Nu stiu ce sa cred

Pagina 1 din 1
1

Claudia

Guest

Nu stiu ce sa cred

scris pe 5 iun 2007 13:18 de Claudia

Eu trec printr-o perioada foarte urata pt ca mam despartit de prietenul meu cu care am stat 4 luni de zile si nu vrea sa-mi zica care e motivul pentru care nu vrea sa mai auda de mine.Il sunam tot timpul dar nu imi raspunde.mi se pare foarte ciudat pentru ca a fost ceva foarte frumos intre noi si ne intelegiam de minune.Nu stiu ce sa cred, poate ca ma mintit tot timpul?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Nu stiu ce sa cred

scris pe 5 iun 2007 14:27 de ExoticDream

Eu trec printr-o perioada foarte urata pt ca mam despartit de prietenul meu cu care am stat 4 luni de zile si nu vrea sa-mi zica care e motivul pentru care nu vrea sa mai auda de mine.Il sunam tot timpul dar nu imi raspunde.mi se pare foarte ciudat pentru ca a fost ceva foarte frumos intre noi si ne intelegiam de minune.Nu stiu ce sa cred, poate ca ma mintit tot timpul?

Cam ciudat.... se spune ca exista o ratiune in toate..... da-ne detalii! Cati ani aveti, cat de departe a mers relatia voastra in aceste 4 luni etc.?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Nu stiu ce sa cred

scris pe 5 iun 2007 15:36 de verdiuc

Cam ciudat.... se spune ca exista o ratiune in toate..... da-ne detalii! Cati ani aveti, cat de departe a mers relatia voastra in aceste 4 luni etc.?

Ador pisicile astea!
Ele iti vor fi ghid in rezolvarea problemelor tale!

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa cred

scris pe 5 iun 2007 16:10 de ExoticDream

Ador pisicile astea!
Ele iti vor fi ghid in rezolvarea problemelor tale!

Nu stiu ce sa cred! Ce rol pot avea felinele in rezolvarea problemelor sentimentale si despre cine discutam aici?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 5 iun 2007 17:20 de dorinda

Mai sunt persoane care fac la fel ca prietenul tau...am patit-o si eu mai demult, numai ca am stat doar vreo 2 luni cu el...dadusem peste un tip imatur care habar n-avea pe ce lume traia. Lasa-l in pace, nu te mai chinui din cauza lui ca nu merita. Poate e genul de persoana care se plictiseste repede. Uita-te in jurul tau. Vei gasi baieti mult mai draguti ca el.
Succes
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 5 iun 2007 20:08 de stefanoski

Uita-te in jurul tau. Vei gasi baieti mult mai draguti ca el.

Asta e tot ce conteaza ? sa fie dragut ?

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

ralu

Guest

scris pe 7 iun 2007 16:10 de ralu

as vrea sa vrb pe mess ma aflu in aceasi peioda
sus

ralk

Guest

scris pe 7 iun 2007 16:11 de ralk

Mai sunt persoane care fac la fel ca prietenul tau...am patit-o si eu mai demult, numai ca am stat doar vreo 2 luni cu el...dadusem peste un tip imatur care habar n-avea pe ce lume traia. Lasa-l in pace, nu te mai chinui din cauza lui ca nu merita. Poate e genul de persoana care se plictiseste repede. Uita-te in jurul tau. Vei gasi baieti mult mai draguti ca el.
Succes
mss mult
sus

ralk

Guest

scris pe 7 iun 2007 16:13 de ralk

poti sa gasesti baieti mult mai de treaba decat el :* si care sa te inteleaga
sus

VladX

Veteran member
221 mesaje

scris pe 7 iun 2007 17:56 de VladX

poate a stat cu tine 4 luni .. a asteptat sa cazi la pat..si-o facut pofta..bb thx mam

Life suck )

In GOD i trust. Everyone else pay cash.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 7 iun 2007 18:04 de dorinda

Asta e tot ce conteaza ? sa fie dragut ?

Mai dragut la caracter...ca pe mine nu prea ma intereseaza cum arata...conteaza sa ne intelegem bine, sa avem despre ce vorbi si multe altele.
Cand ii spui unei persoane ca e draguta te poti referi atat la fizicul ei cat si la caracter. Nu e nimic batut in cuie.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa cred

scris pe 7 iun 2007 20:05 de stefanoski

Mai dragut la caracter...ca pe mine nu prea ma intereseaza cum arata...conteaza sa ne intelegem bine, sa avem despre ce vorbi si multe altele.
Cand ii spui unei persoane ca e draguta te poti referi atat la fizicul ei cat si la caracter. Nu e nimic batut in cuie.

Asa mai vii de acasa

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 7 iun 2007 22:55 de dorinda

Asa mai vii de acasa

Ce vina am eu ca le iei pe toate la propriu?
E ca la comentariul unei poezii...adica mai exista si alt sens. Esti elev asa ca intelegi.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 8 iun 2007 13:56 de dorinda

mss mult

N-ai pentru ce. Asa mi-a spus si mie un prieten bun...la mine a dat rezultate.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 8 iun 2007 21:21 de stefanoski

Ce vina am eu ca le iei pe toate la propriu?
E ca la comentariul unei poezii...adica mai exista si alt sens. Esti elev asa ca intelegi.

Sens denotativ, sens conotativ...bla bla bla

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online