Club

Pagina 1 din 1
1

Madalina

Guest

Club

scris pe 5 feb 2010 19:11 de Madalina

Buna!
In curand fetita mea o sa implineasca 14 ani si as vrea sa-i fac ziua intr-un club. M-am gandit la Club Pat.
Oare cat costa tariful pentru o persoana (cu mancare cu tot) in Club Pat?
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Club

scris pe 5 feb 2010 19:16 de compot

Buna!
In curand fetita mea o sa implineasca 14 ani si as vrea sa-i fac ziua intr-un club. M-am gandit la Club Pat.
Mada, fetita ta s-ar simti mai bine dac-ai lasa-o la mine acasa de ziua ei )
Glumeam. Cel mai bine ar fi sa te interesezi tu.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

MissPerfectiune

Senior member
85 mesaje

scris pe 5 feb 2010 19:21 de MissPerfectiune

Buna!

Crezi ca oamenii din club(nu invitatii tai) o sa se simta bine printre pustii tai? Sau vrei sa inchiriezi tot clubul? Oricum... Cred c-o sa te costeceva. Sa-ti traiasca si sa se faca mare
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 5 feb 2010 21:03 de sweety16

Buna!

Totusi crezi ca ai ales bine clubul Pat?Pentru o fetita de 14 ani?Unde banuiesc ca vei merge si tu?
In orice caz ar trebui sa-l inchiriezi pe tot si cred ca va costa destul de mult.E un club destul de maricel pentru aniversarea unei fetite de 14 ani.El asa e dragutel...
Cati invitati va avea? Ce parinti vor mai merge( mai bine ii lasati singuri)?

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Madalina

Guest

Re: Re: Club

scris pe 5 feb 2010 23:05 de Madalina

Totusi crezi ca ai ales bine clubul Pat?Pentru o fetita de 14 ani?Unde banuiesc ca vei merge si tu?
In orice caz ar trebui sa-l inchiriezi pe tot si cred ca va costa destul de mult.E un club destul de maricel pentru aniversarea unei fetite de 14 ani.El asa e dragutel...
Cati invitati va avea? Ce parinti vor mai merge( mai bine ii lasati singuri)?

Pai vor fi 20 si ceva de copii si ca parinti eu cu sotul meu si cu inca o mamica. Poate o sa mai vina parinti. Chair nu stiu. Dar asa cam cat o sa coste?
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Club

scris pe 5 feb 2010 23:37 de sweety16

Pai vor fi 20 si ceva de copii si ca parinti eu cu sotul meu si cu inca o mamica. Poate o sa mai vina parinti. Chair nu stiu. Dar asa cam cat o sa coste?

Intra pe site-ul clubului si au acolo nr de telefon la acre ii poti contacta si aflii.Nu cred ca stie cineva pe aici cat costa.
Plus ca sincer e o idee foarte prosta sa duci 20 de pusti de 14 ani in club Pat impreuna cu voi.Oricum sa ai pregatiti bani buni ca nu o sa fie prea ieftin.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Club

scris pe 6 feb 2010 00:33 de McLove

Nu vreau sa intervin in decizia ta..

Sincer, club?!
O sa fac 14 ani (multi inainte, o varsta frumoasa), crezi ca e un "mediu" bun pentru aniversarea ei?

Poti alege McDonald's, acolo au anumite avantaje pentru o aniversare.

Are 14 ani, nu 18 ani. Atunci ii poti face majoratul intr-un club, restaurant.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

cocearlez

Guest

scris pe 10 feb 2010 01:11 de cocearlez

Buna!
parca suna a topic creat pt a te lauda si preger sa nu mai fac alte comenturi despre tine si fetitza ta.....
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

162 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online