Timiditate....

Pagina 1 din 1
1

iuliano

Newbie
1 mesaje

Timiditate....

scris pe 23 mai 2008 04:59 de iuliano

Poate ca unii o sa radeti de mine sau altceva eu am 13 ani si imi place de o fata foarte mult si nu pot sa imi iau gandu de la ea de cateva zile deci parca ma simt asa naspa ma simt mai rau deci va rog nu radeti doar vreau niste raspunsuri sunt mai timid daca ma duc si ii spun ca o iubesc si ma respinge... nush ce sa ii zic VA ROG AJUTATIMA.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: ..salut

scris pe 23 mai 2008 10:51 de stefanoski

Esti foarte confuz. Tu nu o iubesti, pur si simplu iti place de ea. Pune problema in felul urmator. Daca nu-i spui nimic si taci, nu rezolvi nimic. In schimb daca ii spui ca o placi ai mai multe sanse de reusita si nimic de pierdut. Daca te refuza, nu-i problema. Va veni o vreme cand te vei satura de fete

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Guest

Guest

scris pe 23 mai 2008 22:23 de Guest

Poate ca unii o sa radeti de mine sau altceva eu am 13 ani si imi place de o fata foarte mult si nu pot sa imi iau gandu de la ea de cateva zile deci parca ma simt asa naspa ma simt mai rau deci va rog nu radeti doar vreau niste raspunsuri sunt mai timid daca ma duc si ii spun ca o iubesc si ma respinge... nush ce sa ii zic VA ROG AJUTATIMA.
daca este o tipa pe care, ai vazut-o pentru prima data, probabil, ca este bine sa incercati sa stati de vorba, pentru a va cunoaste, cat de cat, reciproc. poate ca nu ma pricep la sfaturi, evit, in acest domeniu sa le si dau, insa, v-a trebui, cumva sa-i dai de inteles acest lucru: fie printr-o declaratie directa,fie prin gesturi care s-o faca pe ea sa inteleaga ca nutresti un anume sentiment pentru ea. dar atentie cu gesturile de acest gen, inainte de-al face, asigura-te, ca ea si nu o alta sau altele vor receptiona gestul ca fiind beneficiare. s-a mai intamplat: spre exemplu, cineva prin decembrie 2005 a facut un asemenea gest, insa de gestul respectiv, au incercat sa profite foarte multe ca beneficiare si foarte multi ca autori. si-ti dai seama ce-a iesit, cu atatea beneficiare, in conditiile in care si tipa nutrea aceleasi sentimente fata de autorul gestului, ca si autorul. mai mult s-au complicat lucrurile.
sus

bianca09

Senior member
74 mesaje

scris pe 24 mai 2008 09:49 de bianca09

Invit`o la inghetzata sau la o plimbare prin parc si vorbeste cu ea intreb`o ce ii place sa faca in timpul liber ....si incearca sa ii dai de inteles ca o placi....

Va venii odata vremea cand vei zice:"Acum sunt pentru tine,nu sunt pentru alta",iar eu in lacrimi iti voi raspunde:"Ai fost pentru mine acum fi pentru alta"
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: ..salut

scris pe 24 mai 2008 13:28 de SORIN28

Invit`o la inghetzata sau la o plimbare prin parc si vorbeste cu ea intreb`o ce ii place sa faca in timpul liber ....si incearca sa ii dai de inteles ca o placi....

Daca te invit la o plimbare si o inghetata...mergi?

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

bianca09

Senior member
74 mesaje

Re: Re: Re: ..salut

scris pe 24 mai 2008 18:23 de bianca09

Daca te invit la o plimbare si o inghetata...mergi?

ma mai gandesc

Va venii odata vremea cand vei zice:"Acum sunt pentru tine,nu sunt pentru alta",iar eu in lacrimi iti voi raspunde:"Ai fost pentru mine acum fi pentru alta"
sus

mysterious_g

Junior member
12 mesaje

scris pe 25 mai 2008 21:25 de mysterious_g

Ce frumos...inocenta varstei...copii timizi care simt pentru prima data fiorul dragostei.Cel mai bine este sa vorbesti cu ea, sa vezi ce aveti in comun si cine stie poate si ei ii place de tine.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

75 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online