Dragoste pe net
Pagina 1 din 2
Amiga
Guest
|
Dragoste pe net
scris pe 5 dec 2007 18:46 de Amiga
Daca cineva mi-ar fi spus povestea asta acum 2-3 luni probabil nu as fi crezut.. Acum 3-4 luni am intalnit un barbat pe net..el e din alta tara si intre noi e o diferenta de aproape 20 ani.. La inceput nu am dat atentie acestei relatii..dar de o luna de zile simt ca ceva foarte special s-a infiripat intre noi. Vorbim si cate 2-3 ore pe zi la microfon si uneori ma si suna pe mobil. El e din Israel. A spus ca vine in decembrie in tara, mi-a trimis si copie dupa bilet ca sa ma asigure ca nu ma minte.. L-a trimis mai mult pentru ca eu am insistat..El spune ca e indragostit de mine, ca ma iubeste, si ca vrea sa se casatoreasca cu mine.. Simt si eu asta,simt asta chiar daca il vad pe web si vorbim la microfon.Simt ca ma iubeste chiar daca e atat de departe de mine..Simt ca este sincer si ca intr-adevar ma iubeste. SI eu am inceput sa simt ceva foarte special pentru el.. Simt ca ne potrivim pentru ca de multe ori gandim la fel, avem aceleasi vise.. Voi ce credeti? Ma iubeste? Vrea ceva serios de la mine? Eu m-am gandit ca daca ar vrea doar distractie, si-ar gasi pe una acolo nu ar veni tocmai din Israel pentru mine si in plus sa cheltuie o gramada de bani.. Dar mai stii.. eu simt ca el e sincer.. dar oare te poti indragosti pe net? A mai patit cineva asa ceva..? Pentru ca eu nu.. Simt ca parca cineva a vrut ca noi sa ne intalnim, pentru ca simt ca il cunosc de o viata intreaga.. Chiar simt ca el e alesul..Voi ce credeti?
|
sus |
|
Danny_DaBoss
Expert member 2005 mesaje
|
Re: Dragoste pe net
Nu cred ca ai cerut sfat unde trebuie ca aici cam toata lumea incearca sa iti schimbe parerea. Cel mai bine e sa faci ce simti. Daca simti ca el iti este alesul atunci... GO FOR IT !
|
sus |
|
mayasha
Junior member 49 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 19:05 de mayasha
Voi ce credeti?
eu zic sa iti asculti inima....atat.
in dragoste indiferenta-i cea mai grea...
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
Asteapta pana va intalniti. Dupa ce il vezi face-to-face iti poti da seama ce simte pentru tine. Daca apoi nu exista nici un alt impediment...succese!
Nimic...
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
.. dar oare te poti indragosti pe net? A mai patit cineva asa ceva..? Pentru ca eu nu.. Simt ca parca cineva a vrut ca noi sa ne intalnim, pentru ca simt ca il cunosc de o viata intreaga.. Chiar simt ca el e alesul..Voi ce credeti?
Da, te poti indragosti pe net! Daca esti curioasa, cauta in paginile mai vechi ale acestei sectiuni si vei gasi mai multe topicuri care trateaza acest subiect. Totusi.... casatorie dupa 3-4 luni? Poate este si din cauza varstei lui mature, cine stie... Oricum, nu-i asculta pe cei care spun ca asemenea relatii sunt absurde si nu au sanse de reusita, luna asta te intalnesti cu el.... si iti vei da seama daca imaginea pe care ti-ai format-o despre el este in concordanta cu realitatea (si reciproc). Daca da, GO FOR THIS LOVE!!! Bafta!!!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
solokd
Expert member 522 mesaje
|
Re: Re: Dragoste pe net
scris pe 10 dec 2007 02:15 de solokd
ce spui tu cu dragostea este mai moolt o curiozitate care nu iti da pace ..aceea iti creeaza impresia de a iubi ...cand il vei intalni pun pariu pe ce vrei tu ca o sa iti schimbi parera...dragostea pe net este doar o iluzie atat tot
se leaga relatzi dar nu si iubire ..iubirea vine pe parcurs dar numai dupa ce ai contact direct cu pers.
Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
|
sus |
|
mayasha
Junior member 49 mesaje
|
Re: Re: Re: Dragoste pe net
scris pe 10 dec 2007 10:25 de mayasha
ce spui tu cu dragostea este mai moolt o curiozitate care nu iti da pace ..aceea iti creeaza impresia de a iubi ...cand il vei intalni pun pariu pe ce vrei tu ca o sa iti schimbi parera...dragostea pe net este doar o iluzie atat tot
se leaga relatzi dar nu si iubire ..iubirea vine pe parcurs dar numai dupa ce ai contact direct cu pers.
tin sa te contrazic.eu am fost..indragostita..de un tip de pe net...iar cand l-am vazut prima data...dupa 3 luni in care am vb cu el in continuu...simteam ca il iubesc, desi eram constienta k il vad pt prima oara..aveam sentimentul ca il stiu de o viata intreaga.si el la fel.plus k el avea niste emotii..de tremura si avea mainile reci ca gheata..
in concluzie..se poate..dragoste pe net..
|
sus |
|
Macarena
Senior member 51 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net
poate esti entuziasmata si simti ca e "the one" insa people are shitty in real life dar mai pe net , unde in IGNORE (copy that roger ) face toti banii , pe net nu trebuie sa te explici, pe net faci ce vrea muschiu tau , ca doar cei cu care tratezi sunt IP-uri nu fiinte umane cu sentimente So ai grija pe cine iubesti pe net
Vibrau scantei de vis... noian de negru,
Carbonizat, amorul fumega --
Parfum de pene arse, si ploua...
Negru, numai noian de negru...
|
sus |
|
omu_negru
Veteran member 409 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net
merita sa incerci....daca merge bine, daca nu iarasi bine...nu e un capat de tara daca nu va iesi totul bine, iar nu esti si nici un ultima care ai o asemenea relatie.
asa cum spunea si danny GO FOR IT !
|
sus |
|
tematoare
Guest
|
scris pe 12 dec 2007 13:15 de tematoare
Daca cineva mi-ar fi spus povestea asta acum 2-3 luni probabil nu as fi crezut.. Acum 3-4 luni am intalnit un barbat pe net..el e din alta tara si intre noi e o diferenta de aproape 20 ani.. La inceput nu am dat atentie acestei relatii..dar de o luna de zile simt ca ceva foarte special s-a infiripat intre noi. Vorbim si cate 2-3 ore pe zi la microfon si uneori ma si suna pe mobil. El e din Israel. A spus ca vine in decembrie in tara, mi-a trimis si copie dupa bilet ca sa ma asigure ca nu ma minte.. L-a trimis mai mult pentru ca eu am insistat..El spune ca e indragostit de mine, ca ma iubeste, si ca vrea sa se casatoreasca cu mine.. Simt si eu asta,simt asta chiar daca il vad pe web si vorbim la microfon.Simt ca ma iubeste chiar daca e atat de departe de mine..Simt ca este sincer si ca intr-adevar ma iubeste. SI eu am inceput sa simt ceva foarte special pentru el.. Simt ca ne potrivim pentru ca de multe ori gandim la fel, avem aceleasi vise.. Voi ce credeti? Ma iubeste? Vrea ceva serios de la mine? Eu m-am gandit ca daca ar vrea doar distractie, si-ar gasi pe una acolo nu ar veni tocmai din Israel pentru mine si in plus sa cheltuie o gramada de bani.. Dar mai stii.. eu simt ca el e sincer.. dar oare te poti indragosti pe net? A mai patit cineva asa ceva..? Pentru ca eu nu.. Simt ca parca cineva a vrut ca noi sa ne intalnim, pentru ca simt ca il cunosc de o viata intreaga.. Chiar simt ca el e alesul..Voi ce credeti?
tu cati ani ai?dar el?
