.........

Pagina 1 din 1
1

tequila

Senior member
57 mesaje

.........

scris pe 4 sep 2008 20:50 de tequila

sal all!am aproape 17 ani,si sunt confuza..cu toti baietii kre am fost nu mi-au aratat latura lor sentimentala si in majoritatea cazurilor asta a fost un motiv de despartire...poate isi arata sentimentele dar nu sunt in masura eu sa imi dau seama...asi vrea sa stiu cum isi dezvaluie baietii sentimentele lor

tequila
sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

Re: .........

scris pe 4 sep 2008 21:17 de GhoTiK

sal all!am aproape 17 ani,si sunt confuza..cu toti baietii kre am fost nu mi-au aratat latura lor sentimentala si in majoritatea cazurilor asta a fost un motiv de despartire...poate isi arata sentimentele dar nu sunt in masura eu sa imi dau seama...asi vrea sa stiu cum isi dezvaluie baietii sentimentele lor

nu multi isi arata latura sentimentala sunt cazuri si cazuri fiecare se comporta in felul lui si isi arata sentimentele in felul lui

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

scris pe 9 sep 2008 16:59 de luinwe

poate ca nici u nu tziai aratat sentimentele fatza de ai, asa fel incat ca satzi arate si ei...
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 9 sep 2008 19:33 de angela

Pai tu cum ai vrea un barbat sa-si dezvaluie sentimentele?Sa planga cu lacrimi amare spunandu-ti cat de mult te iubeste( pana se satura de tine si pleaca dupa alta ) Uneori barbatii sunt mai nepasatori, nu prea isi dau seama de anumite chestii, sunt mai reci.Depinde ce atitudine ai tu fata de ei.Daca si tu esti rece , nu te astepta la minuni din partea lor.Sau oare ai discutat cu ei si sa le spui ce te deranjeaza?Uneori barbatii nu isi dau seama de dorintele, de asteptarile noastre pana nu le spunem noi.Trebuie educati.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: .........

scris pe 9 sep 2008 22:09 de baby

Pai tu cum ai vrea un barbat sa-si dezvaluie sentimentele?Sa planga cu lacrimi amare spunandu-ti cat de mult te iubeste( pana se satura de tine si pleaca dupa alta ) Uneori barbatii sunt mai nepasatori, nu prea isi dau seama de anumite chestii, sunt mai reci.Depinde ce atitudine ai tu fata de ei.Daca si tu esti rece , nu te astepta la minuni din partea lor.Sau oare ai discutat cu ei si sa le spui ce te deranjeaza?Uneori barbatii nu isi dau seama de dorintele, de asteptarile noastre pana nu le spunem noi.Trebuie educati.

educati....ca sa nu zicem dresati

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: .........

scris pe 9 sep 2008 22:50 de angela

educati....ca sa nu zicem dresati

Well, la unii putem spune si dresaj.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

scris pe 10 sep 2008 18:14 de tequila

nu-i vorba k eu nu imi arat sentimentele din contra o fac si binenteles k am discutat cu ei si spun de fiekre data:"promit k nu o sa te mai dezamagesc si o sa fac progrese"..deunde atate bucurie...

tequila
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

scris pe 10 sep 2008 18:15 de tequila

poate ca nici u nu tziai aratat sentimentele fatza de ai, asa fel incat ca satzi arate si ei...

pai dak eu nu mi-asi fi aratat sentimentele...mai puneam intrebarea asta?

tequila
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: .........

scris pe 10 sep 2008 18:20 de luinwe

pai dak eu nu mi-asi fi aratat sentimentele...mai puneam intrebarea asta?

mda....acum depinde...pe respectivu de exemplu: doar il placei sau tineai al el?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

74 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online