Vagin stramt

Pagina 1 din 1
1

rheea

Guest

Vagin stramt

scris pe 23 mai 2008 17:26 de rheea

am un prieten de mult timp si am incercat sa facem dragoste dar nu am reusit(eu fiind virgina).el zice ca eu sunt foarte stramta si abia a reusit sa ma patrunda cu doua degete.Cat despre durerea pe care o simt, e groaznica ...Chiar nu stiu ce sa mai fac.Il iubesc si chiar vreau sa se intample.
Stati linistiti ca nu am 13 ani, cum am vazut ca se mai poarta pe aici...
sus

pele

Guest

Re: help

scris pe 23 mai 2008 20:54 de pele

sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: help

scris pe 24 mai 2008 18:05 de angela

am un prieten de mult timp si am incercat sa facem dragoste dar nu am reusit(eu fiind virgina).el zice ca eu sunt foarte stramta si abia a reusit sa ma patrunda cu doua degete.Cat despre durerea pe care o simt, e groaznica ...Chiar nu stiu ce sa mai fac.Il iubesc si chiar vreau sa se intample.

Nu esti prea stramta... ci esti virgina.Iar daca nu esti deloc excitata si lubrifiata, clar o sa te doara foarte tare si el nu prea o sa reuseasca sa te dezvirgineze..Deci preludiul conteaza foarte mult, iar daca nu te lubrifiezi, cumparati lubrifiant din farmacie..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

EnTer

Guest

Re: Re: help

scris pe 10 oct 2009 12:56 de EnTer

Nu esti prea stramta... ci esti virgina.Iar daca nu esti deloc excitata si lubrifiata, clar o sa te doara foarte tare si el nu prea o sa reuseasca sa te dezvirgineze..Deci preludiul conteaza foarte mult, iar daca nu te lubrifiezi, cumparati lubrifiant din farmacie..

Mulutmesc mult pt dischutia voastra am gasit raspunsul pe care il cautam,si eu am incercat cu prietena mea...aceasi problema..nu intra,nu,sa nu interpretati gresit(am 16cm in penis,si nu ft gros,nu lam masurat in cercumferinta)Penetrarea nu a avut loc,desi am incercat sa o lubrefiez taraneste'(cu limba) iar totul sa rezumat la un oral...voi incerca catde curand cu lubrefiant
sus

Raluca

Guest

Re: Re: help

scris pe 2 nov 2009 23:08 de Raluca

Am o problema prietenul meu are un penis de 21cm iar eu sunt foarte strampta in ... am incercat sa facem dragoste dar nam reusit ma poate ajuta cineva!!!!!!!!!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: help

scris pe 2 nov 2009 23:29 de simosimina

Am o problema prietenul meu are un penis de 21cm iar eu sunt foarte strampta in ... am incercat sa facem dragoste dar nam reusit ma poate ajuta cineva!!!!!!!!!

Nu prea ai ce să faci..o prietenă a avut o problemă similară...era prea strâmtă pentru penisul iubitului...
Mereu avea probleme la penetrare..dureri...
Ce pot să îţi recomand decât un lubrifiant..şi să fii udă maxim când te culci cu el...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

frenchiegirl

Senior member
63 mesaje

Re: Re: Re: Re: help

scris pe 4 nov 2009 17:48 de frenchiegirl

Nu prea ai ce să faci..o prietenă a avut o problemă similară...era prea strâmtă pentru penisul iubitului...
Mereu avea probleme la penetrare..dureri...
Ce pot să îţi recomand decât un lubrifiant..şi să fii udă maxim când te culci cu el...

she's right

toti stiu sa judece p altii ...dar nu s uita la ei inainte ...
sus

danutzuanton

Guest

Re: Vagin stramt

scris pe 13 nov 2009 01:13 de danutzuanton

vino la mn draga

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

300 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online