Pete rosii pe penis

Pagina 1 din 1
1

dudE06

Guest

Pete rosii pe penis

scris pe 21 iul 2008 00:56 de dudE06

Va salut. Am si eu o mica problema ... Sunt un baiat de 16 ani si sunt inca virgin. Acum aproximativ o saptamana mi-au aparut pe capul penisului 3 pete rosii. S-au extins relativ repede acoperind aproape tot capul si pielea de sub el, cam 2 sentimetri. In urmatoarele zile roseata a trecut, dar pielea de sub cap mi s-a umflat, dupa care a inceput sa se cojeasca in foite mici. Ca si cum ar fi arsa de soare. Precizez ca atunci cand se cojeste pielea, persista un miros destul de urat. Stie cineva ce ar putea fi ? Nu vreau sa merg inca la doctor, astept o parere ... Va rog raspundeti. Mutlumesc !
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Pete rosii pe penis

scris pe 21 iul 2008 01:10 de Incepator

Va salut. Am si eu o mica problema ... Sunt un baiat de 16 ani si sunt inca virgin. Acum aproximativ o saptamana mi-au aparut pe capul penisului 3 pete rosii. S-au extins relativ repede acoperind aproape tot capul si pielea de sub el, cam 2 sentimetri. In urmatoarele zile roseata a trecut, dar pielea de sub cap mi s-a umflat, dupa care a inceput sa se cojeasca in foite mici. Ca si cum ar fi arsa de soare. Precizez ca atunci cand se cojeste pielea, persista un miros destul de urat. Stie cineva ce ar putea fi ? Nu vreau sa merg inca la doctor, astept o parere ... Va rog raspundeti. Mutlumesc !

Fugi la doctor cat poti de repede !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

dudE06

Guest

Re: Re: Pete rosii pe penis

scris pe 21 iul 2008 12:15 de dudE06

Fugi la doctor cat poti de repede !

De raspunsul asta nu aveam nevoie. Ziceam ca nu vreau sa merg la doctor. Am observat ca ainceput sa treaca. Roseata nu mai e aproape deloc, nu se mai cojeste nici pielea, dar parca se mai simte o urma de miros. Mai astept inca putin sa vad ce va fi. Totusi, nu stie nimeni ce ar putea sa fie, sau sa fi fost ? Ar putea fi herpes din moment ce sunt virgin ?
sus

dudE06

Guest

Re: Re: Re: Pete rosii pe penis

scris pe 23 iul 2008 18:59 de dudE06

De raspunsul asta nu aveam nevoie. Ziceam ca nu vreau sa merg la doctor. Am observat ca ainceput sa treaca. Roseata nu mai e aproape deloc, nu se mai cojeste nici pielea, dar parca se mai simte o urma de miros. Mai astept inca putin sa vad ce va fi. Totusi, nu stie nimeni ce ar putea sa fie, sau sa fi fost ? Ar putea fi herpes din moment ce sunt virgin ?

N-a auzit nimeni de asa ceva ? Ma puteti ajuta va rog ? Macar cu un sfat, inafara de mersul la doctor.
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Re: Re: Pete rosii pe penis

scris pe 30 iul 2008 23:15 de Doc

N-a auzit nimeni de asa ceva ? Ma puteti ajuta va rog ? Macar cu un sfat, inafara de mersul la doctor.

E bine daca esti inca virgin ... ca un simptom de al sifilisului sunt acele pete rosii pe penis.
Recomand o vizita la dermatlog.

RapidConsult
sus

dudE06

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Pete rosii pe penis

scris pe 9 aug 2008 17:27 de dudE06

E bine daca esti inca virgin ... ca un simptom de al sifilisului sunt acele pete rosii pe penis.
Recomand o vizita la dermatlog.

