De ce?

Pagina 1 din 1
1

Anonimalexa

Newbie
1 mesaje

De ce?

scris pe 11 nov 2007 22:08 de Anonimalexa

Am si eu o problema.Mi-am inceput viata sexuala de aproximativ un an...si nu mi-a curs sange prima oara...nici a doua oara...nu mi-a curs niciodata... Eu prin clasa a patra am crezut ca mi-a venit menstruatia pentru ca dintr-o data,intr-o zi am avut sangerari pentru foarte scurt timp.Dar de fapt menstruatia mi-a venit doar in clasa a 5 a.Am fost virgina si nu inteleg de ce nu mi-a curs sange niciodata...ce inseamna asta? Stiu ca uneori se poate sa nu curga prima oara...dar a doua...a treia sau a patra se intampla.Dar mie nici acum dupa 1 an nu mi-a curs sange niciodata.De ce?
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: De ce?

scris pe 11 nov 2007 22:17 de Ionel

Am si eu o problema.Mi-am inceput viata sexuala de aproximativ un an...si nu mi-a curs sange prima oara...nici a doua oara...nu mi-a curs niciodata... Eu prin clasa a patra am crezut ca mi-a venit menstruatia pentru ca dintr-o data,intr-o zi am avut sangerari pentru foarte scurt timp.Dar de fapt menstruatia mi-a venit doar in clasa a 5 a.Am fost virgina si nu inteleg de ce nu mi-a curs sange niciodata...ce inseamna asta? Stiu ca uneori se poate sa nu curga prima oara...dar a doua...a treia sau a patra se intampla.Dar mie nici acum dupa 1 an nu mi-a curs sange niciodata.De ce?

Daca atunci ti-a curs sanga - in clasa a 4-a -, inseamna ca ti s-a rupt himenul, dintr-un motiv oarecare. Trebuie sa se inteleaga de fete, dar mai ale de acei baieti care cred ca doar o fata virgina e pentru ei, ca himenul se poate rupe la gimnastica, la sarituri peste obstacole, la unele atingeri nevoite in zona cu diferite corpuri, chiar o cazatura prin alunecare cu un picior inainte si unul inapoi.
Mai e un tip de himen, care arata ca un franjur subtire in jurul peretilor vaginului care se rupe - de cele mai multe ori - doar la nasterea unui copil.
De aceea nu trebuie sa se faca o tragedie din faptul ca fata nu mai are himen.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: De ce?

scris pe 12 nov 2007 00:25 de Stranger_to_love

Esti a mia persoana care intreaba chestia asta. Daca nu ai facut sex vaginal esti virgina!!! Dupa ce faci sex vaginal nu mai esti virgina.
Si aici mai e loc de interpretare,dar in principiu asa vad eu lucrurile.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: De ce?

scris pe 12 nov 2007 00:37 de Ionel

Esti a mia persoana care intreaba chestia asta. Daca nu ai facut sex vaginal esti virgina!!! Dupa ce faci sex vaginal nu mai esti virgina.
Si aici mai e loc de interpretare,dar in principiu asa vad eu lucrurile.

Ai dreptate, doar pe jumatate. Dezvirginarea unei femei - si a barbatului, dar la el e mai vaga notiunea din punct de vedere al afectarii individului - cuprinde doua paliere: fizic, prin ruperea himenului si psihica, prin actul sexual.

sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: De ce?

scris pe 12 nov 2007 01:56 de lupulnebun

Unele fete se nasc fara himen.

madwolf is watching you!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce?

scris pe 12 nov 2007 16:16 de Ionel

Unele fete se nasc fara himen.

Da, ai dreptate, dar stii de ce? Pentruca il papa lupul rau inca din burta.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

113 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online