presupun ca tu 18-25, iar el 35-44
|
sus |
|
ely_alina80
Guest
|
scris pe 12 dec 2007 19:14 de ely_alina80
BUNA sincer eu nu mai cred de mult in net de vreun an am fost si eu indragostita pe net si nu o data credeam in net am sperat vreo 3 ani ca iti poti gasi pers potrivita pe net si tot eu am suferitjavascript:;
javascript:; un sfat...mai ales daca nu il cunosti pers tot sunt numai minciuni spuse de el doar sa te atraga dar realitate e alta cand il vei cunoaste pers nepotrivire de caracter de gandire mai multe vor aparea...mai ales ca diferenta dintre voi e de 20 ani mult nu ti se pare? chiar daca se spune ca dragostea nu are varsta dar conteaza in multe...nu spun ca altii isi gasesc jumatatea pe net dar in putine cazuri depinde de fiecare si destinul fiecaruia asta e dar incearca si vei vedea pers numai sa nu ai tu de suferit pana la urma din iluzie apare dorinta dragostea iar daca nu e pt tine suferinta ta vezi ce faci succes in viata barbati mai sunt incearca si ai grija de tine susses pa.javascript:;
javascript:;
|
sus |
|
fulger21
Newbie 3 mesaje
|
si yo am patito si aceleas intrebari mi le-am pus si yo si sti cant vom avea raspuns la ele atunci cant vom fi linga persoana care nea acaparat asa de mult atentia dar eu spun ca in viata totul trebuie incercat
mai tirziu
|
sus |
|
tematoare
Senior member 80 mesaje
|
BUNA sincer eu nu mai cred de mult in net de vreun an am fost si eu indragostita pe net si nu o data credeam in net am sperat vreo 3 ani ca iti poti gasi pers potrivita pe net si tot eu am suferitjavascript:;
javascript:; un sfat...mai ales daca nu il cunosti pers tot sunt numai minciuni spuse de el doar sa te atraga dar realitate e alta cand il vei cunoaste pers nepotrivire de caracter de gandire mai multe vor aparea...mai ales ca diferenta dintre voi e de 20 ani mult nu ti se pare? chiar daca se spune ca dragostea nu are varsta dar conteaza in multe...nu spun ca altii isi gasesc jumatatea pe net dar in putine cazuri depinde de fiecare si destinul fiecaruia asta e dar incearca si vei vedea pers numai sa nu ai tu de suferit pana la urma din iluzie apare dorinta dragostea iar daca nu e pt tine suferinta ta vezi ce faci succes in viata barbati mai sunt incearca si ai grija de tine susses pa.javascript:;
javascript:;
M-ai innebunit cu textul asta fara cap si fara coada. Mai pune si tu semnele de punctuatie acolo unde le e locul, altfel nimeni nu mai intelege ce ai vrut sa exprimi in mesaj.
|
sus |
|
tematoare
Senior member 80 mesaje
|
si yo am patito si aceleas intrebari mi le-am pus si yo si sti cant vom avea raspuns la ele atunci cant vom fi linga persoana care nea acaparat asa de mult atentia dar eu spun ca in viata totul trebuie incercat
De scris corect gramatical ai auzit? Daca nu, iti spun eu ca exista asa ceva si asa ar trebui tu sa scriu: fara ,,yo" si sa pui cratimele acolo le e locul(ex. ,,am patito''-->corect se scrie ,,am patit-o'') si semnele de punctuatie. Asadar, observatia facuta pentru ely_alina80 ti se aplica si tie.
|
sus |
|
tematoare
Senior member 80 mesaje
|
La ,,yo'' i se zice de fapt ,,eu'', stiai asta? La ,,cant'' i se zice ,,cand". Ai mai mancat doi de ,,i'', la ,,aceleasi intrebari'' si la ,,si stii cand''. Ti-am scris direct varianta corecta. Btw, cati ani ai?
|
sus |
|
sweet_angel_
Newbie 1 mesaje
|
poate esti entuziasmata si simti ca e "the one" insa people are shitty in real life dar mai pe net , unde in IGNORE (copy that roger ) face toti banii , pe net nu trebuie sa te explici, pe net faci ce vrea muschiu tau , ca doar cei cu care tratezi sunt IP-uri nu fiinte umane cu sentimente So ai grija pe cine iubesti pe net
sinpaticutu
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net
scris pe 24 dec 2007 02:01 de Bozgoru
wtf... no comment.. e greu
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
cu asta sunt si eu total de acord.suntem vreo cativa pe-aici care credeam ca ne-am gasit marea dragoste pe net...cauta prin topicurile mai vechi.istoria mea se numeste "poveste".citeste-o si mai vb
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
solokd
Expert member 522 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net
scris pe 25 dec 2007 17:46 de solokd
tin sa te contrazic.eu am fost..indragostita..de un tip de pe net...iar cand l-am vazut prima data...dupa 3 luni in care am vb cu el in continuu...simteam ca il iubesc, desi eram constienta k il vad pt prima oara..aveam sentimentul ca il stiu de o viata intreaga.si el la fel.plus k el avea niste emotii..de tremura si avea mainile reci ca gheata..
in concluzie..se poate..dragoste pe net..
daca avea emotzii ,tremura si avea mainile reci ca gheatza asta nu insemna ca iubea .....poate era prima oara cand atingea o fata
crede-ma cei care cauta relatzii pe net ori au probleme sentimentale si nu sunt in stare sa isi faca o relatzie in real life ori daca nu sunt obsedatzi sexuali ...amatori de placeri erotice....degustatori de videochat ...etc..etc. sau pur si simplu omani care isi omoara timpul facand misto de alte pers...
Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
|
sus |
|
ExoticDream
|
crede-ma cei care cauta relatzii pe net ori au probleme sentimentale si nu sunt in stare sa isi faca o relatzie in real life ori daca nu sunt obsedatzi sexuali ...
Cei care cauta acolo relatii poate sunt asa cum spui tu, insa cei care gasesc intamplator ceea ce-si doresc prin intermediul Internetului sunt de cele mai multe ori oameni perfect normali. Daca ajungi la concluzia ca te potrivesti cu cineva ce importanta are faptul ca ai cunoscut acea persoana la scoala, la un party, pe partie, intr-o excursie sau pe Internet?!?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
mayasha
Junior member 49 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 10:50 de mayasha
Corect. Eu nu cautam in nici un caz o relatie, si el voia doar sa faca misto de mine, iar cand a vazut ca nu prea ii merge..he kept trying and trying until he fell in love with me..mentionez ca el a tinut la mine mult mai mult decat am tinut eu la el.Acele noua luni cat am fost cu el au fost de vis...acum...dupa destul timp..suntem amici, si ne intelegem de minune..
|
sus |
|
mayasha
Junior member 49 mesaje
|
scris pe 27 dec 2007 10:51 de mayasha
daca avea emotzii ,tremura si avea mainile reci ca gheatza asta nu insemna ca iubea .....poate era prima oara cand atingea o fata
crede-ma cei care cauta relatzii pe net ori au probleme sentimentale si nu sunt in stare sa isi faca o relatzie in real life ori daca nu sunt obsedatzi sexuali ...amatori de placeri erotice....degustatori de videochat ...etc..etc. sau pur si simplu omani care isi omoara timpul facand misto de alte pers...
Hai sa nu includem pe toata lumea in aceeasi oala..mai exista si exceptii.
|
sus |
|
mist
Senior member 128 mesaje
|
scris pe 30 dec 2007 01:22 de mist
luna decembrie aproape s-a termiant... tare as vrea sa vad concluzia ei... poate intra si ne zice ce a facut ca mor de curiozitate sa vad daca se poate asa ceva...
dupa mine... eu cred ca lipsa de afectiune de obicei asa se ajunge sa te indragostesti de cineva pe net... nu tot timpul... dar de obicei persoanele mai invarsta (ma refer la baieti) sunt foarte posesivi si se gandeasc mai mult sa se aseze la locul lor... cine stie daca o sa reuseasca sa suporte toate presiunile lui... de aceea sunt curioasa sa stiu ce a facut...
|
sus |
|
IonutzZz
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net
luna decembrie aproape s-a termiant... tare as vrea sa vad concluzia ei... poate intra si ne zice ce a facut ca mor de curiozitate sa vad daca se poate asa ceva...
dupa mine... eu cred ca lipsa de afectiune de obicei asa se ajunge sa te indragostesti de cineva pe net... nu tot timpul... dar de obicei persoanele mai invarsta (ma refer la baieti) sunt foarte posesivi si se gandeasc mai mult sa se aseze la locul lor... cine stie daca o sa reuseasca sa suporte toate presiunile lui... de aceea sunt curioasa sa stiu ce a facut...
M-as bucura sa mearga o astfel de relatie..desi cam slabe sanse sa fie si de lunga durata...
Daca invidia ar produce febra,intreaga planeta ar fi bolnava!
|
sus |
|
Amiga
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net
scris pe 2 ian 2008 19:17 de Amiga
M-as bucura sa mearga o astfel de relatie ..desi cam slabe sanse sa fie si de lunga durata ...
