Fidelitate

Pagina 1 din 1
1

gigi85

Junior member
12 mesaje

Fidelitate

scris pe 26 aug 2008 07:25 de gigi85

am o iubita in alt oras.cum procedez sa-i testez fidelitatea fara ca ea sa-si dea seama?va multumesc

gigel
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: fidelitate

scris pe 26 aug 2008 09:29 de vera_mary88

am o iubita in alt oras.cum procedez sa-i testez fidelitatea fara ca ea sa-si dea seama?va multumesc

Nu ai incredere in ea? De cat timp sunteti impreuna?
Sa iti zic parerea mea mie una nu imi plac relatii la distanta mi se par aiurea cand ai nevoie de persoana respectiva e departe de tine nu te poate sprijini fizic...si mi se pare normal ca la un moment dat o astefel de realtie sa nu mai reziste..din diverse cauze.Cauza principala ar fi distanta....acu nu stiu au fost si cazuri fericite...

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

gigi85

Junior member
12 mesaje

Re: Re: fidelitate

scris pe 26 aug 2008 09:54 de gigi85

Nu ai incredere in ea? De cat timp sunteti impreuna?
Sa iti zic parerea mea mie una nu imi plac relatii la distanta mi se par aiurea cand ai nevoie de persoana respectiva e departe de tine nu te poate sprijini fizic...si mi se pare normal ca la un moment dat o astefel de realtie sa nu mai reziste..din diverse cauze.Cauza principala ar fi distanta....acu nu stiu au fost si cazuri fericite...

nu de foarte mult timp.pare o fata cuminte,dar eu stiu ce se ascunde sub masca cuminteniei?

gigel
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: fidelitate

scris pe 26 aug 2008 09:55 de simosimina

E foarte simplu..NU AI CUM Trebuie sa ai incredere in ea..ESti mai posesiv asa de fel ? Sa stii ca nu e bine. Cel mai bine ai avea incredere in ea..iar dk nu poti avea..nush c sa zic..sa vb la telefon ffff mult :P

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

gigi85

Junior member
12 mesaje

scris pe 26 aug 2008 10:02 de gigi85

E foarte simplu..NU AI CUM Trebuie sa ai incredere in ea..ESti mai posesiv asa de fel ? Sa stii ca nu e bine. Cel mai bine ai avea incredere in ea..iar dk nu poti avea..nush c sa zic..sa vb la telefon ffff mult :P
ms mult ptr sfat.sunt mai gelos dar caut sa ma abtin
cat pot de bine

gigel
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: fidelitate

scris pe 26 aug 2008 10:04 de simosimina

ms mult ptr sfat.sunt mai gelos dar caut sa ma abtin
cat pot de bine

Pay te sfatuiesc sa te abtii...pt k gelozia este cauza multor despartiri in ziua de azi...Icearca sa fie cat mai subtila "urmarire " ta..adik vb pe mess..la tel....va mai sunati pe fix...Dar sincer dk tine la u nu vad de ce te-ar minti... Anyway...bafta..

sus

gigi85

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: fidelitate

scris pe 26 aug 2008 10:19 de gigi85

Pay te sfatuiesc sa te abtii...pt k gelozia este cauza multor despartiri in ziua de azi...Icearca sa fie cat mai subtila "urmarire " ta..adik vb pe mess..la tel....va mai sunati pe fix...Dar sincer dk tine la u nu vad de ce te-ar minti... Anyway...bafta..
asa cred si eu ca ma iubeste,dar eu stiu ce ii trece prin cap,ce urmareste cu adevarat?nu o cunosc fff bine.

gigel
sus

gigi85

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate

scris pe 26 aug 2008 10:20 de gigi85

asa cred si eu ca ma iubeste,dar eu stiu ce ii trece prin cap,ce urmareste cu adevarat?nu o cunosc fff bine.
ii stiu trecutul doar din ce mi-a zis ea.

gigel
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate

scris pe 26 aug 2008 10:41 de simosimina

ii stiu trecutul doar din ce mi-a zis ea.

Atunci ai incredere..si gata..incearca sa nu te implici prea mult...vezi cat de mult se implica ea..si vedeti mai departe...Acum nush c sa zic..dar in general relatiile la distanta nu prea functioneaza...ti-o zic din proprie experienta...Pentru ca te obisnuiesti ca celalalt sa fie departe...stati mult timp separati..iar cand vine kmomentul cand trebuie sa stati mai mult impreuna...pur si simplu va dati seama k era mai bine cand erati unul in constanta si altul in baia mare...

sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate

scris pe 26 aug 2008 18:57 de vera_mary88

Imi spui te rog de cat timp sunteti impreuna?
Oricum trebuie sa ai incredere nu stiu e greu ti-am zis deja parerea mea...e greu cateodata si cand e langa tine apai sa mai fie si departe....

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 aug 2008 00:59 de ExoticDream

Sa iti zic parerea mea mie una nu imi plac relatii la distanta mi se par aiurea cand ai nevoie de persoana respectiva e departe de tine nu te poate sprijini fizic...

Aha, adica la nevoie persoana respectiva nu poate functiona pe post de proptea pentru a sprijini eventuala prabusire fizica a celuilalt! Eu ma gandeam ca sprijinul este in majoritatea cazurilor de natura morala....

si mi se pare normal ca la un moment dat o astefel de realtie sa nu mai reziste..

Normal? Nu, nu cred. Doar in cazul caracterelor slabe, lipsite de vointa, de dorinta de a lupta pentru cuplu.

din diverse cauze.Cauza principala ar fi distanta....`

Mda, relatiile la distanta mor din cauza distantei, relatiile sexuale se destrama din cauza... sexului si tot asa, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

gigi85

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate

scris pe 27 aug 2008 08:21 de gigi85

Imi spui te rog de cat timp sunteti impreuna?
Oricum trebuie sa ai incredere nu stiu e greu ti-am zis deja parerea mea...e greu cateodata si cand e langa tine apai sa mai fie si departe....

suntem impreuna de aproximativ o luna.ea pare de incredere,da eu nu o cunosc f bine

gigel
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate

scris pe 28 aug 2008 02:05 de Bozgoru

resemneaza-te... nu stii daca te va insela.. sau daca va vrea sau vrea sa te insele.. calm si mergi pe burta ca n-ai ceface.,..
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

65 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online