 de angela

Pasarica, stii, candva imi erai simpatic prin felul cum gandeai, prin replicile date, acum...esti doar un nou vanghelie. Probabil suferi de impotenta si asta iti afecteaza calitatea de a fi OM[\b] . Stau si ma intreb de ce a trebuit sa reapari sub un alt nick-name, cu o fata de rapanos furat de aerele "desteptaciunii" cand stii foarte bine ca nu esti decat un amarat care vrea sa para ceea ce nu este. Te simti mai bine in pielea de "bad boy"? Amaratule, nu iti mai da aere de om destept(astea-s de la fasole) , fii fericit in ignoranta ta si stai linistit in banca ta de om prost( unde prost = om care nu stie ce e aia viata). Nu mai incerca sa explici in chestii de matematica viata; cand ai sa traiesti ai sa intelegi ca este ...altceva.

Imi pare rau pentru tine dar nu pot sa te cataloghez decat ca fiind un JEG[\b], o scursura, un nimic

Bafta in continuare in activitatea ta de a fi un prost[\b]

BINE SPUS!!!

sus

Blondish:)

Guest

scris pe 18 oct 2008 13:02 de Blondish:)

pai o sa tin cont de sfaturile voastre...de asta sa fi sigura...si mersi de sfaturile voastre...
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

scris pe 15 nov 2008 20:25 de tequila

nu cred k exista la 16 ani dragoste...sa iubesti pe cineva cu adevarat...nu ai ink experienta necesara...dak u consideri k el este baiatul potrivit si e capabil sa astepte pana knd esti u pregatita dar trebuie sa fii foarete atenta cu cn iti incepi viata sexuala....s-ar putea sa regreti mai tarziu....

tequila
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

scris pe 15 nov 2008 20:33 de luinwe

nu cred k exista la 16 ani dragoste...sa iubesti pe cineva cu adevarat...nu ai ink experienta necesara...

fato' lasa oameni sa se iubeasca, nu stii tu ce simte sarmana fata... parerea mea...

e capabil sa astepte pana knd esti u pregatita dar trebuie sa fii foarete atenta cu cn iti incepi viata sexuala....s-ar putea sa regreti mai tarziu....

daca te va astepta , e ok...aici tu decizi cand va fi momentul...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 nov 2008 03:33 de ExoticDream

Daca zic

iar t =timpul.
Atunci cand se schimba anotimpul acolo exista puncte de discontinuitate.

Daca tot ne jucam de-a metaforele matematice, eu as zice ca functia frunza are un grafic asemanator clopotului lui Gauss, fara discontinuitati la schimbarea anotimpurilor, insa fiind definita doar pe intervalul [primavara, toamna]....

Stii care-i problema? Daca nu-i bijectivitate, e rau in lume asta.... Pai unii sufera din cauza lipsei de injectivitate (ca in exemplul tau, adica, pe intelesul tuturor, o persoana se "cupleaza" cu mai mult de o persoana - infidelitate), altii din cauza lipsei surjectivitatii (exista persoane care nu isi gasesc partener).

standardele mele personale ).. ....of of

Aici..... of of of!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

156 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online