M-am intalnit cu el..si va spun ca sunt mai fericita ca oricand..E un barbat nemaipomenit,m-am indragostit de el fara sa ma gandesc vreodata la asta.Diferenta de varsta parca nici nu exista, pentru ca sufletul lui e tanar, si ce este mai important este ca ma face sa ma simt bine, ocrotita, respectata, iubita..Nu credeam ca se poate intampla asa ceva,avand in vedere ca l-am cunoscut pe net, dar iata ca se mai intamplaIn ziua cand trebuia sa plece, si cu o zi inainte am plans amandoi, stiind ca va fi foarte greu ....Va fi greu din cauza distantei, enorm de greu..dar sper ca dragostea noastra sa treaca peste orice..
|
sus |
|
mist
Senior member 128 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe ne
scris pe 3 ian 2008 04:41 de mist
M-am intalnit cu el..si va spun ca sunt mai fericita ca oricand..E un barbat nemaipomenit,m-am indragostit de el fara sa ma gandesc vreodata la asta. Diferenta de varsta parca nici nu exista, pentru ca sufletul lui e tanar, si ce este mai important este ca ma face sa ma simt bine, ocrotita, respectata, iubita..Nu credeam ca se poate intampla asa ceva,avand in vedere ca l-am cunoscut pe net, dar iata ca se mai intampla In ziua cand trebuia sa plece, si cu o zi inainte am plans amandoi, stiind ca va fi foarte greu ....Va fi greu din cauza distantei, enorm de greu..dar sper ca dragostea noastra sa treaca peste orice..
ehhh ce pot sa zic... sper sa dureze fericirea ta
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe ne
M-am intalnit cu el..si va spun ca sunt mai fericita ca oricand..
Povesteste-ne cum a fost prima intalnire!
E un barbat nemaipomenit,m-am indragostit de el fara sa ma gandesc vreodata la asta. Diferenta de varsta parca nici nu exista, pentru ca sufletul lui e tanar, si ce este mai important este ca ma face sa ma simt bine, ocrotita, respectata, iubita..Nu credeam ca se poate intampla asa ceva,avand in vedere ca l-am cunoscut pe net, dar iata ca se mai intampla In ziua cand trebuia sa plece, si cu o zi inainte am plans amandoi, stiind ca va fi foarte greu ....Va fi greu din cauza distantei, enorm de greu..dar sper ca dragostea noastra sa treaca peste orice..
Fericito! Este al naibii de greu, dar daca sentimentele sunt profunde, veti rezista impreuna, chiar departe-aproape fiind....
|
sus |
|
iib
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 3 ian 2008 16:51 de iib
Amiga, vad ca aici pe forum sunt deja doua cazuri foarte serioase de relatii cu o mare diferenta de varsta intre parteneri. Pentru ca si eu fac parte dintr-un astfel de cuplu si pentru ca si noi (sotia mea si cu mine) ne-am cunoscut pe internet, normal ca sunt interesat de tema asta. Si incerc sa mai dau niste informatii despre acest subiect.
Eu sunt un barbat mai special, in sensul ca tin cu femeile, nu cu barbatii Si incerc sa le invat cum sa se pazeasca de dobitoci. Nici eu nu suport prostia, ingamfarea, nesimtirea multora dinre barbati, desi multe femei parca vor sa ne convinga ca isi merita soarta. Pentru ca, cu un masochism greu de imaginat ii prefera DOAR pe acestia. Si stiu prea bine ca si femeile pot fi la fel de ticaloase, desi mai subtile decat barbatii Dar trebuia sa fiu de partea cuiva, ca alte sexe nu avem. Asa ca am ales femeile
Acum o sa copiez ce am postat deja in celalalt topic similar. Cer scuze celor care au mai citit randurile care urmeaza.
Te rog sa adaugi experienta mea doar la statistica raspunsurilor. Pentru ca nu e o reteta ca sa reusesti in felul asta si mai ales pentru ca depinde imens de tine, si nu stiu ce fel de om esti.
Am sa iti spun experienta mea personala, deci lucruri perfect adevarate si realizabile.
Am 49 de ani. Sotia mea are 28, si nu este romanca. Ne-am cunoscut pe net. Deci, din start iti spun, chestia asta functioneaza. Poti gasi relatia pe care o doresti, dar imi dau si eu seama ca procentajul este foarte mic.
Ne-am cunoscut cand ea avea 20 si eu 41. deci functioneaza, si cu diferenta de varsta si cu cunoscutul pe internet. Iar parerea mea este ca aceste relatii (ma refer la diferenta de varsta) functioneaza mult mai bine decat cele cu parteneri de varsta ta. Dar pot fi subiectiv, recunosc.
