Hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cervugid
Pagina 1 din 1
ajutor
Guest
|
Hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cervugid
scris pe 10 ian 2010 12:41 de ajutor
de curand am fost descoperit ca am o leziune pe col...la suprafata+infectie cu hpv 16 si53.mi-a fost prescris tratament cu cervugid 3 cutii :fiecare cutie are 12 ovule..deci 12 zile apoi pauza 7 cat vine menstruatia+inca 12 ovule+menstruatie+ 12 ovule..problema la mine e ca ciclul imi vine la 35-37 de zile ( de ex..luna trecuta mi-a venit pe 3, sa- terminat pe 9..luna asta mi-a venit pe 9,in jur de 15-16 se vatermina si luna viitoare va venit in jur de 15-16..)...de 10 ani numai asa imi vine..nu am facut niciun tratament, nu iau anticonceptionale.asadar..la mine..pauza de 7 zile dintre 2 cutii de cervugid ar fi de vreo 3 saptamani...cum sa fac pana la urma tratamentul?ca am inteles ca trebuie sa aiba o continuitate..va rog...nu vreau sa fac cancer..multumesc pt orice informatie..
|
sus |
|
basturk
Expert member 1183 mesaje
|
Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cervugid
scris pe 10 ian 2010 12:57 de basturk
de curand am fost descoperit ca am o leziune pe col...la suprafata+infectie cu hpv 16 si53.mi-a fost prescris tratament cu cervugid 3 cutii :fiecare cutie are 12 ovule..deci 12 zile apoi pauza 7 cat vine menstruatia+inca 12 ovule+menstruatie+ 12 ovule..problema la mine e ca ciclul imi vine la 35-37 de zile ( de ex..luna trecuta mi-a venit pe 3, sa- terminat pe 9..luna asta mi-a venit pe 9,in jur de 15-16 se vatermina si luna viitoare va venit in jur de 15-16..)...de 10 ani numai asa imi vine..nu am facut niciun tratament, nu iau anticonceptionale.asadar..la mine..pauza de 7 zile dintre 2 cutii de cervugid ar fi de vreo 3 saptamani...cum sa fac pana la urma tratamentul?ca am inteles ca trebuie sa aiba o continuitate..va rog...nu vreau sa fac cancer..multumesc pt orice informatie..
din cate inteleg tu ai o problema mai deosebita, care necesita atentia unui doctor de specialitat.fara nici o jena si gand ca stresezi, mergi inapoi la medicul care ti-a prescris tratamentul, cu scuzele de rigoare, si roaga-l sa iti explice mai bine.asa cum ai spus si tu, nu vrei sa ai complicatii.eu daca as fi in locul tau, as sparge usa la cabinet, si i-as spune: nene, sunt greu de cap, scrie-mi pe foaie.serios, nu e de glumit.multa bafta si te rog sa ne ti la curent
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
simosimina
Expert member 4400 mesaje
|
Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cervugid
păi ..tu eşti infectată cu virusul HPV!
Cred că ştii deja că există 15 tipuri de infecţie cu HPV..printre care şi 15 şi 35..
Cele mai periculoase sun 16 şi 18...pentru că sunt tulpini cancerigene...
TU ai făcut Papanicolaul?
Îţi recomand să îl faci regulat...şi vaccinul anti-cancer de col ar trebui efectuat...Multă sănătate...
“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
|
sus |
|
tot eu
Guest
|
Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cervugid
scris pe 10 ian 2010 14:28 de tot eu
păi ..tu eşti infectată cu virusul HPV!
Cred că ştii deja că există 15 tipuri de infecţie cu HPV..printre care şi 15 şi 35..
Cele mai periculoase sun 16 şi 18...pentru că sunt tulpini cancerigene...
TU ai făcut Papanicolaul?
