Ma doare :(

Pagina 1 din 1
1

gaby

Guest

Ma doare :(

scris pe 15 nov 2005 10:10 de gaby

mey..eu chiar nu stiu la cine sa mai apelez,pt k nimeni nu gaseste o rezolvare problemei mele..(in materie de prieteni)si va spun voua prbl mea:am incercat cu prietenul meu sa facem dragoste,spun am incercat pt ca de fiecare data eu nu am putut suporta durerea,mai exact o usturime acuta..nu stiu ce se intampla,stiu k doare in momentul penetrarii dar eu nu pot suporta,nu simt durere ci o usturime insuportabila!De fiecre data incepeam chiar sa plang din cauza usturimii..
Are cineva idee de ce mi se intampla asa?Care ar putea fi cauza?
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: help..plzz

scris pe 15 nov 2005 10:50 de sufletzik

mey..eu chiar nu stiu la cine sa mai apelez,pt k nimeni nu gaseste o rezolvare problemei mele..(in materie de prieteni)si va spun voua prbl mea:am incercat cu prietenul meu sa facem dragoste,spun am incercat pt ca de fiecare data eu nu am putut suporta durerea,mai exact o usturime acuta..nu stiu ce se intampla,stiu k doare in momentul penetrarii dar eu nu pot suporta,nu simt durere ci o usturime insuportabila!De fiecre data incepeam chiar sa plang din cauza usturimii..

buna gaby! vreau sa-ti spun k eu in mom dezvirginarii aveam lacrimi in ochi din cauza usturimii, iar iubitul meu era speriat, nu stia ce se intampla, dar placerea pe care o simteam (mai mult psihica ) m-a facut sa trec peste faptul k ma ustura... Ai himenul rigid, nu e elastic deloc si din cauza asta te ustura...poate k acum, fiindu-ti si frik de durere, mai stai si incordata si... iti ingreunezi si mai mult situatia!
Stai relaxata si gandeste-te doar la faptul k esti pe punctul de a face dragoste cu persoana iubita, si ai sa vezi k usturimea va trece pe locul 2! lungiti preludiul!!
Sper k te-am ajutat makr putin! Daca reusesti, sa scrii pe site, aici da?

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: help..plzz

scris pe 15 nov 2005 16:04 de valentine

Mai lucrati la excitare-lubrifiere
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

107 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online