Ca sa nu crezi ca a fost ceva intamplator in alegerea mea iti mai spun ca este a treia sotie a mea. Cu celelalte sotii (si in general cu toate fostele mele prietene) am ramas in relatii foarte bune de prietenie. Cu a doua sotie nu ne vedem ca pentru ca nu e in tara (nici ea nu e romanca), dar prima sotie e cel mai bun prieten al nostru.
Din punctul de vedere al cunostintei pe net sunt (de cele mai multe ori) si anumite riscuri, sau mai bine zis dezamagiri. Relatii care incep ca un vis minunat (pe net) si se termina intr-un total esec (in realitate).
Am sa iti dau o metoda / un test foarte usor de aplicat, pentru a judeca singura daca persoana trebuie aleasa sau nu. Ma refer strict la alegerea unui barbat de catre o femeie.
1. Sa se fi casatorit pana la cel mult 30 de ani. Daca nu, inseamna ca sunt serioase probleme psihice.
2. Sa fie divortat (sau in orice caz complet separat de sotie, adica alta casa, etc). Cu copiii nu stiu cat e de relevant. Eu am un copil doar cu ultima sotie.
3. Sa nu isi adore (bolnavicios) mama. E un fenomen foarte raspandit printre barbati. Si efectele sunt dezastruoase asupra casniciei. E foarte usor sa te convingi daca tu sau mama lui e prima preferinta. Evident ca tu trebuie sa fii cea favorita, nu mama lui.
4. Sa nu fie zgarcit. Si aici nu ma refer la vreun barem. E foarte usor de recunoscut daca barbatul este in principiu un om zgarcit, indiferent de posibilitatile lui materiale. Daca e zgarcit, iarasi sunt grave probleme psihologice.
5. Sa nu locuiasca cu parintii lui (ma refer evident doar la barbatii mai in varsta). Daca locuieste avem probleme psihologice si de "autonomie". Este un om incapabil sa se descurce singur.
Fiecare din aceste probe este elimintorie. Daca a picat la vreuna este un dezastru sa incerci o relatie. Va fi doar suferinta.
Daca a "trecut" de aceste 5 probe, ramane sa evaluezi cat de mult iti place (fizic si spiritual), cat de mult iti aduce ceea ce cauti (spiritual), si cat de mult iti "da prioritate", pentru ca la urma urmei tu trebuie sa fii cea mai rasfatata, nu? Mai ales ca esti mai mica.
Avantajele relatiei cu un barbat mai in varsta fata de unul mai tanar sunt:
- Mai multa maturitate (daca maturitatea e pe gustul tau)
- Experienta, siguranta
- (Probabil) O situatie financiara mai sigura
- Mai ocrotita
- Mult mai usor sa discuti deschis toate problemele
- Mai multa experienta si rafinament sexual
Mai sunt foarte multe de discutat, dar nu vreau sa abuzez de rabdarea ta. Daca mai vrei sa clarificam si altele, te astept cu intrebari.
In cazul tau, pentru ca deja v-ati vazut, mai trebuie sa adaug ceva foarte important. Daca nu ati planuit inca ce veti face in continuare si mai ales CAND veti face, e un mare semn de intrebare.
1. La aceste relatii (la distanta) timpul cat stati separat lucreaza impotriva voastra. Trebuie sa va lupati sa fiti impreuna cat mai repede. E ciudat ca a plans, dar a plecat fara sa stabileasca pasul urmator (sau poate nu ne-ai spus).
2. Nu ne spui nimic de situatia lui familiala. Ma face sa ma gandesc ca e intr-una din situatiile pe care ziceam mai sus sa le eviti: necasatorit pana acum / nu e separat total de (fosta) sotie (nu certat, pot fi prieteni, dar trebuie sa aiba o viata separata) / locuieste cu parintii.
