Virginitate

Pagina 1 din 1
1

alkaline

Newbie
8 mesaje

Virginitate

scris pe 15 mar 2009 15:20 de alkaline

Am si eu o "problema".
Am 17 ani si inca sunt virgin.Prietena mea nu mai e virgina de ceva vreme si mi-a propus sa facem sex.Totusi ma tem ca voi avea ejeculare prematura.Nu ma tem ca o sa o am la 1 minut dupa penetrare ci ma tem sa nu ejaculez la penetrare,poate chiar la preludiu.

E vreo metoda sa opresc oarecum asta?Sau macar sa incetinesc procesul.

Mi-a spus cineva ca daca ma masturbez cu 1-2 ore inainte actul sexual dureaza mai mult.
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Virginitate

scris pe 15 mar 2009 15:36 de Firefox

nu e adevarata chestia cu masturbarea.. si daca fata stie ca esti virgin nu o sa se astepte la minuni de la prima incercare.. asa ca: go for it!

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

alkaline

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Virginitate

scris pe 15 mar 2009 15:37 de alkaline

nu stie ca sunt virgin.am incercat sa ii zic dar ma simteam ciudat cand incercam asa ca nu i-am mai zis.Am reusit doar sa ii zic ca ma tem sa nu ejaculez prematur.
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Virginitate

scris pe 15 mar 2009 15:57 de Incepator

nu stie ca sunt virgin.am incercat sa ii zic dar ma simteam ciudat cand incercam asa ca nu i-am mai zis.Am reusit doar sa ii zic ca ma tem sa nu ejaculez prematur.

Ce relatie e aia....daca nu ai curajul si forta necesara sa ii zici ...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

scris pe 15 mar 2009 18:49 de the_gogu

so...what? mai iei o pauza si o mai faceti o data e normal sa dureze putin prima data ca nah...si nu o sa fie un minut stiu cum e senzatia ca toti am trecut prin asta
deci...daca ejaculezi repede foarte bine o mai faceti inca o data ce atatea probleme pe capu vostru
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 17 mar 2009 10:36 de pacpac

nu ai de ce sa te temi daca ii spui ca esti virgin.Poate iti da si o mana de ajutor).Ejacularea prematura se poate intmpla oricui nu tre sa iti faci griji sau sa te gandesti la asta.
Nu te masturba innainte,la vrasta ta dupace termini in 5-10 min max esti gata de treaba...si tot asa pana bagi penisul in gips))

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

UnicoolKara

Junior member
43 mesaje

Re: Re: Re: Re: Virginitate

scris pe 17 mar 2009 12:48 de UnicoolKara

eu zic sa te duci la ea ji sa-i zici ca ejti virgin...o relatie ar trebui sa fie bazata pe siguranta si sinceritate...ea trebuie sa fie intelegatoare si sa nu se astepte la o partida de sex nebun...la sex nebun ar trebui sa se astepte abia dupa a 5-a sau a 6-a oara...

asha k...Good luck and good fuck )

I am Unicool and all others are FAKE
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Virginitate

scris pe 17 mar 2009 21:31 de vladbodan

nu e adevarata chestia cu masturbarea.. si daca fata stie ca esti virgin nu o sa se astepte la minuni de la prima incercare.. asa ca: go for it!

e mai adevarat decat realizezi tu, incearca sa iei de la capat masturbarea dupa ce ai ejaculat si atunci mai vorbim, pana atunci plimba ursu ca nici ce zici nu realizezi

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

scris pe 17 mar 2009 21:40 de Firefox

e mai adevarat decat realizezi tu, incearca sa iei de la capat masturbarea dupa ce ai ejaculat si atunci mai vorbim, pana atunci plimba ursu ca nici ce zici nu realizezi
de unde sti ca nu am incercat? vorbesc in cunostiinta de cauza:P

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Virginitate

scris pe 17 mar 2009 22:59 de simosimina

Am si eu o "problema".
Am 17 ani si inca sunt virgin.Prietena mea nu mai e virgina de ceva vreme si mi-a propus sa facem sex.Totusi ma tem ca voi avea ejeculare prematura.Nu ma tem ca o sa o am la 1 minut dupa penetrare ci ma tem sa nu ejaculez la penetrare,poate chiar la preludiu.

E vreo metoda sa opresc oarecum asta?Sau macar sa incetinesc procesul.

Mi-a spus cineva ca daca ma masturbez cu 1-2 ore inainte actul sexual dureaza mai mult.

Daca prietena ta este mai in tema...atunci ar trebui sa te lasi pe mainile ei..mai ales ca esti virgin...Stai linistit si ce daca ai ejaculare prematura..esti la inceput..nu se intampla oricui asta..poate nu ti se va intampla...ideea e sa nu fi stresat(desi e greu)...lasa-te pe mainile ei...ca stie ce face

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

alkaline

Newbie
8 mesaje

Virginitate

scris pe 18 mar 2009 18:39 de alkaline

Multumesc mult.Am discutat cu ea si e totul bine.acum astept doar sa vina ziua aceea.
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Virginitate

scris pe 18 mar 2009 21:00 de vladbodan

de unde sti ca nu am incercat? vorbesc in cunostiinta de cauza:P

la fel si eu, si restul prietenilor mei, acum nu mai folosesc asta, rar... dar dragul meu, pe langa toata chestia asta trebuie si o respiratie calma, si sa fii cat mai chill, nu cu capu "ioi ca fac sex, fac sex"

You're a mug,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

165 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online