Frumusetea

Pagina 1 din 1
1

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

Frumusetea

scris pe 4 nov 2006 09:37 de iubita4ubaby

buna ziua! eu am o problema...mi-a cazut parul cand aveam 4ani si nu a mai crescut, nu este o boala, din cauza nervilor s-a intamplat acest lucru...eu din cauza asta ma consider urata, port peruca cand e mai frig si in rest batic.....din acest motiv ca ma cred urata mie frica ca prietenu meu sa nu se indragosteasca de alta fata frumoasa, cu par, bn facuta corp...etc....el imi zice ca ma iubeste si pt el yo sunt cea mai frumoasa si ca vrea sa ramana cu mine toata viata.....m-a acceptat de la inceput asa cum sunt....

oana
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: frumusetea

scris pe 4 nov 2006 11:08 de Nekunoskuta

.....din acest motiv ca ma cred urata mie frica ca prietenu meu sa nu se indragosteasca de alta fata frumoasa, cu par, bn facuta corp...etc....

Vezi de unde provine gelozia si neincrederea in el? Din neincredere in tine. (Acum intelegi Exotic la ce ma refeream?)

Daca el te-a ales din zecile, miile de fete din care poate alege de ce vrei tu sa-ti rascolesti relatia atat de tare si sa-ti faci rau? daca el te iubeste, iti spune asta, simti asta, de ce nu-l crezi? Cand a ales sa fie impreuna cu tine stia in ce se "baga", nu? Crezi ca daca nu te placea mai statea cu tine? Eu nu cred!

Nimic...
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

Re: Re: frumusetea

scris pe 4 nov 2006 12:17 de iubita4ubaby

Vezi de unde provine gelozia si neincrederea in el? Din neincredere in tine. (Acum intelegi Exotic la ce ma refeream?)

Daca el te-a ales din zecile, miile de fete din care poate alege de ce vrei tu sa-ti rascolesti relatia atat de tare si sa-ti faci rau? daca el te iubeste, iti spune asta, simti asta, de ce nu-l crezi? Cand a ales sa fie impreuna cu tine stia in ce se "baga", nu? Crezi ca daca nu te placea mai statea cu tine? Eu nu cred!
......da ma iubeste fff mult....ai dreptate daca mai continu sa fiu asa geloasa o sa-l pierd...azi l-am suparat si mi-a zis ca il supar si ca il enervez.....cum sa fac sa numai fiu asa geloasa nu vreau sa il pierd ...sunt cu el de aproape 11 luni si iti dai seama ca il iubesc

oana
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 4 nov 2006 14:02 de stefanoski

......da ma iubeste fff mult....ai dreptate daca mai continu sa fiu asa geloasa o sa-l pierd...azi l-am suparat si mi-a zis ca il supar si ca il enervez.....cum sa fac sa numai fiu asa geloasa nu vreau sa il pierd ...sunt cu el de aproape 11 luni si iti dai seama ca il iubesc

Eu cred ca el te iubeste. Asculta sfatul meu ! nu mai te gandi ca o sa se indragosteasca de alta. Daca te iubeste, te iubeste nu doar pentru aspectul fizic. Asa ca tine de el si iubiti-va. ca unii nu au parte de iubire...bucura-te ca esti iubita !

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 4 nov 2006 14:43 de iubita4ubaby

Eu cred ca el te iubeste. Asculta sfatul meu ! nu mai te gandi ca o sa se indragosteasca de alta. Daca te iubeste, te iubeste nu doar pentru aspectul fizic. Asa ca tine de el si iubiti-va. ca unii nu au parte de iubire...bucura-te ca esti iubita !
......ms pt sfat ...:*

oana
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 4 nov 2006 14:47 de iubita4ubaby

ok

oana
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 4 nov 2006 19:36 de stefanoski

......ms pt sfat ...:*

Cu placere Multa bafta

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 4 nov 2006 21:37 de valentine

ouch...cheala?
sus

iubita4ubaby

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 5 nov 2006 07:25 de iubita4ubaby

ouch...cheala?
..da si? vreo problema?

oana
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 5 nov 2006 14:56 de valentine

..da si? vreo problema?

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 6 nov 2006 16:26 de dazza

Asta e iarasi un topic la misto ?

Cum sa chelesti de la nervi ? Parul se poate regenera! NU prea are logica

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

iubita4ubaby

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 6 nov 2006 16:54 de iubita4ubaby

Asta e iarasi un topic la misto ?

Cum sa chelesti de la nervi ? Parul se poate regenera! NU prea are logica
.......crezi ce vrei .....da sa sti ca nu e la misto...nu o fi de la nervi ...bn cum zici u...dar mi-a cazut parul cand eram mica nu stiu dc
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 6 nov 2006 17:23 de DarkAngel

Pai daca nu reusesti sa iti stapanesti gelozia incearca sa nu o expui asa de mult... si in timp te poti antrena sa nu mai fi "pranoica" o sa mearga.... si daca ti-a zis cele mentionate anterior si te-a ales pe tine nu are rost sa-ti faci griji ci ar trebui sa te gandesti cum sa faci sa va simtiti cat mai bine nu sa-l stresezi pe el si pe tine in acelasi timp....
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 6 nov 2006 17:24 de DarkAngel

Vali behave!
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: frumusetea

scris pe 6 nov 2006 19:06 de verdiuc

Vali be beehive

Asta pe ce limba e??

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: frumus

scris pe 6 nov 2006 22:42 de DarkAngel

Asta pe ce limba e??
era engleza dar am scris eu gresit ...dar acuma am corectat
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fr

scris pe 6 nov 2006 23:29 de valentine

era engleza dar am scris eu gresit ...dar acuma am corectat

acum capish si eu
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

122 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online