Bubite rosii pe capul penisului!

Pagina 1 din 1
1

michaelpaul

Newbie
3 mesaje

Bubite rosii pe capul penisului!

scris pe 22 nov 2009 15:31 de michaelpaul

am citit cateva din articolele asemanatoare dar am zis ca mai bine fac shi eu unul ca'i mai sigur.
de cateva zile am observat ca mi'au aparut cateva bubite de culoare roshie pe capul penisului . relatii sexuale nu am intretinut. supratafa e mica sunt doar in partea dreapta shi nici macar nu se simt la atingere . nu ma dor nu ma mananca .
daca aveti vre'o idee spune'ti'mi ca de altfel probabil voi ajunge shi la doctor
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: bubite roshii pe capul penisului - help :D

scris pe 22 nov 2009 15:33 de baby

am citit cateva din articolele asemanatoare dar am zis ca mai bine fac shi eu unul ca'i mai sigur.
de cateva zile am observat ca mi'au aparut cateva bubite de culoare roshie pe capul penisului . relatii sexuale nu am intretinut. supratafa e mica sunt doar in partea dreapta shi nici macar nu se simt la atingere . nu ma dor nu ma mananca .
daca aveti vre'o idee spune'ti'mi ca de altfel probabil voi ajunge shi la doctor

o iritatie ...poate

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

michaelpaul

Newbie
3 mesaje

Re: Re: bubite roshii pe capul penisului - help :D

scris pe 22 nov 2009 15:35 de michaelpaul

o iritatie ...poate

asta'mi spune shi intuitia
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: bubite roshii pe capul penisului - hel

scris pe 22 nov 2009 15:43 de baby

asta'mi spune shi intuitia

ia vezi ce spune un medic

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: bubite roshii pe capul penisului - help :D

scris pe 23 nov 2009 11:47 de basturk

2 variante: ori ai folosit vre-un gel de dus, sau mai stiu eu cu ce te-ai spalat si nu ti-a priit ( dar trece sigur), ori ai mancat ceva aiurea, sau ai baut.si cum toate toxinele se elimina prin urina, a aparut o mica iritatie.in ambele cazuri trece.nu te speria

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Anonim

Guest

scris pe 23 nov 2009 12:55 de Anonim

2 variante: ori ai folosit vre-un gel de dus, sau mai stiu eu cu ce te-ai spalat si nu ti-a priit ( dar trece sigur), ori ai mancat ceva aiurea, sau ai baut.si cum toate toxinele se elimina prin urina, a aparut o mica iritatie.in ambele cazuri trece.nu te speria

si eu am la fel numai ca eo am facut sex... cre ca e din cauza la partenera.. in fine o sa ma duc la doctor sa vad ce mi recomanda... din cate am vazut pe forum clotrimazolu e o solutie cu ceai de musetel si bicarbonat... apropo... partenera mai poate sa faca sex oral ? sau eu ei ? )
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

scris pe 23 nov 2009 13:02 de Manilla

si eu am la fel numai ca eo am facut sex... cre ca e din cauza la partenera.. in fine o sa ma duc la doctor sa vad ce mi recomanda... din cate am vazut pe forum clotrimazolu e o solutie cu ceai de musetel si bicarbonat... apropo... partenera mai poate sa faca sex oral ? sau eu ei ? )

Eu nu as sugera, practicarea sexului oral in asemenea cazuri. Intai mergi la doctor, rezolva problema, sunt convins ca nu e nimic grav, si apoi va puteti juca cum vreti voi.

Bafta.

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: bubite roshii pe capul penisului -

scris pe 23 nov 2009 22:37 de basturk

Eu nu as sugera, practicarea sexului oral in asemenea cazuri. Intai mergi la doctor, rezolva problema, sunt convins ca nu e nimic grav, si apoi va puteti juca cum vreti voi.

Bafta.

daca este de la vre-un produs folosit la igiena nu are legatura daca faci sau nu sex, indiferent de care ar fi el

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

michaelpaul

Newbie
3 mesaje

scris pe 26 nov 2009 18:44 de michaelpaul

am fost azi la doctor , da' doctoru nu era . mishto rau
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 27 nov 2009 14:24 de basturk

am fost azi la doctor , da' doctoru nu era . mishto rau

mai incerci

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online