Îţi recomand să îl faci regulat...şi vaccinul anti-cancer de col ar trebui efectuat...Multă sănătate...
exista 200 de tulpini..iar eu le am pe 16 si 53..am facut papanicolau prin septembrie..mi-a iesit aiurea, l-am repetat..a iesit un ascus+o roan pe col care m-au trimis la hpv..unde au fost descoperite..in urma colposcopiei, doctorita mi-a spus ca rana este ff la suprafata si mi-a dat acest cervugid pt 3 luni..dupa care daca nu trece, o sa fac un erad ..am primit analizele acestea de sarbatori..si abia sapt trecuta am reusit sa prind o programare..insa eram prea imprastiata..am inceput si tratament cu isoprinosine, bitter suedez (autentic), catina si alte chestii pt imunitate..in vaccin nu cred...
|
sus |
|
simosimina
|
Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cerv
exista 200 de tulpini..iar eu le am pe 16 si 53..am facut papanicolau prin septembrie..mi-a iesit aiurea, l-am repetat..a iesit un ascus+o roan pe col care m-au trimis la hpv..unde au fost descoperite..in urma colposcopiei, doctorita mi-a spus ca rana este ff la suprafata si mi-a dat acest cervugid pt 3 luni..dupa care daca nu trece, o sa fac un erad ..am primit analizele acestea de sarbatori..si abia sapt trecuta am reusit sa prind o programare..insa eram prea imprastiata..am inceput si tratament cu isoprinosine, bitter suedez (autentic), catina si alte chestii pt imunitate..in vaccin nu cred...
nu ştiu de unde ai scos 200 de tulpini..în fine ...
Cât despre cauterizare...dacă nu te vindeci prin tratament medicamentos, cauterizarea este următoarea soluţie.
De ce nu crezi în vaccin? Ce îţi poate face?
Decât să mori de cancer..mai bine faci un "amărât" de vaccin
|
sus |
|
McLove
Expert member 3587 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+
scris pe 10 ian 2010 15:10 de McLove
Eu nu inteleg doua lucruri...
hpv 16,53 = ???
cervugid = ???
Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+
Decât să mori de cancer..mai bine faci un "amărât" de vaccin
Parerile sunt impartite.
http://www.youtube.com/watch?v=XK97CHQZhq0&feature=player_embedded#
Pana la urma se rezuma la cine ai incredere.
Am inteles ca vor sa le extinda si la barbati.
Personal in ziua de azi eu n-am incredere in companiile de farmaceutice aka big money , sume de miliarde de dolari ce s-ar obtine in urma vaccinarii si poate sa vina si acad medic prof "Gigi Uterinul" ca nu l-as crede sub nici o forma, indiferent ce dovezi "stiintfice" ar aduce, tinand cont ca in ziua de azi oricine este cumparat de oricine.
Atunci cand este vorba de miliarde de dolari ( si asta doar profit ) pt ca nimic nu este gratis, realitatea sfideaza cele mai sumbre si diabolice planuri de lacomie.
As avea o intrebare: cine raspunde in cazul in care o femeie isi face vaccinul si in loc s-o protejeze, ii declanseaza cancerul ?
1. Este foarte greu de dovedit acest lucru.
2.Multe lucruri periculoase nu se spun publicului.
3.Intodeauna "erorile medicale" sunt puse pe baza altor boli pe care pacientul le-ar avea.
Atat timp cat nimeni nu-si asuma raspunderea in scris in cazul in care cineva face acel cancer, atunci totul este suspect.
Ai toate cartile pe fata in situatia in care stii ca pleci de la A si ajungi la B.("congruenta de actiuni")
Dar in situatia aceasta pleci doar la de la A dar nu stii unde este acel B.(adica "dezorientare")
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
simosimina
|
Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu lu
Parerile sunt impartite.
http://www.youtube.com/watch?v=XK97CHQZhq0&feature=player_embedded#
Pana la urma se rezuma la cine ai incredere.
Am inteles ca vor sa le extinda si la barbati.
Personal in ziua de azi eu n-am incredere in companiile de farmaceutice aka big money , sume de miliarde de dolari ce s-ar obtine in urma vaccinarii si poate sa vina si acad medic prof "Gigi Uterinul" ca nu l-as crede sub nici o forma, indiferent ce dovezi "stiintfice" ar aduce, tinand cont ca in ziua de azi oricine este cumparat de oricine.
Atunci cand este vorba de miliarde de dolari ( si asta doar profit ) pt ca nimic nu este gratis, realitatea sfideaza cele mai sumbre si diabolice planuri de lacomie.
