Fara titlu

Pagina 1 din 1
1

StePHanel

Newbie
1 mesaje

Fara titlu

scris pe 9 oct 2005 19:16 de StePHanel

am o intrebare care necesita obligatoriu raspuns..un prieten de`al meu a facut sex oral cu o persoana infectata cu HIV.Se poate infecta si el?

Va rog mult raspundeti cu cea mai mare seriozitate.
Multumesc
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re:

scris pe 9 oct 2005 19:20 de saabba

am o intrebare care necesita obligatoriu raspuns..un prieten de`al meu a facut sex oral cu o persoana infectata cu HIV.Se poate infecta si el?

Multumesc

Da! Se poate!
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re:

scris pe 9 oct 2005 19:22 de saabba

De obicei HIV se transmite prin contact sexual cu un partener infectat. Virusul poate patrunde în organism prin mucoasa vaginala, a vulvei, penisului, rectului sau gurii în timpul actului sexual.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re:

scris pe 9 oct 2005 20:01 de valentine

Multumesc

La medic cu el!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re:

scris pe 10 oct 2005 01:52 de nemesis

La medic cu el!

Mda... dar numai dupa 6-8 luni de la fatidicul (scuzati termenul academic) act sexual. Testul HIV costa pe vremuri 125.000 (acum 3 ani si jumatate...).

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 10 oct 2005 16:03 de valentine

Mda... dar numai dupa 6-8 luni de la fatidicul (scuzati termenul academic) act sexual. Testul HIV costa pe vremuri 125.000 (acum 3 ani si jumatate...).

No f*cking ideea despre pret...nu am nici un motiv sa fac testul
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re:

scris pe 10 oct 2005 18:46 de Necunoscut

Multumesc

Pai, se poate in cazul in care prietenul tau avea vreo rana deschisa... pe penis sau tipa aia avea vreo carie ... sau orice rana deschisa.. atunci, din pacate e foarte posibil!

Pacat ca la medic daca se duce, nu ii poate zice nimic, si virusul se gaseste in organism abia la 6 luni dupa contact... asa ca... ii tin pumni, si sper sa nu fie nimic. Totusi... dupa 6 luni, doctorul !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

102 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online