Parinti...

Pagina 1 din 1
1

mandarina

Veteran member
295 mesaje

Parinti...

scris pe 29 iun 2009 09:05 de mandarina

salut...am o relatie la distanta de 3 luni aproape...si prietenul meu vrea sa vina la mine luna urmatoare.pana acum toate bune si frumoase..dar eu vreau sa il prezint si parintilor mey..dar ei sunt foarte convinsi ca baiatul respectiv face trafic de persoane...si stiu ca este neadevarat pt ca multi prieteni de ai mei il cunosc....cum as putea sa ii conving..ca nu au dreptate?
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Parinti...

scris pe 29 iun 2009 09:33 de pacpac

salut...am o relatie la distanta de 3 luni aproape...si prietenul meu vrea sa vina la mine luna urmatoare.pana acum toate bune si frumoase..dar eu vreau sa il prezint si parintilor mey..dar ei sunt foarte convinsi ca baiatul respectiv face trafic de persoane...si stiu ca este neadevarat pt ca multi prieteni de ai mei il cunosc....cum as putea sa ii conving..ca nu au dreptate?

lol pai nu i-ai intrebat cum au ajuns ei la concluzia asta?

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

mandarina

Veteran member
295 mesaje

scris pe 29 iun 2009 10:19 de mandarina

s-au luat dupa altii
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Parinti...

scris pe 29 iun 2009 15:12 de sweety16

s-au luat dupa altii

Auzi dar tu chiar asa de multa incredere in acel baiat?Poate ca intr-adevar nu e baiatul potrivit chiar daca nu e tocmai traficant.Nu degeaba s-au luat parintii tai dupa alte persoane

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 29 iun 2009 16:02 de pacpac

s-au luat dupa altii

pai daca sa-u luat dupa altii,"altii" aia poate stiu eiceva,poate au auzit lucruri nu tocami bune despre el.
In locul tau as rupe relatia,e si la disanta ..... decat doamne fereste sa te trezesti prin Italia.
Era un caz anul trecu cu niste parinti care si-au vazut fata la TV la stiri despre prostituatele romance din Italia
A dus-o prietenul ei,cu care venea la ea acasa,mancau....asa ca eu zic sa-ti cam vezi de treaba ta,da-l draq ca baieti gasesti o gramada.

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

electra

Senior member
74 mesaje

Re: Re: Re: Parinti...

scris pe 29 iun 2009 19:33 de electra

pai daca sa-u luat dupa altii,"altii" aia poate stiu eiceva,poate au auzit lucruri nu tocami bune despre el.
In locul tau as rupe relatia,e si la disanta ..... decat doamne fereste sa te trezesti prin Italia.
Era un caz anul trecu cu niste parinti care si-au vazut fata la TV la stiri despre prostituatele romance din Italia
A dus-o prietenul ei,cu care venea la ea acasa,mancau....asa ca eu zic sa-ti cam vezi de treaba ta,da-l draq ca baieti gasesti o gramada.

urmeaza sfatul http://www.youtube.com/watch?v=Qm7kupupekc

"Ratiunea este desavarsita prin credinta"
"Dragostea supusa biruintei dragostei"
"Credinţa îţi aduce imposibilul aproape, nădejdea ţi-l desleagă şi dragostea ţi-l împrieteneşte." (Cornel Stelian Popa)
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 30 iun 2009 19:54 de angela

In locul tau i-as crede pe parinti, stiu ei ce stiu. Crede-ma ca cei care iti vor cu adevarat binele in lumea aceasta sunt parintii tai, nu prietenii.Prietenii azi ii ai maine nu-i mai ai.Ai grija ce faci, ca multe fete au fost amagite de baieti draguti, dar care erau de fapt traficanti, si au ajuns sclave sexuale prin diferite tari.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

Bogdy_Style

Junior member
46 mesaje

scris pe 16 iul 2009 13:58 de Bogdy_Style

dar totusi ce varsta ai tu si ce varsta are el?
sus

mandarina

Veteran member
295 mesaje

scris pe 17 iul 2009 09:50 de mandarina

eu 17 el 18
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 18 iul 2009 09:30 de yony

probabil k stiu parintzii tai ce stiu..

ar fi bn sa dicutzi cu ei inainte sa vezi ce motive au sa credada despre prietenul tau acele lucruri....
sus

mandarina

Veteran member
295 mesaje

scris pe 18 iul 2009 17:46 de mandarina

crede-ma mereu am vb cu ei..dar mereu dadeau in cearta
nu aveau motive intemeiate..se lua dupa altii
numai conteaza oricum
sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

Re: Re: Re: Parinti...

scris pe 18 iul 2009 22:36 de GhoTiK

crede-ma mereu am vb cu ei..dar mereu dadeau in cearta
nu aveau motive intemeiate..se lua dupa altii
numai conteaza oricum

nu inteleg de ce voi fetele aveti un talent de a va indragosti tocmai de baietii rai..aia buni ce au?

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online