Am 1,82 m si 65 kg

Pagina 1 din 1
1

cristian

Guest

Am 1,82 m si 65 kg

scris pe 27 sep 2008 11:50 de cristian

Am incercat sa mai pun si eu un pic pe mine dar fara rost,mananc mult dar deloc, sa fie de la viata sexuala intensa? Am citit si eu un pic pe aici si am vazut lume care o face de 6 7 ori pe zi ,eu sunt mai normal 1 de 2 ori pe zi,problema e ca am 22 de ani si trb sa fac fata si la munca si la facultate si cu baietii la o bere si in pat cu prietena.Nuj cum sa fac sa mai pun un pic pe mine dar credetima ca nu as vrea sa renunt la sex
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: am 1,82 m si 65 kg ,( cea ce e foarte putin)

scris pe 30 sep 2008 12:46 de vladbodan

Am incercat sa mai pun si eu un pic pe mine dar fara rost,mananc mult dar deloc, sa fie de la viata sexuala intensa? Am citit si eu un pic pe aici si am vazut lume care o face de 6 7 ori pe zi ,eu sunt mai normal 1 de 2 ori pe zi,problema e ca am 22 de ani si trb sa fac fata si la munca si la facultate si cu baietii la o bere si in pat cu prietena.Nuj cum sa fac sa mai pun un pic pe mine dar credetima ca nu as vrea sa renunt la sex

pai sexul consuma multe calori dragul meu cristian , si daca e intens atunci felicitari , unele fete prin sex intens au scapat si de celulita , si cunosc cazuri si sunt fericite ca au scapat dar ... ai putea totusi sa iti mai usurezi situatia ca totusi cam prea slab esti , ai nevoie de macar vreo 10-15 kg in plus ...

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Yoo

Guest

Re: Re: am 1,82 m si 65 kg ,( cea ce e foarte puti

scris pe 5 oct 2008 00:51 de Yoo

pai sexul consuma multe calori dragul meu cristian , si daca e intens atunci felicitari , unele fete prin sex intens au scapat si de celulita , si cunosc cazuri si sunt fericite ca au scapat dar ... ai putea totusi sa iti mai usurezi situatia ca totusi cam prea slab esti , ai nevoie de macar vreo 10-15 kg in plus ...

La fel e si pentru laba ?

Bafta!
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: am 1,82 m si 65 kg ,( cea ce e foarte

scris pe 5 oct 2008 01:09 de Incepator

La fel e si pentru laba ?

Bafta!

Succes, dar nu, nu si pentru laba, ca acolo lucreaza maxim 2-3 grupe de muschi . La sex lucreaza tot corpul .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Da

Guest

Re: Am 1,82 m si 65 kg

scris pe 11 oct 2008 22:29 de Da

Incearca cu barbati, in mod sigur vor aprecia ca esti mai usor.
sus

AND14REI

Junior member
33 mesaje

scris pe 12 oct 2008 11:56 de AND14REI

MANANCA SANATOS ,CARBOHIDRATI CU PROTEINE,DUTE TRAGE LA SALA ,SI INGRASTE SI TU 10 KG DAR NU GRASIME CI MUSCHI, LASA BERICA SI OCUPATI TIMPUL CU PRIETENA TA SI HOBBYURILE TALE,(VOASTRE)

parerea mea
sus

rOmeOOO

Newbie
4 mesaje

scris pe 5 dec 2008 14:55 de rOmeOOO

toti isi dau vad cu parerea ca mananca ia alea alea...pur si simplu tu daca ai zis ca mananci nornal ai alt metabolism si nu asimilezi...dar stai calm ca o sa te ingrasi
uite eu am 66 de kg si 1 81 ..deci cam tot aia...si tot asa mi-a pov taicamiu ca a fost si el si bunicu si tot neamu AMIN ...da s-au ingrasat cu totii dupa casatorie
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online