Cum sa uiti o fata???

Pagina 1 din 1
1

alex

Guest

Cum sa uiti o fata???

scris pe 7 sep 2008 23:14 de alex

buna tuturor .....am si io o problema si dak ma putetzi ajuta va raman dator...in urma cu cateva zile mam despartit de prietena mea cu care am stat un an ...e foarte nashpa sentimentu` park se prabuseste ceru peste mine...am nevoie de sfaturi va rog cum pot sa o uit pe aceasta fata???
sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

Re: cum sa uitzi o fata???

scris pe 7 sep 2008 23:48 de GhoTiK

buna tuturor .....am si io o problema si dak ma putetzi ajuta va raman dator...in urma cu cateva zile mam despartit de prietena mea cu care am stat un an ...e foarte nashpa sentimentu` park se prabuseste ceru peste mine...am nevoie de sfaturi va rog cum pot sa o uit pe aceasta fata???

si eu caut raspuns la intrebarea asta de mult
timpul le rezolva pe toate

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: cum sa uitzi o fata???

scris pe 7 sep 2008 23:49 de DarkAngel

De uitat doar in cazul in care o sa suferi de o amnezie.
Sa te impaci cu ideea si sa nu mai simti nevoia sa fi cu ea si sa iti mai fie dor ai nevoie de timp si de determinare.
Daca nu mai exista nici o sansa de recuperare a relatiei iti sugerez sa incerci sa te consumi cat mai putin si sa iti umpli timpul cu diverse activitati noi ca sa te poti detasa si sa treci peste dupa care sa iti vezi de viata mai departe.
sus

alex

Guest

Re: Re: cum sa uitzi o fata???

scris pe 8 sep 2008 00:15 de alex

da problema este k ea era tot ce aveam...nam prieteni care sa ma distreze kre sa ma ajute sa trec peste asta si imi este greu singur...dar in fine...va multumesc pt sfaturi
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: cum sa uitzi o fata???

scris pe 8 sep 2008 00:27 de DarkAngel

da problema este k ea era tot ce aveam...nam prieteni care sa ma distreze kre sa ma ajute sa trec peste asta si imi este greu singur...dar in fine...va multumesc pt sfaturi
Atunci ar fi cazul sa incepi sa socializezi la scoala sau la lucru daca este cazul si sa iesi prin oras sau iti gasesti diverse activitati(citit muzica filme sport excursii) Dupa o vreme chiar sa iti cauti alta prietena dar daca stai si te tot gandesti la ce ai pierdut nu poti sa mai vezi ce alte optiuni ai mai avea si ti le anulezi din start ceea ce nu este deloc in avantajul tau tu trebuie sa iesi din cercul vicios al gandurilor negative nu sa-l amplifici.
sus

alex

Guest

Re: Re: Re: Re: cum sa uitzi o fata???

scris pe 8 sep 2008 00:33 de alex

da mam gandit in primu rand la alta fata kre sa ma ajute sa uit dar ...park nu stiu...mie scarba de orice alta fata...o vad doar pe ea...am probleme grave oameni buni...fata ma innebunit
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa uitzi o fata???

scris pe 8 sep 2008 09:34 de vera_mary88

da mam gandit in primu rand la alta fata kre sa ma ajute sa uit dar ...park nu stiu...mie scarba de orice alta fata...o vad doar pe ea...am probleme grave oameni buni...fata ma innebunit

O sa iti treaca dar cu timpul. Nu iti inchipuii ca de azi pana maine iti trece asa ceva nu se intampla, probabil ca si dupa mai mult timp cand o sa o revezi o sa mai simti ceva pentru ea. Iesi, distreaza-te, fa-ti prieteni, prietene, ocupa-ti timpul ca sa nu te mai gandesti asa mult la ea. ...Timpul le rezolva pe toate sa stii...

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

alex

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa uitzi o fata???

scris pe 8 sep 2008 13:01 de alex

sper....da timpu` park trece tot mai incet....sper sa treak kt mai devreme k am impresia k se duce totu peste mine....va multumesc pt sfaturi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

71 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online