Schimbare?

Pagina 1 din 1
1

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Schimbare?

scris pe 6 mai 2007 22:08 de bebysa

Ati fi in stare sa renuntati la anumite obiceiuri sau trasaturi specifice caracterului vostru,daca v-ar cere asta persoana iubita??v-ati schimba pentru binele relatiei?ati merge atat de departe??

Intotdeauna se poate mai bine
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Schimbare?

scris pe 7 mai 2007 15:00 de ExoticDream

Ati fi in stare sa renuntati la anumite obiceiuri sau trasaturi specifice caracterului vostru,daca v-ar cere asta persoana iubita??v-ati schimba pentru binele relatiei?ati merge atat de departe??

Da, as face multe pentru ca relatia sa mearga foarte bine, chiar daca partenerul nu imi cere explicit. Nu suntem fiinte perfecte, iar intr-o relatie apropiata cu cineva imperfectiunile se simt destul de intens.... Totusi, exista o limita si in efectuarea acestor schimbari, nu as merge pana acolo incat sa devin sclava partenerului (cu exceptia momentelor fierbinti, desigur....) Asadar..... in primul rand as "lucra" la defectele mele (de exemplu, sunt dezordonata si cam nepunctuala, m-as stradui sa ma schimb), apoi as face mici compromisuri pentru ca viata in doi sa fie mai placuta (sa zicem ca lui i-ar placea sa se trezeasca in zori, in timp ce eu sunt genul "pasare de noapte".... m-as stradui sa-mi schimb stilul...)

Daca partenerul te iubeste, nu va incerca sa te schimbe... total, insa tu, ca fiinta ce te doresti mereu mai buna, vei incerca sa te "better yourself", cum era intr-un film dragut, "Educating Rita"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Schimbare?

scris pe 7 mai 2007 18:59 de stefanoski

Imi aduc aminte ca s-a mai discutat subiectul asta. Si am raspuns o data ca am facut-o si nu trebuia sa o fac. deh...sa-mi fie invatatura de minte

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Schimbare?

scris pe 7 mai 2007 20:51 de bebysa

Imi aduc aminte ca s-a mai discutat subiectul asta. Si am raspuns o data ca am facut-o si nu trebuia sa o fac. deh...sa-mi fie invatatura de minte

daca prietena ta ar fi matura si ti-ar cere si tie sa te maturizezi ai face-o doar de dragul ei??

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Schimbare?

scris pe 9 mai 2007 10:42 de Nekunoskuta

daca prietena ta ar fi matura si ti-ar cere si tie sa te maturizezi ai face-o doar de dragul ei??

Asta ar denota imaturitate din partea ei deci rationamentul tau pica Nici o persoana matura nu ar cere celui de langa ea sa se schimbe pe motiv ca e imatur si trebuie sa se maturizeze! In cazul asta mai bine paraseste-o decat sa-i pretinzi asa ceva! Inseamna ca nu e persoana potrivita pentru tine.

Nimic...
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Schimbare?

scris pe 9 mai 2007 21:39 de stefanoski

Nu sunt imatur, dar sa zicem ca as avea o partenera cu cativa ani mai mare decat mine si mai matura decat cred eu ca imi trebuie...m-as gandi foarte bine daca merita sau nu sa incerc sa ma maturizez. Cum a spus Nekunoskuta este vorba despre incompatibilitatea dintre parteneri.

sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Re: Re: Schimbare?

scris pe 10 mai 2007 15:55 de bebysa

Nu sunt imatur, dar sa zicem ca as avea o partenera cu cativa ani mai mare decat mine si mai matura decat cred eu ca imi trebuie...m-as gandi foarte bine daca merita sau nu sa incerc sa ma maturizez. Cum a spus Nekunoskuta este vorba despre incompatibilitatea dintre parteneri.

dar daca vrei ca relatia sa fie una de viitor...daca simti ca e persoana potrivita pentru tine,jumatatea pe care o asteptai si micile chestii puerile produc cearta si imaturitatea ta devine o piedica pentru viitorul relatiei??atunci?

sus

bebysa

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Re: Re: Schimbare?

scris pe 10 mai 2007 15:59 de bebysa

incompatibilitatea nu are cum sa fie...si sa zicem ca nu ti-ar cere el asta...tu ti-ai da seama ca il afecteaza anumite chestii pe care le faci,ca aceleasi lucruri afecteaza si relatia...si tu le faci din impulsivitate...pentru ca nu vrei sa te gandesti inainte sa actionezi asa cum ar face-o un om matur?nu are cum sa fie incompatibilitate...de ce??pai...pentru simplul fapt ca exista multa iubire la mijloc,pentru ca ne intelegem de minune,pentru ca nu exista nici o piedica in calea relatiei noastre,singurele certuri pe care le avem sunt din cauza mea si a prostiilor pe care le fac,pe care stiu ca nu e bine sa le fac dar totusi le fac...pentru ca sunt prea imatura... trebuie sa ma schimb asa-i?

sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare?

scris pe 10 mai 2007 18:38 de stefanoski

Imi dau seama singur daca trebuie sa ma maturizez sau nu. Nu e nevoie sa-mi spuna fata. iar daca ar fi cea potrivita pentru mine, cea pe care o astept de o viata, sigur nu mi-ar spune "esti imatur"

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare?

scris pe 10 mai 2007 18:38 de Nekunoskuta

Daca tu iti dai seama ca esti prea imatura atunci ar trebui sa incepi sa te gandesti de doua ori inainte de a actiona si de a face lucrurule care stii ca pot duce la cearta. Poate din prea multa copilarie (doar ai abia 17 ani, inca esti o copila) unele chestii facute de tine il deranjeaza. Pe de alta parte, ar trebui si el sa te inteleaga si sa-ti accepte aceasta copilarie (depinde in ce masura se manifesta).

Eu am aproape 26 de ani si iubitul meu 25 si uneori suntem mai copii decat copiii. Ne place, ne intelegem reciproc aceasta latura si copilarim impreuna cand e cazul. Daca insa e nevoie de maturitate si seriozitate, schimbam foaia. Deci...se poate!

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

59 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online