As avea o intrebare: cine raspunde in cazul in care o femeie isi face vaccinul si in loc s-o protejeze, ii declanseaza cancerul ?
1. Este foarte greu de dovedit acest lucru.
2.Multe lucruri periculoase nu se spun publicului.
3.Intodeauna "erorile medicale" sunt puse pe baza altor boli pe care pacientul le-ar avea.
Atat timp cat nimeni nu-si asuma raspunderea in scris in cazul in care cineva face acel cancer, atunci totul este suspect.
Ai toate cartile pe fata in situatia in care stii ca pleci de la A si ajungi la B.("congruenta de actiuni")
Dar in situatia aceasta pleci doar la de la A dar nu stii unde este acel B.(adica "dezorientare")
Da...se fac şi pentru bărbaţi.
Să ştii că sunt două vaccinuri care sunt aprobate...şi care chiar sunt eficiente Silgard şi Gardasil.
Cel mai bine este făcut înainte să îţi începi viaţa sexuală...dar se face şi de către femeile până în 26 de ani. Deja dacă ai trecut de 26...nu mai are sens.
În Europa..ştiu că suntem pe primul loc la femei care mor de cancerul de col uterin :|
Dacă stau aşa să zic "nu fac domne că nu ştiu ce..."...atunci nu mai ajung nicăieri.
Şi repet...decât să mori de cancer ..mai bine faci un "amărât" de vaccin!
Ştiu că este 1200 Ron şi se face în 3 etape. Urmează să îl fac şi eu. numai că nu îl pot lua de la farmacie încă, pentru că doctora mea este în străinătate şi trebuie luat pe bază de reţetă 8-|
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+cicl
Cel mai bine este făcut înainte să îţi începi viaţa sexuală...dar se face şi de către femeile până în 26 de ani. Deja dacă ai trecut de 26...nu mai are sens.
Pai in cazul meu nu mai are sens. Si daca as fi fost "candidat" as fi facut vaccinul daca si numai daca , cineva ( persoana calificata si autorizata ) mi-ar dat in scris ca acest vaccin este 100 %sigur si aplicat pe mine nu-mi declanseaza boala respectiva.
Scris si semnat de catre aceea persoana cu semnatura personala.
(Pt ca aici nu vorbim despre vaccin impotriva varicelii etc. Aici vb de un vaccin al carui target este cancerul.)
Eu am gasit urmatoarele chestii:
"
In România cancerul colului uterin reprezinta cea mai frecventa neoplazie a tractului genital feminin si a doua cauza de deces prin cancer la femei (dupa cancerul mamar).
Incidenta cancerului de col uterin este semnificativ crescuta la femeile din clasele socio-economice inferioare, cu debut al vietii sexuale la vârsta tânara, parteneri sexuali multipli, istoric de promiscuitate sexuala, numar mare de sarcini, fumatoare " (am incheiat citatul)
Sa inteleg de aici ca pt acest tip de cancer mediul favorabil este educatia sexuala, "slabiciunile vietii" si situatia economica.
Nu. Nu era vorba de asta. Era vorba de cine isi asuma raspunderea in caz ul in care o femeie face acest cancer tocmai din cauza acestui vaccin.Pentru ca orice vaccin (indiferent pentru ce boala) este o sabie cu doua taisuri.
De fapt este: "decat sa am indoieli ca daca vreodata, cine stie s-ar putea sa fac cancer , hai sa ma joc acum si sa vedem ce se intampla. "
Mie personal, din instinct , toata povestea asta cu vaccinul imi pare cusuta cu atza alba.
