Nu stiu ce sa fac

Pagina 1 din 1
1

Leoaica

Junior member
29 mesaje

Nu stiu ce sa fac

scris pe 5 ian 2009 19:28 de Leoaica

Va rog ajutatima nu stiu ce sa fac am un coleg de clas care imi face avansuri iar eu nu stiu cum sai spun ca nu il plac mie teama sa nul ranesc in plus azi ma intrebat daca nu vreau sa fac d..... nu stiu cum sa procedeziar daca afla despre chestia asta iubitul meu o sa creada ca sunt o c**** (scuzatima de exprimare)ce sa fac?

FRoxana
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Nu stiu ce sa fac

scris pe 5 ian 2009 20:19 de angela

Va rog ajutatima nu stiu ce sa fac am un coleg de clas care imi face avansuri iar eu nu stiu cum sai spun ca nu il plac mie teama sa nul ranesc in plus azi ma intrebat daca nu vreau sa fac d..... nu stiu cum sa procedeziar daca afla despre chestia asta iubitul meu o sa creada ca sunt o c**** (scuzatima de exprimare)ce sa fac?

Un coleg de clasa ti-a spus sa faci dragoste, asa din prima ???Well, draga mea de ce va complicati voi viata nu stiu. E simplu, ii spui acelui tip ca tu ai deja prieten.Sau ce te tenteaza sa te culci cu colegul?Eu vad lucrurile destul de simplu, il respingi finut pe coleg, si iti vezi de viata ta alaturi de iubit.E chiar asa de greu????Iar iubitului poti sa nici nu ii spui.Barbatii nu trebuie sa stie tot...

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 5 ian 2009 20:30 de femme

Colegul tau iti propune sa te culci cu el si tu te gandesti sa nu-l ranesti cand il refuzi?? Spune-i pe fata ca ai pe cineva si ca nu te intereseaza nimic cu el. Iar in privinta prietenului tau... daca pentru ca refuzi un baiat te considera c...a, atunci gandeste-te serios la relatia pe care o ai!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

Re: Re: Nu stiu ce sa fac

scris pe 5 ian 2009 21:48 de GhoTiK

Iar iubitului poti sa nici nu ii spui.Barbatii nu trebuie sa stie tot...

Angelaaaaaaaaa

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 6 ian 2009 08:48 de pacpac

daca eram fata si venea un coleg la mine sa imi zica sa ma culc cu el,il rugam la randul meu sa se culce cu masa

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 6 ian 2009 09:39 de Pasaroi_Cuminte

Adica tu i-ai facut avansuri inainte ( ca sa vezi daca mai esti inca atragatoare) si acum nu-ti mai place reactiunea probabil

Pai poti sa-l prostesti pe față astfel :

Ii spui ca il consideri ca pe un frate.

Ii spui ca este vina ta pentru ca nu te-ai exprimat bine

Ii spui că i se pare ca este atras de tine.( )

Joaca rolul victimei.

In fond cum ai spus si la topciul asta:
http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=12&mid=52754&act=last#last (ma refer la raspunsul tau :Leoaica)

te citez :

Baieti sunt niste idioti.Alceva nu am ce sa spun!

Asadar nu ar trebui sa fie nici o problema sa-l duci de nas, nu ?

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 6 ian 2009 09:43 de Pasaroi_Cuminte

Barbatii nu trebuie sa stie tot...

pentru ca " ceea ce nu stie nu-l poate rani" este ?

Nici nu trebuie.Unii afla singuri tot ( )

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 6 ian 2009 09:52 de Pasaroi_Cuminte

daca eram fata si venea un coleg la mine sa imi zica sa ma culc cu el,il rugam la randul meu sa se culce cu masa

daca erai fata si venea un coleg la tine cu o astfel de rugaminte, intai cantareai daca actiunea respectiva te-ar avantaja intr-un fel:

Ce ai de castigat daca faci lucru respectiv VS Ce ai de pierdut daca nu l-ai face .

Apoi daca balanta inclina favorabil atunci incepi trativele.
Daca balanta inclina defavorabil atunci in mod politicos ( diplomat)îi dai papucii.

Sigur.... mai exista si exceptii ( oare)....pff

sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa fac

scris pe 6 ian 2009 22:52 de angela

Angelaaaaaaaaa

La ce sa-i spun iubitului ca unul imi face cu ochiul...Esti femeie, e normal sa fii dorita si sa primesti propuneri. Acum depinde de fiecare femeie pana unde merge...Daca un tip mi-ar propune asta,asa pe nepusa masa l-as trimite sa si-o frece singur...Asa are sanse mai mari sa faca sex cu mana lui, decat cu mine...

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 6 ian 2009 22:54 de angela

pentru ca " ceea ce nu stie nu-l poate rani" este ?

Nici nu trebuie.Unii afla singuri tot ( )

Nu degeaba se spune, nu stie barbatul, ce stie tot satul...

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa fac

scris pe 6 ian 2009 23:13 de Pasaroi_Cuminte

Nu degeaba se spune, nu stie barbatul, ce stie tot satul...

Nu toti barbatii se nasc la "sate".
Un dezavantaj cu un anumit tip de barbati este faptul ca isi dau seama de chestiile astea dar prefera sa nu observi.

Uneori isi pot da seama chiar inaintea ta sa zicem.
Exista acel EQ foarte bine aspectat sa zicem.

Uneori "stie barbatul, ce nu stie tot satul " despre "comoara" sa

A propos: nu toti care sunt langa un camp, sunt boi.

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 ian 2009 23:24 de simosimina

) ce "probleme" aveti voi )
Pur si simplu ii spui ca nu il placi si gata.. Daca o sa fi prea amabila cu el..o sa aiba si mai mult tupeu..asa ca mai bn tai din "radacina"...E bine sa fi si dura cateodata...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 7 ian 2009 09:24 de pacpac

) ce "probleme" aveti voi )
Pur si simplu ii spui ca nu il placi si gata.. Daca o sa fi prea amabila cu el..o sa aiba si mai mult tupeu..asa ca mai bn tai din "radacina"...E bine sa fi si dura cateodata...

mai bine sa-si desfaca picioarele il bucure pe colegul ei )

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 8 ian 2009 14:36 de angela

mai bine sa-si desfaca picioarele il bucure pe colegul ei )

Pai da asa ar castiga fata experienta...Sunt rea, de fapt, NU mai bine sa-l trimita pe tip la baie, si cu manutele alea doua ale lui, sa iasa scantei...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

75 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online