Infidelitate

Pagina 1 din 1
1

dyanaaa

Senior member
117 mesaje

Infidelitate

scris pe 12 iun 2008 12:32 de dyanaaa

eu sunt la scoala si uneori mai vine cate un coleg si ma imbratiseaza si apoi pleaca...doar asa din prietenie fara sa fie nik intre noi.sau dak ii fac o tema ...prietenul meu e foarte gelos pe faptul asta si am ajuns la ceruti mari din cauza asta.chiar tre sa fie asa gelos?cine greseste?eu sau el?
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: chiar e vb de infidelitate

scris pe 12 iun 2008 14:24 de ZigZag

Amandoi greshitzi !
- tu ca`i faci temele colegului si el nu se chinuie cu nimic si nu invatza nimic facandu`i altcineva tema !
- dar si el ca e poate prea gelos , nestiind care`i chestia , nu intzelege de ce iubita lui tre sa`i faca temele altui baiat ! Renuntza la aceste obiceiuri si va fi OKE ..

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

Re: Re: chiar e vb de infidelitate

scris pe 12 iun 2008 17:08 de solokd

Amandoi greshitzi !
- tu ca`i faci temele colegului si el nu se chinuie cu nimic si nu invatza nimic facandu`i altcineva tema !
- dar si el ca e poate prea gelos , nestiind care`i chestia , nu intzelege de ce iubita lui tre sa`i faca temele altui baiat ! Renuntza la aceste obiceiuri si va fi OKE ..

nu trebui sa renuntzi la libertatea de a comunica cu altzii din cauza unui tip....o relatzie se cladeste pe respect si incredere reciproca.....treaba cu imbratzisatul este un semn de prietenie...daca ar mai pupao si pe obraz cred ca l-ar "sinucide" pretenul gelos........

domn`soara ce trebuie tu sa faci este sa stai de vorba cu pretenul tau si sa il faci sa inteleaga ca nu e nimik intre voi ....doar relatzie colegiala atat. nimik mai mult....daca nu, cel mai bine sa itzi cautzi pe altcineva.......

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus

dyanaaa

Senior member
117 mesaje

Re: Re: Re: chiar e vb de infidelitate

scris pe 12 iun 2008 19:25 de dyanaaa

am incercat de o mie de ori sa stau de vb cu el dar tot nu intelege.imi zike k eu prin asta ii dovedesk k nu il yubesk...chiar nu mai stiu ce sa fac.suntem de aproape 2 ani impreuna dar vad k nu are incredere in mine.nu l-am inselat nikiodata doar el pe mine chiar la inceputul relatie nu mai suport certurile astea din cauza gelozie sale.ce-i de facut?
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: chiar e vb de infidelitate

scris pe 12 iun 2008 19:54 de stefanoski

O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti cu atata strasnicie nu reprezinta nimic. Dar tocmai asta n-au sa inteleaga niciodata oamenii cu adevarat gelosi.

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

Re: Re: Re: Re: chiar e vb de infidelitate

scris pe 13 iun 2008 01:54 de solokd

am incercat de o mie de ori sa stau de vb cu el dar tot nu intelege.imi zike k eu prin asta ii dovedesk k nu il yubesk...chiar nu mai stiu ce sa fac.suntem de aproape 2 ani impreuna dar vad k nu are incredere in mine.nu l-am inselat nikiodata doar el pe mine chiar la inceputul relatie nu mai suport certurile astea din cauza gelozie sale.ce-i de facut?

yo am impresia ca el are un motiv bine intemeiet pt care se poarta asa....cred ca el a trait o asemenea experientza ..de a pierde pe cineva..sau a distrus relatzia cuiva ...si nu vrea sa se intample si in cazul vostru......dar yo zic sa decizi singurica si sa iei atitudine si sa nu mai acceptzi atatea kkturi...mai ales ca ai zis ca te-a si inselat ...tu ar trebui sa ai motive sa fi geloasa .....