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
tot eu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+cicl
scris pe 10 ian 2010 16:33 de tot eu
hvp 16 si 53 sunt niste tulpini..16 si 53 sunt numele lor..sunt numerotate..si da..sunt pana la 200 de tulpini..informeaza-te..cervugid=ovule..vaccinul...de ce nu se discuta despre cazurile omorate de acest vaccin...sunt o gramada de musamalizari..ca si cu gripa aviara, porcina etc..in fine..nu despre asta e vb..gardasil si celalalt..numai ele sunt in prim-plan..deci nu discut de ce apare pe piata neagra )...plus ca este vaccin doar p cateva din tulpini..in cazul in care deja esti infectata cu una..vaccinul poate grabi cancerul...in plus hpv 16 si 18-cele mai temute..nu sunt 100% provocatoare de cancer de col..peste 30% din cazurile de cancer de col nu prezinta si infectie hpv...hpv-ul e doar un virus ca oricare altul si se trateaza la fel..cunosc multe cazuri care au scapat de hpv in 5 luni-2ani..depinde de imunitate, tratament adecvat si mai ales...sa nu faci un fix ca vei face cancer imediat..sunt ff multi care habr n-au de el..ma refer la barbati..care sunt 90% purtatori si il raspandesc intr-o veselie.asta e o alta discutie...dar si fetele sunt de vina pt ca nu se apreciaza, nu se protejeaza si nici macar nu le e ridicata statuie pt asta..ca majoritatea barbatilor..se spala, isi trag pantalonii si au plecat iar ele raman cu problemele.
|
sus |
|
simosimina
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+
Da...se fac şi pentru bărbaţi.
Să ştii că sunt două vaccinuri care sunt aprobate...şi care chiar sunt eficiente Silgard şi Gardasil.
Eu am gasit urmatoarele chestii:
"
In România cancerul colului uterin reprezinta cea mai frecventa neoplazie a tractului genital feminin si a doua cauza de deces prin cancer la femei (dupa cancerul mamar).
Incidenta cancerului de col uterin este semnificativ crescuta la femeile din clasele socio-economice inferioare, cu debut al vietii sexuale la vârsta tânara, parteneri sexuali multipli, istoric de promiscuitate sexuala, numar mare de sarcini, fumatoare " (am incheiat citatul)
Sa inteleg de aici ca pt acest tip de cancer mediul favorabil este educatia sexuala, "slabiciunile vietii" si situatia economica.
Nu. Nu era vorba de asta. Era vorba de cine isi asuma raspunderea in caz ul in care o femeie face acest cancer tocmai din cauza acestui vaccin.Pentru ca orice vaccin (indiferent pentru ce boala) este o sabie cu doua taisuri.
De fapt este: "decat sa am indoieli ca daca vreodata, cine stie s-ar putea sa fac cancer , hai sa ma joc acum si sa vedem ce se intampla. "
fiecare cu părerea lui.
De acord cu tine că riscul este mai mare dacă îţi începi viaţa sexuală devreme, ai mulţi parteneri sexuali şi chiar actul sexual neprotejat (dacă actul este mai "ţărănesc"..poţi face o rană pe col!). Ce am enumerat eu mai sus, favorizează apariţia infecţiilor virale, produse de virusul HPV..aoi rezultând nişte condiloame (leziuni) care marcheaza debutul cancerului!
Dar poţi să îl iei şi dacă te înşeală partenerul (în cazul în care se culcă cu una care are tulpinile cancerigene şi nu numai).
Cancerul de col nu este o boală pe care o au persoanele sărace...cancerul de col îl poate face orice femeie! Ca şi cancerul mamar de altfel!
de obicei mentalitatea românilor este "nu mă duc la doctor că nu am nimic"...şi când nu mai au scăpare se trezesc şi ei să se ducă în ultimele stadii!
Mare prostie...şi lipsă de educaţie !
Dar asta e România!