Cum am mai spus, daca ai intrebari raspund cu placere.
|
sus |
|
Amiga
Guest
|
scris pe 3 ian 2008 20:25 de Amiga
L-am asteptat in aeroport...si simteam ca innebunesc pentru ca avionul a avut intarzieri..Cand ne-am vazut eram amandoi foarte emotionati,dar am simtit ca ma iubeste.Iar ce este cel mai ciudat am simtit ca il cunosteam de secole si ca atunci regaseam un bun si drag prieten.M-a strans in brate,m-a sarutat, mi-a spus ca i-am lipsit atat de mult..Am petrecut cu el 2 saptamani minunate.Am simtit ca ma protejeaza, ca are grija de mine, ca ma iubeste, ca sunt importanta pentru el.Niciun barbat nu s-a purtat cu mine asa cum el a facut-o. El e ca un vis devenit realitate. Simt ca el ma iubeste si ca vrea ceva serios de la mine. Planuri ne-am facut..o sa ne vedem la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie.Simt ca el e alesul, ca el este cel pe care l-am visat atata vreme. Nu e casatorit, nici divortat.Cel mai greu e ca el e atat de departe de mine..dar sunt sigura ca dragostea poate rezista atunci cand ambii parteneri lupta pentru asta.Daca cineva mi-ar fi spus aceasta poveste as fi zis ca e doar o plasmuire a imaginatiei, dar tind sa cred ca atunci cand Dumnezeu si soarta conspira poate iesi ceva bun. Si el si eu avem aceeasi senzatie ca ne cunoastem de secole si ca deabea acum sufletele noastre au reusit sa se intalneasca.Nu mi-a fost rusine sa merg cu el pe strada..avand in vedere ca ar putea fi tatal meu..pentru ca iubirea lui imi da putere sa trec peste toate barfele si rautatile oamenilor..
|
sus |
|
iib
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 3 ian 2008 21:19 de iib
L-am asteptat in aeroport...si simteam ca innebunesc pentru ca avionul a avut intarzieri..Cand ne-am vazut eram amandoi foarte emotionati,dar am simtit ca ma iubeste.Iar ce este cel mai ciudat am simtit ca il cunosteam de secole si ca atunci regaseam un bun si drag prieten.M-a strans in brate,m-a sarutat, mi-a spus ca i-am lipsit atat de mult.. Am petrecut cu el 2 saptamani minunate.Am simtit ca ma protejeaza, ca are grija de mine, ca ma iubeste, ca sunt importanta pentru el.Niciun barbat nu s-a purtat cu mine asa cum el a facut-o. El e ca un vis devenit realitate. Simt ca el ma iubeste si ca vrea ceva serios de la mine. Planuri ne-am facut..o sa ne vedem la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie.Simt ca el e alesul, ca el este cel pe care l-am visat atata vreme. Nu e casatorit, nici divortat.Cel mai greu e ca el e atat de departe de mine..dar sunt sigura ca dragostea poate rezista atunci cand ambii parteneri lupta pentru asta.Daca cineva mi-ar fi spus aceasta poveste as fi zis ca e doar o plasmuire a imaginatiei, dar tind sa cred ca atunci cand Dumnezeu si soarta conspira poate iesi ceva bun. Si el si eu avem aceeasi senzatie ca ne cunoastem de secole si ca deabea acum sufletele noastre au reusit sa se intalneasca.Nu mi-a fost rusine sa merg cu el pe strada..avand in vedere ca ar putea fi tatal meu..pentru ca iubirea lui imi da putere sa trec peste toate barfele si rautatile oamenilor..
da, e clar din ce spui tu (si chiar din cealalta poveste care se desfasoara in paralel aici pe forum) ca a fost foarte fumos. Si ca nu mai vrei sa auzi nimic de la nimeni.
proabil ca eu sunt singurul aici pe forum de care poti fi sigura ca e de partea ta. dar inteleg faptul ca nici ce ti-am spus eu nu te mai intereseaza. e normal, esti foarte frumos indragostita.
vreau doar sa te rog sa te astepti in continuae la orice. asta ca sa te protejezi psihic de o eventuala deziluzie. suntem totusi pe internet, nu uita. si tu nu stii decat ce spune el. nu ai putut inca sa verifici realitatea.
si nici nu ti se pare ciudat ca un barbat trecut de 40 de ani nu a fost casatorit nici o data.
nu vreau sa-ti stric bucuria, inteleg foarte bine cat de fericita te simti. dar nu uita sa lasi macar o indoiala sa existe in sufletul tau. e singurul lucru care te va proteja daca lucrurile se vor schimba in rau, cum din pacate s-a intamplat cu multa lume. nu iti va rapi in nici un fel bucuria momentului, dar te va face mai tare daca iubitul tau isi va schimba vreodata fata.
inca o data te rog sa nu te superi pe mine. pana la urma tu esti singurul tau stapan si noi respectam asta.
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|