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Infidelitate

scris pe 13 iun 2008 01:57 de ExoticDream

eu sunt la scoala si uneori mai vine cate un coleg si ma imbratiseaza si apoi pleaca...doar asa din prietenie fara sa fie nik intre noi.sau dak ii fac o tema ...prietenul meu e foarte gelos pe faptul asta si am ajuns la ceruti mari din cauza asta.chiar tre sa fie asa gelos?cine greseste?eu sau el?

Se mai intampla sa-ti ajuti colegii un pic mai mult decat ar fi cazul, am patit si eu, dar asta nu inseamna ca ei trebuie sa-si manifeste recunostinta in mod... fizic, mai ales daca stiu ca ai un prieten gelos. Intr-adevar gelozia este in esenta o aberatie in cadrul unei relatii de iubire solide, insa.... cand iubesti din tot sufletul pe cineva nu-ti este usor sa-l vezi luat in brate si/sau pupat de alte persoane, chiar si in mod nevinovat.... Nimeni nu spune ca ar trebui sa renunti la viata ta sociala, la prietenii-baieti, insa nu vad de ce este nevoie de acele manifestari de ordin fizic.... gen imbratisari, pupaturi.... va puteti exprima simpatia, prietenia in alte moduri, tu esti cea care poate stabili limitele!

Am avut ocazia sa observ un grup de studenti dintr-o facultate (nu spun care!) unde relatiile erau extrem de... liberale. Daca un coleg iti imprumuta o guma, sareai si-l pupai in semn de recunostinta, daca ii faceai o tema, te alegeai cu o intalnire bla bla bla. Aveam o prietena al carei partener facea parte din acel grup. Ei bine, ori de cate ori mergea cu ei in excursie sau la petreceri, constata tot felul de moduri in care colegii isi manifestau prietenia. Glumele, apropourile care insoteau gesturile de multumire erau cam... ciudate, ei nu i-au placut, mai ales ca fetele nu pareau sa fie deranjate sau inhibate in ceea ce-l privea pe iubitul ei! Ea nu voia nici sa-i ingradeasca lui libertatea de exprimare, dar in sufletul ei nu se simtea bine deloc. Eu... o inteleg. Parca nu m-ar incanta sa vad o fata sarind pe prietenul meu... fie si din gluma, recunostinta etc.!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Infidelitate

scris pe 13 iun 2008 11:46 de SORIN28

Of of...mai mai. De ce nu imi imbratiseaza iubita vreun coleg d`al ei de munca in prezenta mea...mananca asfalt amandoi, asa din prietenie...noroc, ca ea stie ce fel sunt si nu permite asa ceva(cel putin in prezenta mea)

Daca stii ca il deranjeazaa, de ce nu te abtii de la astfel de gesturi? Nu cumva iti place si tie?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

dyanaaa

Senior member
117 mesaje

Re: Re: Infidelitate

scris pe 13 iun 2008 13:52 de dyanaaa

nu imi place da le-am zis si lor sa nu mai faca astfel de gesturi dar no..nush.nu ii ceva ce se intampla toata ziua.se int o data pe luna.
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Infidelitate

scris pe 13 iun 2008 14:21 de ZigZag

nu imi place da le-am zis si lor sa nu mai faca astfel de gesturi dar no..nush.nu ii ceva ce se intampla toata ziua.se int o data pe luna.

Si cand se intampla te certzi cu pretenu ! Si odata si`odata poate se saturat si te trimite "dupa tzigarii" !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

dyanaaa

Senior member
117 mesaje

Re: Re: Re: Re: Infidelitate

scris pe 13 iun 2008 22:36 de dyanaaa

nu cred k ma trimite.tine prea mult la mine k sa faca asta.iar dak ma trimite inseamna k nu merge si asta este.eu nu il tin cu forta langa mine.
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate

scris pe 14 iun 2008 12:50 de ZigZag

nu cred k ma trimite.tine prea mult la mine k sa faca asta.iar dak ma trimite inseamna k nu merge si asta este.eu nu il tin cu forta langa mine.