|
sus |
|
simosimina
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+
hvp 16 si 53 sunt niste tulpini..16 si 53 sunt numele lor..sunt numerotate..si da..sunt pana la 200 de tulpini..informeaza-te..cervugid=ovule..vaccinul...de ce nu se discuta despre cazurile omorate de acest vaccin...sunt o gramada de musamalizari..ca si cu gripa aviara, porcina etc..in fine..nu despre asta e vb..gardasil si celalalt..numai ele sunt in prim-plan..deci nu discut de ce apare pe piata neagra )...plus ca este vaccin doar p cateva din tulpini..in cazul in care deja esti infectata cu una..vaccinul poate grabi cancerul...in plus hpv 16 si 18-cele mai temute..nu sunt 100% provocatoare de cancer de col..peste 30% din cazurile de cancer de col nu prezinta si infectie hpv...hpv-ul e doar un virus ca oricare altul si se trateaza la fel..cunosc multe cazuri care au scapat de hpv in 5 luni-2ani..depinde de imunitate, tratament adecvat si mai ales...sa nu faci un fix ca vei face cancer imediat..sunt ff multi care habr n-au de el..ma refer la barbati..care sunt 90% purtatori si il raspandesc intr-o veselie.asta e o alta discutie...dar si fetele sunt de vina pt ca nu se apreciaza, nu se protejeaza si nici macar nu le e ridicata statuie pt asta..ca majoritatea barbatilor..se spala, isi trag pantalonii si au plecat iar ele raman cu problemele.
ştiu că cervugid sunt ovule...!!! Sunt chiar 12 într-o cutie! Şi dacă citeşti mai sus am spus că 16 şi 18 sunt canceroase! Crede-mă că sunt informată despre cancerul de col! Am în familie un medic ginecolog...understand?
Nu ştiu de ce naiba ceri sfatul aici pe site?!?!!
Du-te femeie la ginecolog! La unul bun chiar..caută în capitală..dacă nu eşti mulţumită apelează la medici străini!
Sper că eşti conştientă că îl poţi răspândi!
Şi nu sunt 200 de tulpini nici când sunt eu popă!!!!
Cât despre vaccinurile de pe piaţa neagră..numai un idiot ar putea să facă aşa ceva!
Cele două de care am vorbit sunt aprobate, că doar nu eşti tâmpit să iei la mişto un vaccin să ţi-l faci şi apoi cine ştie ce naiba mai păţeşti
|
sus |
|
tot eu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe
scris pe 10 ian 2010 16:46 de tot eu
ololo..explicatiile erau pt mclove care a scris mai sus ca nu intelege ce sunt hpv 16 53 si cervugid..iar tu nu te ambala asa..sau te simti vizata?am gasit un medic bun..stai linistita...
|
sus |
|
simosimina
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana
ololo..explicatiile erau pt mclove care a scris mai sus ca nu intelege ce sunt hpv 16 53 si cervugid..iar tu nu te ambala asa..sau te simti vizata?am gasit un medic bun..stai linistita...
Mă "ambalez" cât vreau...nu e problema ta!
Mă bucur că ai găsit un medic bun. Dar leziunea ta..nu ştii ce mărime are?
|
sus |
|
tot eu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+
scris pe 10 ian 2010 16:58 de tot eu
Mă "ambalez" cât vreau...nu e problema ta!
Mă bucur că ai găsit un medic bun. Dar leziunea ta..nu ştii ce mărime are?
nu stiu ce marime are..e la inceput..abia a inceput virusul sa manance din col..stai linistita ca nu sunt nici ne-educata, nici saraca si nici cnu m-am culcat cu cine stie cine..din contra..am 23 de ani si aveam un logodnic..care dupa ceva ani m-a lasat..cu toate astea..a fost singurul..sunt constienta ca pot sa dau mai departe dar numai de culcat cu altul nu-mi arde acum.ma duceam la controale lunar si asa am descoperit asta devreme...dupa ce era sa ma sinucid..am cautat pe net tot ce se poate si stiu mai multe de hpv decat stiu medicii+o gramada de chestii naturiste si cazuri..iar de vaccin..stiam dinainte sa fiu eu insami in problema..am si cunostinte care au avut probleme dar am si cunostinte care lucreaza in domeniu, respectiv in creare de boli intr-un orasel mic de langa NY...unde exista un lift care coboara in pamant direct intr-un lab de creare de diverse...+fostul ministru al apararii us care face acest vaccin..ma rog..sunt o gramada de info care se leaga intre ele si despre care nimeni nu discuta..cine e interesat, sigur le gaseste, cine nu..isi pune sperantele ca orice om de rand intr-un vaccin bagat pe gat masei de consum.ca si cu cel pt porcina..nimeni nu spune ca toti cei morti aveau deja alte boli/complicatii si un organism cu o imunitate praf care nu a facut fata..prefer tratament cu bitter suedez..natural si facator de minuni..in fine..intrebarea mea era alta si anume..daca stie cineva daca pot lua 2 cutii de cervugid intre mentruatii avand in vedere ca recomandarea de 7 zile pauza intre ovule..la mine nu tine..
