Ce se intampla?

Pagina 1 din 1
1

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Ce se intampla?

scris pe 8 aug 2007 20:44 de sweetgirl1

Sunt casatorita de 3 luni si am remarcat ceva destul de ciudat.Poate ca exagerez eu, nu stiu.La inceputul casniciei el era mai tandru, mai iubitor, mereu ma mangaia iar eu eram putin mai rece in comparatie cu el.In ultimul timp am inceput eu sa fiu mai tandra, sa-l managai mai mult si a devenit el mai rece.sa aiba legatura faptul ca este stresat la serviciu?Eu cred ca asta este un motiv pentru ca am incredere in el si stiu ca nu ma inseala deci nu poate fi vorba de alta femeie sau m-am mai gandit la ceva...poate am inceput eu sa-l sufoc...El calatoreste destul de mult...de multe ori merg cu el si cand nu merg cu el obisnuieste sa-mi mai faca surprize...sa vina doar pentru cateva ore sa-mi aduca un buchet de flori si dupa aceea pleaca.Stiu ca asta inseamna destul de mult pentru el, este obositor.Poate sunt eu exagerata, poate imi fac eu idei gresite...nu stiu.Voi ce parere aveti?

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Ce se intampla?

scris pe 9 aug 2007 17:09 de angela

Nu inteleg de ce iti faci probleme.. U vrei sa fie ca atunci cand nu erati castoriti.. Ei bine... nu se mai poate..Lucrurile se schimba cand te castoresti ai alte obligatii, alte responsabilitati. Knd erati prieteni era mai tandru, mai iubitor, pentru ca nu erai a lui cu drepturi depline..dar acum normal k si-a mai schimbat atitudinea atata timp cat u esti sotia lui si nu mai trebuie sa se chinuie sa te cucerasca k pe vremea cand erati iubiti. Dar remarc k totusi si-a pastrat o doza de romantism, mai ales dak iti aduce flori..Si normal k el lucrand si avand un serviciu mai stresant nu ii mai arde omului sa fie asa romantic. U dak stai acasa si esti odihnita normal k te astepti k si el sa daruiasca in egala masura ceea ce si u ii oferi,. Dar nu se poate.. Asa e cand te castoresti.. lucrurile se schimba..si chiar daca nu mai e el romanticul care iti recita versuri si care iti daruia luna de pe cer..asta nu inseamna ca nu te mai iubeste..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Ce se intampla?

scris pe 11 aug 2007 03:30 de ExoticDream

Asa e cand te castoresti.. lucrurile se schimba..si chiar daca nu mai e el romanticul care iti recita versuri si care iti daruia luna de pe cer...

Eeeeee... uite de ce nu ma atrage pe mine ideea hartiutei rozalii....! Inca mai vreau luna de pe cer, versuri si tot ceea ce inseamna farmecul unei iubiri neintinate de fel de fel de obligatii!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Ce se intampla?

scris pe 11 aug 2007 12:30 de Nekunoskuta

Acum esti a lui, ce-i mai trebuie tandreturi sa te cucereasca? Cam asta e gandirea implicata de "hartiuta rozalie"...si nu ma refer doar la gandirea masculina!

Nu e de bine daca iti pui astfel de intrebari dupa doar 3 luni de casatorie, esti constienta de asta, nu?

De asta e bine sa gandesti bine de tot inainte, nu dupa

Nimic...
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Ce se intampla?

scris pe 11 aug 2007 14:14 de sweetgirl1

Acum esti a lui, ce-i mai trebuie tandreturi sa te cucereasca? Cam asta e gandirea implicata de "hartiuta rozalie"...si nu ma refer doar la gandirea masculina!

Nu e de bine daca iti pui astfel de intrebari dupa doar 3 luni de casatorie, esti constienta de asta, nu?

