Probleme cu erectia

Pagina 1 din 1
1

calin mihesc

Guest

Probleme cu erectia

scris pe 8 oct 2009 17:31 de calin mihesc

Salut pai am si io o dilema k doar nu sunt impotent de aku....am 17 ea 16 dupa 5 luni am incerkat sa o fac cu prietena mea prima data si in timpul preludiului erectia mea era f puternica dar knd sa execut penetrarea erectia slabeshte si "mia murit " ....ma fratilor nu e de glumit am nevoie disperata de ajutor.. ms anticipat:P
sus

Dunno

Veteran member
197 mesaje

Re: Probleme cu erectia

scris pe 8 oct 2009 22:18 de Dunno

Salut pai am si io o dilema k doar nu sunt impotent de aku....am 17 ea 16 dupa 5 luni am incerkat sa o fac cu prietena mea prima data si in timpul preludiului erectia mea era f puternica dar knd sa execut penetrarea erectia slabeshte si "mia murit " ....ma fratilor nu e de glumit am nevoie disperata de ajutor.. ms anticipat:P

A B E C E D A R
sus

calin mihesc

Guest

Re: Re: Probleme cu erectia

scris pe 9 oct 2009 15:32 de calin mihesc

A B E C E D A R
nush dc te bagi dak nu ma ajuti....
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Probleme cu erectia

scris pe 9 oct 2009 15:47 de ThT

Daca citeai si tu putin pe forumul acesta gaseai si raspunsul la intrebare.In fine,poti sta linistit ca nu ai nimic.Multe persoane patesc asa din cauza emotiilor..incearca cand executi penetrarea sa te gandesti la altceva si va fi totul ok.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

calin mihesc

Guest

Re: Re: Re: Re: Probleme cu erectia

scris pe 9 oct 2009 18:44 de calin mihesc

Daca citeai si tu putin pe forumul acesta gaseai si raspunsul la intrebare.In fine,poti sta linistit ca nu ai nimic.Multe persoane patesc asa din cauza emotiilor..incearca cand executi penetrarea sa te gandesti la altceva si va fi totul ok.

ms :P dimpotriva am citit dar am gasit doar probleme asemanatoare....cu a mea in sfarsit o sa incerk adevarul e k nu sunt prea multumit de dimensiunea "jucariei" am 13 si mno poate deaia
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu erectia

scris pe 9 oct 2009 19:06 de ThT

ms :P dimpotriva am citit dar am gasit doar probleme asemanatoare....cu a mea in sfarsit o sa incerk adevarul e k nu sunt prea multumit de dimensiunea "jucariei" am 13 si mno poate deaia

Stai linistit,dimensiunea nu are nicio legatura)

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

calin mihesc

Guest

Re: Probleme cu erectia

scris pe 11 oct 2009 15:00 de calin mihesc

alte sfaturii ????
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Probleme cu erectia

scris pe 13 oct 2009 08:39 de Black_06

alte sfaturii ????

Simplu....esti prea stresat si te gandesti prea mult la cum sa o satisfaci....
Este prima data pentru tine?

Eu cred ca este ceva pur psihic,relaxeaza-te,incearca sa te bucuri de moment,nu te gandi ca "vaaiii,o sa moara iar"....

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

calin mihesc

Guest

Re: Re: Re: Probleme cu erectia

scris pe 17 oct 2009 17:38 de calin mihesc

Simplu....esti prea stresat si te gandesti prea mult la cum sa o satisfaci....
Este prima data pentru tine?

Eu cred ca este ceva pur psihic,relaxeaza-te,incearca sa te bucuri de moment,nu te gandi ca "vaaiii,o sa moara iar"....

o sa incerc mersi:P
sus

calin mihesc

Guest

Re: Re: Re: Re: Probleme cu erectia

scris pe 10 nov 2009 17:09 de calin mihesc

o sa incerc mersi:P

gata am reushit defapt sunt chiar mai bun decat ma asteptam ) am reushit sa i ofer o serie de orgasme l rand si am facuto de 5 ori consecutiv....acum a aparut cv similar nu pot folosi prezervativ. Desi am un control la ejaculare foarte mare si nu mie frica, vreau niste sfaturii....astept:P
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

283 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online