|
sus |
|
simosimina
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16
nu stiu ce marime are..e la inceput..abia a inceput virusul sa manance din col..stai linistita ca nu sunt nici ne-educata, nici saraca si nici cnu m-am culcat cu cine stie cine..din contra..am 23 de ani si aveam un logodnic..care dupa ceva ani m-a lasat..cu toate astea..a fost singurul..sunt constienta ca pot sa dau mai departe dar numai de culcat cu altul nu-mi arde acum.ma duceam la controale lunar si asa am descoperit asta devreme...dupa ce era sa ma sinucid..am cautat pe net tot ce se poate si stiu mai multe de hpv decat stiu medicii+o gramada de chestii naturiste si cazuri..iar de vaccin..stiam dinainte sa fiu eu insami in problema..am si cunostinte care au avut probleme dar am si cunostinte care lucreaza in domeniu, respectiv in creare de boli intr-un orasel mic de langa NY...unde exista un lift care coboara in pamant direct intr-un lab de creare de diverse...+fostul ministru al apararii us care face acest vaccin..ma rog..sunt o gramada de info care se leaga intre ele si despre care nimeni nu discuta..cine e interesat, sigur le gaseste, cine nu..isi pune sperantele ca orice om de rand intr-un vaccin bagat pe gat masei de consum.ca si cu cel pt porcina..nimeni nu spune ca toti cei morti aveau deja alte boli/complicatii si un organism cu o imunitate praf care nu a facut fata..prefer tratament cu bitter suedez..natural si facator de minuni..in fine..intrebarea mea era alta si anume..daca stie cineva daca pot lua 2 cutii de cervugid intre mentruatii avand in vedere ca recomandarea de 7 zile pauza intre ovule..la mine nu tine..
nu eu am zis că faci cancer dacă eşti sărac şi vai de tine..eu am zis că oricine îl paote face.
Poţi să le iei în continuare, însă cel mai bine este să urmezi sfaturile acelui medic bun!
Bitter-ul suedez cine ţi l-a recomandat?
INDICATII bitter-suedez
ochi injectati, cataracta, cruste pe piele, eruptii, varsat, dureri de dinti, basici pe limba, durere de gat, crampe stomacale, colici, constipatii, dureri vezica biliara, boli de ficat, boli de urechi, vajaieli, dureri postnatale, varice, viermi intestinali, hemoroizi, tuberculoza, reglarea ciclului, epilepsie, ameteli, paralizii, febra, negi, rani, anemie, bataturi, reumatism
Sănătate maximă
|
sus |
|
tot eu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hp
scris pe 10 ian 2010 17:17 de tot eu
nu eu am zis că faci cancer dacă eşti sărac şi vai de tine..eu am zis că oricine îl paote face.
Poţi să le iei în continuare, însă cel mai bine este să urmezi sfaturile acelui medic bun!
Bitter-ul suedez cine ţi l-a recomandat?
INDICATII bitter-suedez
ochi injectati, cataracta, cruste pe piele, eruptii, varsat, dureri de dinti, basici pe limba, durere de gat, crampe stomacale, colici, constipatii, dureri vezica biliara, boli de ficat, boli de urechi, vajaieli, dureri postnatale, varice, viermi intestinali, hemoroizi, tuberculoza, reglarea ciclului, epilepsie, ameteli, paralizii, febra, negi, rani, anemie, bataturi, reumatism
Sănătate maximă
nu citi indicatiile de pe sticla ci din cartea mariei treben.si e vb de bitterul suedez facut in austria la mama lui..nu apa de ploaie romaneasca sau cel unguresc din sensiblu.toata familia mea s-a tratat cu bitter pt tot felul de chestii....in primul rand curata tot din sange..apoi..pt alunite crescute peste noapte, leucemie, artrita, reglarea ciclului..ce sa scriu aici..e ff mult de spus..mai bine ia cartea marieie treben-sanatate din gradina domnului si ai sa te lamuresti.iar ca idee..bitterul autentic se gaseste pe la plafare..si e in 3sticlute de gramaje diferite..cea mijlocie cca 53 ron..cea mare 85 in comparatie cu cel unguresc-16 sau 24 lei.tratamentul e de 1.5 lingurite in 100ml de apa..eu mai pun si 1.5 lingurite de suc de catina-tot un imunostimulator natural f puternic...si beau de 2 ori pe zi, inainte cu 20 de min de masa..vezi ca are si un pic de alcool in el..