Asa am zis si yo candva si oricat de mult ar fi tzinut la mine .. tot s`a terminat ! Si .. never mind

sus

mirutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Infidelitate

scris pe 14 iun 2008 15:18 de mirutza

eu te inteleg..am avut si eu un prieten.....care era foarte gelos,desi tot tp el ma insela....si am ajuns intr-un moment sa nu mai am nici un prieten/coleg langa mine...si ne certam destul de des...acum nu mai suntem...am pus punct pt ca era prea mult....prieteni nu gasesti la orice colt...fa ce crezi ca trebe sa faci..dar daca tea inselat la inceput...eu nu cred ca e dragoste de la el......ai grija.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate

scris pe 14 iun 2008 19:14 de ExoticDream

....prieteni nu gasesti la orice colt...

Este adevarat, insa si manifestarile de prietenie/colegialitate au niste limite, sa le spunem de bun simt: cand stii ca fata care iti este colega/amica/prietena are o relatie stabila, indiferent cat de corecte iti sunt intentiile si oricat de pupacios ai fi, iti retii anumite gesturi.... nu sari la luat de mana, strans in brate si pupat pentru orice fleac, nu sari si gata, nu mori! Nici daca partenerul ei nu se afla de fata, nu are sens sa te arunci in efuziuni prea patimase! Prea multe astfel de... gesturi amicale, combinate cu eventuale... intalniri prietenesti si lungi... confesiuni, erodeaza treptat pana si cea mai solida relatie de iubire...... Fata trebuie sa se gandeasca daca merita. Nu renuntarea la prieteni este solutia, ci ajustarea minimala a unor aspecte ale comportamentului dintre ea si ei.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate

scris pe 15 iun 2008 10:32 de ZigZag

sus

Guest

Guest

Re:

scris pe 15 iun 2008 13:41 de Guest

Amandoi greshitzi !
spre exemplu, daca dvs. va aflati la locul de munca, una dintre colegele dvs. va adreseaza o intrebare strict profesionala, considerati ca gresiti, raspunzand intrebarii? Repet, strict profesionala. Lasand de-o parte subiectul "infidelitate" deschis de ExoticDream.
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re:

scris pe 15 iun 2008 19:43 de ZigZag

spre exemplu, daca dvs. va aflati la locul de munca, una dintre colegele dvs. va adreseaza o intrebare strict profesionala, considerati ca gresiti, raspunzand intrebarii? Repet, strict profesionala. Lasand de-o parte subiectul "infidelitate" deschis de ExoticDream.

Asta nu ! Fiind la locu de munca , iar una din colege cautand un raspuns care poate veni de la mine , nu o consider o greseala .. dar nu sa fiu pus in situatzia sa fac yo un lucru pe care ar putea prea bine si ea sa`l faca , cum e cazu acestei fete .. care`i face tema colegului ei ! Care e prbl ? Tipu nu`shi poate face singur tema ? Sau de ce sa`shi piarda si el din timpu lui pretzios daca i`o poate face colega si el doar so copieze ! Una e sa ajutzi pe cineva , sa`i dai un sfat sau o explicatzie cum se face un lucru si alta e sa scuteshti persoana de tot efortu si sa faci personal acel lucru !

Parerea mea .. ZIG ZAG !

sus

Guest

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 16 iun 2008 22:56 de Guest

Asta nu ! Fiind la locu de munca , iar una din colege cautand un raspuns care poate veni de la mine , nu o consider o greseala .. dar nu sa fiu pus in situatzia sa fac yo un lucru pe care ar putea prea bine si ea sa`l faca , cum e cazu acestei fete .. care`i face tema colegului ei ! Care e prbl ? Tipu nu`shi poate face singur tema ? Sau de ce sa`shi piarda si el din timpu lui pretzios daca i`o poate face colega si el doar so copieze ! Una e sa ajutzi pe cineva , sa`i dai un sfat sau o explicatzie cum se face un lucru si alta e sa scuteshti persoana de tot efortu si sa faci personal acel lucru !

Consider raspunsul corect si realist.
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 17 iun 2008 11:52 de ZigZag

Consider raspunsul corect si realist.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

85 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online