De asta e bine sa gandesti bine de tot inainte, nu dupa

Eu sunt sigura de sentimentele lui, stiu ca ma iubeste si este alaturi de mine de cate ori am nevoie, ma sustine, ma sfatuieste etc.Problema este ca eu sunt mai dificila...eu mi-as dori ca el sa stea langa mine mereu dar asta nu se poate momentan.Noi am trecut prin multe pentru a ajunge aici unde suntem si nu regret faptul ca m-am casatorit.Problemele exista si nu tin cont de faptul ca este acea "hartiuta rozalie" sau nu.Nu cred ca l-a schimbat un act desi bineinteles lucrurile se schimba putin.Din anumite puncte de vedere a ramas neschimbat...ma suna si de 10 ori pe zi cand nu suntem impreuna, imi trimite mesaje si asa cum am mai spus se intampla sa calatoreasca toata noaptea ca sa fim impreauna cateva ore.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Ce se intampla?

scris pe 12 aug 2007 03:42 de ExoticDream

...ma suna si de 10 ori pe zi cand nu suntem impreuna, imi trimite mesaje si asa cum am mai spus se intampla sa calatoreasca toata noaptea ca sa fim impreauna cateva ore.

Nu stiu daca faptul ca esti tu "mai dificila" conteaza atat de mult cat faptul ca te-ai casatorit foarte tanara. La 20 de ani, chiar daca traiesti o iubire ca-n povesti, este, dupa parerea mea, un pic prea devreme pentru a lua pe umeri o casatorie cu toate problemele ei. Nu inseamna ca ai gresit facand acest pas daca intr-adevar va iubiti si va leaga multe, insa acorda-ti o perioada de adaptare, intuiesc ca el este mai mare si incearca sa te ajute sa te simti OK, chiar daca va confruntati cu problema distantei din cand in cand.

El lucreaza, tu ce faci? Mergi la facultate? Stai acasa? Lucrezi? Daca nu ai, ideea este sa-ti gasesti preocupari in perioadele in care el este plecat, altfel te vei sui pe pereti de dor, vei ajunge sa-i reprosezi ca nu e cu tine, ca te simti singura, va veti certa si nu e bine. Chiar daca va permiteti, te-as sfatui sa nu stai acasa, te vei plictisi ingrozitor.... gospodaria si apoi un copil nu ar trebui sa reprezinte intregul tau univers la tinerete.... Gaseste ceva care sa-ti placa, un curs, un job, un hobby.... te vei simti mai implinita...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce se intampla?

scris pe 12 aug 2007 12:43 de sweetgirl1

Nu stiu daca faptul ca esti tu "mai dificila" conteaza atat de mult cat faptul ca te-ai casatorit foarte tanara. La 20 de ani, chiar daca traiesti o iubire ca-n povesti, este, dupa parerea mea, un pic prea devreme pentru a lua pe umeri o casatorie cu toate problemele ei. Nu inseamna ca ai gresit facand acest pas daca intr-adevar va iubiti si va leaga multe, insa acorda-ti o perioada de adaptare, intuiesc ca el este mai mare si incearca sa te ajute sa te simti OK, chiar daca va confruntati cu problema distantei din cand in cand.

El lucreaza, tu ce faci? Mergi la facultate? Stai acasa? Lucrezi? Daca nu ai, ideea este sa-ti gasesti preocupari in perioadele in care el este plecat, altfel te vei sui pe pereti de dor, vei ajunge sa-i reprosezi ca nu e cu tine, ca te simti singura, va veti certa si nu e bine. Chiar daca va permiteti, te-as sfatui sa nu stai acasa, te vei plictisi ingrozitor.... gospodaria si apoi un copil nu ar trebui sa reprezinte intregul tau univers la tinerete.... Gaseste ceva care sa-ti placa, un curs, un job, un hobby.... te vei simti mai implinita...

Ai dreptate.Chiar asa se intampla.Am ajuns sa ne certam de multe ori, sa-i reprosez ca sunt singura,ca el nu e etc.Sunt la facultate dar pana in octombrie oricum nu am ce sa fac.De luni o sa mergem la mare, stam pana pana in septembrie si sper ca lucrurile sa se aranjeze, sa fie mai bine pentru ca o sa petrecem mult mai mult timp impreuna.

Sigmund Freud
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla?

scris pe 14 aug 2007 14:28 de Kaly

Pe de alta parte, trebuie sa intelegi ca unui barbat, indiferent de cati ani o avea, ii place sa aiba momentele lui de singuratate, sa spunem. Un univers in care sa fie el cu el. Si atat. Daca o sa inveti treaba asta, probabil ca sotul tau o sa iti fie chiar recunoscator. Din pacate, "lucrusoare" de genul asta se invatza cu timpul. Nu iti strica sa ti le insusesti chiar si de la 20 de ani.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online