|
sus |
|
simosimina
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
nu citi indicatiile de pe sticla ci din cartea mariei treben.si e vb de bitterul suedez facut in austria la mama lui..nu apa de ploaie romaneasca sau cel unguresc din sensiblu.toata familia mea s-a tratat cu bitter pt tot felul de chestii....in primul rand curata tot din sange..apoi..pt alunite crescute peste noapte, leucemie, artrita, reglarea ciclului..ce sa scriu aici..e ff mult de spus..mai bine ia cartea marieie treben-sanatate din gradina domnului si ai sa te lamuresti.iar ca idee..bitterul autentic se gaseste pe la plafare..si e in 3sticlute de gramaje diferite..cea mijlocie cca 53 ron..cea mare 85 in comparatie cu cel unguresc-16 sau 24 lei.tratamentul e de 1.5 lingurite in 100ml de apa..eu mai pun si 1.5 lingurite de suc de catina-tot un imunostimulator natural f puternic...si beau de 2 ori pe zi, inainte cu 20 de min de masa..vezi ca are si un pic de alcool in el..
e bun şi pentru poliartrită reumatoidă?
|
sus |
|
tot eu
Guest
|
scris pe 10 ian 2010 17:36 de tot eu
e bun şi pentru poliartrită reumatoidă?
depinde de cat de grava e, de cat de batrana e persoana..daca re dureri..poate pune comprese cu vata imbibata cu bitter si dupa poate pune unguent de galbenele ca sa nu-i arda piele.e bun pt negi, maini crapate,purulente, dureri, umflaturi,dureri postantale, regleaza ciclul, varice, picioare reci, pt ameteli, memorie, varsat, eruptii, basici, crampe stomacale, constipatie, dureri de vezica biliara, tuberculoza pulmonara, greturi, dureri de urechi, grabeste nasterea si dezlipirea placentei, pt inflamatii la venirea laptelui, pt poala alba, spasme, ciuma, insomnie
|
sus |
|
tot eu
Guest
|
scris pe 10 ian 2010 17:37 de tot eu
oriem e tratament de durata..insa pt dureri..efectele sunt mai rapide prin comprese..poate sa-si ia si unguent cu sanziana, dragaica..
|
sus |
|
basturk
|
Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cerv
scris pe 10 ian 2010 17:38 de basturk
• S-au identificat peste 100 de tipuri de HPV, majoritatea fiind inofensive si asimptomatice.
• Aproximativ 40 de tulpini de HPV se transmit prin contact sexual, au tropism pentru organele genitale si pot fi clasificate in tipuri cauzatoare de cancer sau tipuri cu risc redus.
• Exista 15 tipuri de HPV oncogene (cauzatoare de cancer) care pot duce la cancer de col uterin; unele din cele mai frevente sunt HPV 16, 18, 31, 35, 39, 45, 51 si 52.
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
basturk
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana
scris pe 10 ian 2010 17:40 de basturk
am gasit un medic bun..stai linistita...
sa inteleg ca doar ne testezi pe noi?ce mai preocupare au unii oameni.....
|
sus |
|
tot eu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+
scris pe 10 ian 2010 17:59 de tot eu
sa inteleg ca doar ne testezi pe noi?ce mai preocupare au unii oameni.....
nu testez nimic..daca erai atent. am scris problema..intrebarea de fapt la care nu m-am gandit s-o pun doctoritei cand eram in cabinet pt ca eram in criza de plans ca am cancer..cred ca preocupari ai tu..oricum nu pe tine te intrebam ci pe cineva care stie
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|