Priviri

Pagina 1 din 1
1

vortex22

Newbie
4 mesaje

Priviri

scris pe 16 sep 2009 17:20 de vortex22

Ce ziceti..? defiecare data cand trece pe langa mine se uita doar la mine chiar daca suntem un grup mai mare de persoane,ma urmareste din priviri de mult timp dar are prieten hmm..?.Eu defapt nu o cunosc prea bine doar ceao ceao... oare este indragostita de mine?niste sfaturi cevA?

sal
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Priviri

scris pe 16 sep 2009 17:52 de toy

Ce ziceti..? defiecare data cand trece pe langa mine se uita doar la mine chiar daca suntem un grup mai mare de persoane,ma urmareste din priviri de mult timp dar are prieten hmm..?.Eu defapt nu o cunosc prea bine doar ceao ceao... oare este indragostita de mine?niste sfaturi cevA?

Poate ca nu este indragostita pana peste cap de tine(ai spus ca are prieten), dar dupa parerea mea sigur te place. Incearca sa intri in vorba cu ea
sus

vortex22

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Priviri

scris pe 16 sep 2009 18:13 de vortex22

Sunt destul de atragator,atrag multe priviri dar... nu stiu cum sa le iau pe fete nu prea stiu ce sa vorbesc cu ele .Tupeu imi pot face...am tupeu dar degeaba...

sal
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Priviri

scris pe 16 sep 2009 20:16 de toy

Sunt destul de atragator,atrag multe priviri dar... nu stiu cum sa le iau pe fete nu prea stiu ce sa vorbesc cu ele .Tupeu imi pot face...am tupeu dar degeaba...

sunteti la aceeasi scoala? daca da te duci, o saluti, eventual o intrebi ceva legat de scoala pentru inceput(dar ai mare grija sa nu pari un tocilar) si apoi conversatia va veni de la sine. ar fi de preferat sa faci acest lucru cand e singura. faceti schimb de id-uri si mai abordeaz-o si pe mess. daca intradevar ii place de tine , va fi incantata. dar totusi nu-ti face prea multe iluzii, deoarece poate vrea doar o aventura.
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: Re: Priviri

scris pe 16 sep 2009 23:06 de Black_06

sunteti la aceeasi scoala? daca da te duci, o saluti, eventual o intrebi ceva legat de scoala pentru inceput(dar ai mare grija sa nu pari un tocilar) si apoi conversatia va veni de la sine. ar fi de preferat sa faci acest lucru cand e singura. faceti schimb de id-uri si mai abordeaz-o si pe mess. daca intradevar ii place de tine , va fi incantata. dar totusi nu-ti face prea multe iluzii, deoarece poate vrea doar o aventura.

Oooo damn....Toy,tu vezi cati ani are tipul?? Inseamna ca si pustoaica are tot 12-13 ani?
Astia inca sunt la generala....de ce aventura vorbesti acolo?
Tipule....daca se uita insistent la tine inseamna ca te place...este era vitezei,ia repede id-ul ei si continua acolo,poate asa scapi de inhibitiile ce sunt normale la varsta asta...nu va ganditi la SEX,fiti foarte atenti si la scoala..OK?
Inca ceva....nu ai tupeu deloc,daca aveai tupeu nu mai intrai acum sa ne intrebi pe noi ce si cum sa faci...deja va cunosteati,crede-ma

Succes in continuare....mi-a placut,ai scris corect,chiar ma mir cum de nu ai adoptat curentul asta cu scrisul tip Messenger...keep it going

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

vortex22

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Priviri

scris pe 17 sep 2009 14:03 de vortex22

Oooo damn....Toy,tu vezi cati ani are tipul?? Inseamna ca si pustoaica are tot 12-13 ani?
Astia inca sunt la generala....de ce aventura vorbesti acolo?
Tipule....daca se uita insistent la tine inseamna ca te place...este era vitezei,ia repede id-ul ei si continua acolo,poate asa scapi de inhibitiile ce sunt normale la varsta asta...nu va ganditi la SEX,fiti foarte atenti si la scoala..OK?
Inca ceva....nu ai tupeu deloc,daca aveai tupeu nu mai intrai acum sa ne intrebi pe noi ce si cum sa faci...deja va cunosteati,crede-ma

Succes in continuare....mi-a placut,ai scris corect,chiar ma mir cum de nu ai adoptat curentul asta cu scrisul tip Messenger...keep it going

mersi de sfat am 17 ani am pus la baza datele.. infine nu e adevarat ce spui tu.. credema am intrat pe forum sa vad si parerea altora mersi.. oricum

sal
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priviri

scris pe 17 sep 2009 14:18 de Black_06

mersi de sfat am 17 ani am pus la baza datele.. infine nu e adevarat ce spui tu.. credema am intrat pe forum sa vad si parerea altora mersi.. oricum

Ma induci in eroare....
Hai sa o luam asa,ai scris in profilul tau ca esti nascut in 1996,in consecinta tu ar trebui sa ai 13 ani...asa este?

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priviri

scris pe 17 sep 2009 14:38 de toy

Ma induci in eroare....
Hai sa o luam asa,ai scris in profilul tau ca esti nascut in 1996,in consecinta tu ar trebui sa ai 13 ani...asa este?

poate nu a scris datele corecte
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

55 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online