Alunite

Pagina 1 din 1
1

dudu

Guest

Alunite

scris pe 4 iun 2008 22:32 de dudu

am o dilema care incepe sa ma framante de ceva vreme incoace.
pe fata au inceput sa imi apara niste alunite(pete); sunt destul de multe vreo 4-5, sunt mici(ca dimensiune), dar nu sunt forma unor cratere, munti
aveti idee ce se intampla sau ce ar putea sa fac ? sa aiba legatura cu faptul ca si pe corp(maini mai ales) mai am astfel de alunite.
numai bine !
sus

Guest

Guest

Re: Alunite

scris pe 6 iun 2008 14:44 de Guest

am o dilema care incepe sa ma framante de ceva vreme incoace.
pe fata au inceput sa imi apara niste alunite(pete); sunt destul de multe vreo 4-5, sunt mici(ca dimensiune), dar nu sunt forma unor cratere, munti
aveti idee ce se intampla sau ce ar putea sa fac ? sa aiba legatura cu faptul ca si pe corp(maini mai ales) mai am astfel de alunite.
numai bine !
Alunitele(efelidele) sunt alunite, iar petele sunt pete( pot fi datorate excesului de keratina, albumina, arsuri, cuperoza-dilatarea capilarelor pana la distrugerea lor, datorita diferentelor mari de temperatura-prea cald sau prea rece fata de tempetarura medie cu care a fost obisnuit organismul in zona lui de origine. Alunite, am si eu. O gramada. Mai mici pe fata si pe corp si chiar mai mari(chiar pana la dimensiunea unui bob de mazare) pe corp. Si mai sunt pistruii, care sunt pete de dimensiunile alunitelor. cred ca despre asta vorbesti. ai pigmentul deschis si te-a batut cam mult soarele pe fatza. nu se moare din asta.
sus

dudu

Guest

Re: Re: Alunite

scris pe 6 iun 2008 22:51 de dudu

nu sunt pistrui, ci alunite !
in afara de o vizita la un dermatolog mai exista vreo alta cale de a-le opri ? nu este ceva grav, dar la un moment dat devine enervant
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Alunite

scris pe 6 iun 2008 23:41 de Guest

nu sunt pistrui, ci alunite !
in afara de o vizita la un dermatolog mai exista vreo alta cale de a-le opri ? nu este ceva grav, dar la un moment dat devine enervant
nu bistritene, in afara de vizita la dermatolog, n-ai alta cale de-a stopa aparitia efelidelor. iar medicul nu-ti stopeaza aparitia lor, ci doar ti le cauterizeaza pe cele aparute. dar la tine sunt pistrui. te-a batut prea mult soarele.
sus

dudu

Guest

Re: Re: Re: Re: Alunite

scris pe 7 iun 2008 17:11 de dudu

nu bistritene, in afara de vizita la dermatolog, n-ai alta cale de-a stopa aparitia efelidelor. iar medicul nu-ti stopeaza aparitia lor, ci doar ti le cauterizeaza pe cele aparute. dar la tine sunt pistrui. te-a batut prea mult soarele.

esti belea...nu sunt pistrui si nici nu am stat prea mult la soare. pur si simplu sunt ALUNITE !!!
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Alunite

scris pe 10 iun 2008 21:25 de ZigZag

esti belea...nu sunt pistrui si nici nu am stat prea mult la soare. pur si simplu sunt ALUNITE !!!

Pur si simplu .. ce dracu te oftici daca tzi`or ieshit ? asta este , ai optziune Delete ? daca nu , obishnuieshte`te cu ideea ca nu o sa pice de acolo ..

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

barbie

Newbie
6 mesaje

Re: Alunite

scris pe 10 iun 2008 22:50 de barbie

Cel mai simplu lucru pe care poti sa il faci este sa mergi la un dermatolog...daca sunt alunite poate sa ti le arda....te cam ustura k nu se face anestezie dar dureaza foarte putin
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Alunite

scris pe 11 iun 2008 09:55 de ZigZag

Cel mai simplu lucru pe care poti sa il faci este sa mergi la un dermatolog...daca sunt alunite poate sa ti le arda....te cam ustura k nu se face anestezie dar dureaza foarte putin

Crezi tu ca merita ?

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online