RELATIE INTERZISA...

Pagina 1 din 1
1

livia

Guest

RELATIE INTERZISA...

scris pe 17 nov 2008 21:15 de livia

Povestea e simpla, sau cel putin asa vreau sa cred.Acum un an am intalnit un barbat, muult mai mare decat mine cu vreo 20 de ani din alta tara. Tipul parea grozav din toate punctele de vedere.Era tot ce mi-as fi dorit de la un barbat. Pana cand am aflat ca este casatorit. Mi-a spus ca m-a mintit pentru ca ii era teama ca o sa-l parasesc, ca ma iubeste, etc. M-am purtat oribil cu el, i-am spus vorbe urate, am vb cu sotia lui, i-am spus ca o sa-i trimit poze cu el, sotiei sale. Ne-am despartit, apoi relatia s-a reluat timp de 1 luna. Trebuia sa ne intalnim asta vara, insa l-am refuzat. I-am spus sa isi vada de viata lui, de familia lui.Ne-am si certat, i-am spus lucruri urate, si nu cred ca vreo persoana ar fi acceptat una ca asta.In fine, i-am spus sa nu ma mai caute, etc.El tot a insistat sa vb, sa ne vedem. Vreo 3 luni nu am vb, am evitat sa ii raspund la mailuri, telefoane, etc..Insa de cateva zile, m-a cautat si a incercat sa vb cu mine, ba chiar mi-a propus sa ne vedem. Oare ma iubeste, sau face asta doar pt distractie si sex? Precizez ca si eu m-am purtat oribil fata de el, si nu cred ca cineva in conditiile date ar mai fi vrut sa auda de mine. Si totusi a facut-o..Stiu ca este insurat, si mai stiu ca tin enorm de mult la el, in ciuda a tot ce s-a intamplat. Mi-as dori sa fiu cu el, insa nu stiu ce sa fac. Ce credeti, e doar o joaca pt el? Daca voia isi gasea pe alta, nu insista atata sa nu rupem relatia, si sa fim impreuna. Stiu ca nu o sa avem niciun viitor impreuna..Nu stiu, sunt derutata.
sus

onlyHuman

Senior member
50 mesaje

Re: RELATIE INTERZISA...

scris pe 17 nov 2008 21:31 de onlyHuman

Complicata poveste!
Nu cred ca ai actionat gresit el a dat-o in bara si nu ai de ce sa regreti. Dar parerea mea este ca din moment ce a inselat-o si pe cea careia i-a jurat credinta si pe tine nu stiu de ce ai mai avea incredere in el.Oameni rareori invata din greseli si atunci cand repeta greselile ....sunt cam predispusi sa nu le indrepte. Nu ii mai da sanse

Cred ar fi in intereul tau sa il uiti.
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: RELATIE INTERZISA...

scris pe 17 nov 2008 22:17 de vladbodan

Nu stiu, sunt derutata.

nu stiu nici eu , sunt derutat , sau probabil mult prea prost in faptul de a intelege... incerc sa-mi dau seama cand a existat o relatie intre voi , si in special cum ati reusit sa va despartiti , te rog lamureste-ma ... sunt mai retard

aici nu a existat nici o relatie , probabil ca te iubeste , dar asta nu inseamna ca a existat vreodata o relatie , a fost doar o fantezie in capul vostru si cam atat ...

iar in legatura cu titlul subiectului "relatie interzisa" nu vad ce e interzis in asta , cand te casatoresti nu te obliga nimeni si nici nu sunt legu hiper aberante incat sa faci puscarie daca iti inseli sotia/sotul ca sa o numesti interzisa

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

76 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online