Si daca sunt virgin nu are cum sa fie sifilis ? Acum mi-a trecut, e totul ca inainte. Insa m-a pus pe ganduri postul tau Doc. Citeam despre sifilis ca atunci cand apare, apare sub forma unei eruptii rosii, insa are margini cutanate si tari.
La mine nu era asa, au fost doar niste bubite care s-au raspandit si au lasat pielea rosie, dar catifelata si cu o mica senzatie de mancarime. Reiau intrebarea : ar fi putut sa fie sifilis daca sunt virgin ?
sus

nik

Guest

scris pe 2 feb 2009 08:43 de nik

eu iti recomand sa te masturbezi mai rar si o sati treaca
sus

cristi_1990

Newbie
1 mesaje

scris pe 4 feb 2009 02:08 de cristi_1990

salut ...am 18 ani si aqm cateva zile mi`a aparut cateva pete rosii pe capul penisului....iar pielea ce`l acopera mi se umfla.inainte sa`mi apara ma`m masturbat. stie cineva ce am????

bau
sus

Cioteanu

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: Pete rosii pe penis

scris pe 4 mar 2009 01:21 de Cioteanu

am si eu o problema.ieri am avut un contact sexual k o fata...am folosit prezervativ...dar problema este k astazi am descoperit nishte pete rosii pe capul penisului,si are un miros intepetor.si ustura daca atingi in acel loc...de la ce poate fii.... iritatie de la prezervativ? sau poate fii si altceva....

alexx
sus

Vlad

Guest

scris pe 4 apr 2009 15:45 de Vlad

Buna ziua , am si eu aceeasi problema ..da eu o cam de mult ..de vreo cateva luni ..am 17 ani si sunt virgin .. Eu am multe pete rosi pe penis ..sa fie oare de la ceva boala , infectie ? sau datorita faptului ca ma masturbez cam des?
Am cautat mai multe forumuri ..si parerile sunt impartite ..desi eu nu am postat niciunde problema asta ..mam speriat ..multi spunand ca este sifilis ..sau alte boli ..sau mai rau BTS-uri .. daca se poate sa primesc un raspuns ..

Multumesc !
sus

ionut

Guest

scris pe 4 aug 2009 14:15 de ionut

Buna ziua , am si eu aceeasi problema ..da eu o cam de mult ..de vreo cateva luni ..am 17 ani si sunt virgin .. Eu am multe pete rosi pe penis ..sa fie oare de la ceva boala , infectie ? sau datorita faptului ca ma masturbez cam des?
Am cautat mai multe forumuri ..si parerile sunt impartite ..desi eu nu am postat niciunde problema asta ..mam speriat ..multi spunand ca este sifilis ..sau alte boli ..sau mai rau BTS-uri .. daca se poate sa primesc un raspuns ..

Multumesc !
sus

andrei

Guest

scris pe 4 aug 2009 14:17 de andrei

mah am si eu aceeasi problema dar la mine sunt decat 2 pete rosii.acum vad ca au disparut.cred ca este din cauza masturbarii.ma masturbes foarte des.o data pe zi dar de mult timp de cand aveam 11 ani.acum am 16.
sus

Gherman

Guest

scris pe 18 sep 2009 23:40 de Gherman

[Am si eu o problema m0am masturbat si apoi m-am dus la antrenament si am venit acasa si m`am dus in oras.Cand am venit din oras si m`am dus la baie am vazut ca am 3 pete pe capul penisului ce poate sa fie imi este foarte frica si rusine sa zic parintiilor...ce este?
sus

Sergiu

Guest

bai fratilor

scris pe 7 dec 2009 12:18 de Sergiu

Ce va este greu sa mergeti la un medic,nu este nici o rusine...eu am fost cand mi-a iesit o eruptie pe penis,gen sifilis...pe loc m-am dus,nici nu puneam problema sa astept..m-am dus,jos textila...si-a tras ala manusi pe maini..m-am intins..si m-a examinat..asta este...nu esti primul sau singurul care merge la un control...la sfarsit a zis ca e doar un herpes probabil...nici ala nu cred ca a fost..ci doar un cos..am dat 70 de lei...in care era inclus un eventual tratament pentru sifilis...era un cabinet privat,,,mi-a luat sange..si a 3-a zi am aflat ca e negativ asa ca..mereti in plm la doctor...sanatatea pe primu loc...asta daca vreti sa aveti vreodata contact cu vreo donsoara....
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

59 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online