Bilant 2007. Planuri, vise si sperante 2008

Pagina 1 din 1
1

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 20 dec 2007 20:13 de Nekunoskuta

Pentru mine anul 2007 a fost foarte bun. Nu pot spune ca mi s-au implinit toate visele ce le aveam la inceutul anului dar nici nu ma pot plange.
Pe plan familial am trecut prin ceva greutati alaturi de mama dar acum totul e ok.
Pe plan sentimental chiar nu am ce comenta, am intalnit omul alaturi de care vreau sa-mi petrec restul vietii si peste doi ani vom deveni sot si sotie.
Pe plan profesional am trecut prin doua promovari si am realizat cat de mult reprezint pentru colegii mei si ce oameni minunati sunt. Am aflat pe pielea mea ce inseamna sa stii sa fii om si sa lasi loc de buna ziua, cum te ajuta cineva daca ai stiut la randul tau sa-l ajuti si tu pe el.
In plan strict personal m-am regasit pe mine, persoana vesela, nestresata, optimista, pe care am pierdut-o acum aproape 3 ani.

Pentru 2008 am multe planuri, cateva vise si ceva sperante dar nu le spun de frica sa nu se implineasca.

Sarbatori fericite!

Nimic...
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Bilant 2007. Planuri, vise si sperante 2008

scris pe 20 dec 2007 20:17 de stefanoski

Pentru mine 2007 a inceput bine, gasindu-ma liber si optimist si se sfarseste gasindu-ma singur si pesimist.

Cu asta am spus tot.

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 20 dec 2007 21:35 de baby

in 2007 am facut multe greseli dar a fost un an bun in care am reusit sa trec peste multe greutati....in 2008 sper sa imi corectez defectele ,sa fiu iubita si sa iubesc
sarbatori fericite!!!

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Bilant 2007. Planuri, vise si sperante 200

scris pe 20 dec 2007 21:36 de Danny_DaBoss

Pt mine anul 2007 a fost foarte rapid, nu mi-a adus nici o satisfactie, nici o bucurie. Sa speram ca la anu va fi mai bine
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

Re: Re: Re: Bilant 2007. Planuri, vise si sperante

scris pe 21 dec 2007 00:02 de nypd

in 2008 sper sa traiesc mai mult pentru mine si sa-i iau in sictir si mai mult pe ceilalti

OLE, OLE SA BATA CFR- ANDONE DEMISIA
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Bilant 2007. Planuri, vise si sper

scris pe 25 dec 2007 14:25 de LonelyGirl

Am inceput anul axandu-ma serios pe licenta si planurile de viitor.Am hotarat ca vreau sa fac institutul de magistratura.Am invatat f serios, mi-am luat licenta, am ratat institutul si m-am trezit la munca in Italia.Ca si concluzie, nu o sa-mi mai fac planuri pe o perioada mai mare de una, doua luni.
Din punct de vedere sentimental am avut parte de vreo 2 tentative de relatie.Ca si urmare am ramas tot lonely girl.
Sunt curioasa cum o sa arate statistica pe 2008

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Bilant 2007. Planuri, vise si sperante 200

scris pe 25 dec 2007 17:09 de omu_negru

Pentru mine 2007 a inceput bine, gasindu-ma liber si optimist si se sfarseste gasindu-ma singur si pesimist.

Cu asta am spus tot.

me 2...ce ai spus tu aici se potriveste perfect si mie. as putea spune ca 2007 a fost un an bunicel, dar se putea si mai bine.

pentru 2008 imi doresc sa termin cu bine a liceului, bacu-ul sa il iau cu nota mare si sa ajung la o facultate k lumea, dar fara taxa
in rest planuri si idei marunte pentru 2008.
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

Re: Re: Re: Bilant 2007. Planuri, vise si sperante

scris pe 25 dec 2007 17:34 de solokd

pt mine 2007 a fost un al dreacu de plictisitor cu mici ff mici exceptzi ...singura chestie care ma satisfacut anul acesta a fost licentza auto si bineinteles masinutza mea draga in rest m.a inconjurat monotonia. plictiseala si rutina zilnica
pt 2008 am planuri fff mari care in mare parte sunt rezolvate ...pt anul ce vine am o singura dorintza sa imi iau motorul mult visat pt care am muncit f multa in rest sperantze sunt multe nu le pot enumera

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus

mist

Senior member
128 mesaje

Re: Re: Re: Re: Bilant 2007. Planuri, vise si sper

scris pe 29 dec 2007 22:15 de mist

2007 este ca inca nu l-am tercut anul in care am inceput sa intru in viata si sa o vad... asa ca in 2008 o sa am parte de 2007 partea a 2 deci nimik de bine :|
sus

dan_is

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Bilant 2007. Planuri, vise si

scris pe 29 dec 2007 23:48 de dan_is

mda ...mare vrajeala n-a fost nici pt mine '07....o sa beau si mai multa bere in urmatorul an

just me
sus

dan_is

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Bilant 2007. Planuri, vise si

scris pe 29 dec 2007 23:49 de dan_is

mda ...mare vrajeala n-a fost nici pt mine '07....o sa beau si mai multa bere in urmatorul an

just me
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

127 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online