Pot sa raman insarcinata???

Pagina 1 din 1
1

cosmina

Guest

Pot sa raman insarcinata???

scris pe 28 sep 2008 14:42 de cosmina

este foarte imprtant va rog sa imi spuneti...pot sa raman insarcinata din momentu in care el si umezit mana cu saliva lui,iar in cazul in care si-a scapat picaturi pt k am simtit pe patura de pe pat dupa ce a pus mana pe penisul lui a pus mana pe a mea...e posibil sa raman insarcinata,el era complet dezbracat,in schimb eu aveam cghilotii pe mine si blugi,dar pe jumatate imi erau dati josi nu chiar pana la genunchi un pic mai sus...va rog sa imi spuneti daca e posibil ca avand ceva lichid pe mana respectiva sa raman insarcinata...am facut chiar azi testul dar a mi-a aratat k nu sunt...desi am crampe si ma dor ovarele va rog e ffffffff important
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: pot sa raman insarcinata,va rog e urgent??????

scris pe 28 sep 2008 14:45 de baby

este foarte imprtant va rog sa imi spuneti...pot sa raman insarcinata din momentu in care el si umezit mana cu saliva lui,iar in cazul in care si-a scapat picaturi pt k am simtit pe patura de pe pat dupa ce a pus mana pe penisul lui a pus mana pe a mea...e posibil sa raman insarcinata,el era complet dezbracat,in schimb eu aveam cghilotii pe mine si blugi,dar pe jumatate imi erau dati josi nu chiar pana la genunchi un pic mai sus...va rog sa imi spuneti daca e posibil ca avand ceva lichid pe mana respectiva sa raman insarcinata...am facut chiar azi testul dar a mi-a aratat k nu sunt...desi am crampe si ma dor ovarele va rog e ffffffff important

alooooooo
calm
respira
ce e asta aici? ai 2 ani si inveti sa vorbesti???
scrie si tu ca sa inteleg.

daca mana lui nu a ajuns la putza ta nu e nimic grav

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

alaya

Newbie
9 mesaje

scris pe 28 sep 2008 14:46 de alaya

stai linistita ....nu ai cum sa ramai insarcinata,fara contact sexual!ba mai mult aveai si chilot pe tine!daca ai crampe sau te dor ovarele,poate ai racit!sperma in contact cu aerul isi pierde efectul de reproducere!
sus

cosmina

Guest

Re: Re: pot sa raman insarcinata,va rog e urgent??

scris pe 28 sep 2008 14:48 de cosmina

ideea e k a ajund la puta mea,asta vreau sa aflu daca pot sa raman sau nu
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: pot sa raman insarcinata,va rog e urge

scris pe 28 sep 2008 14:51 de baby

ideea e k a ajund la puta mea,asta vreau sa aflu daca pot sa raman sau nu

cand a fost asta?
poti sa ramai daca in lichidul acela existau spermatozoizi

dar sunt slabe sanse...

sus

cosmina

Guest

Re: Re: Re: Re: pot sa raman insarcinata,va rog e

scris pe 28 sep 2008 14:58 de cosmina

pe 17 septembrie ,luna asta...mi-am facut testul azi si mi-a aratat k nu sunt...dar in schimb e posibil sa raman?

cand a fost asta?
poti sa ramai daca in lichidul acela existau spermatozoizi

dar sunt slabe sanse...

sus

cosmina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: pot sa raman insarcinata,va ro

scris pe 28 sep 2008 14:59 de cosmina

pe 17 septembrie ,luna asta...mi-am facut testul azi si mi-a aratat k nu sunt...dar in schimb e posibil sa raman?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pot sa raman insarcinata,v

scris pe 28 sep 2008 15:32 de simosimina

dk a iesit negativ stai linistita..nu ai cum sa fi...dar poti sa ramai dk o faci neprotejat...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 28 sep 2008 17:59 de angela

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cum dracu sa ramai insarcinata daca aveai chilotii pe tine?????Prin telepatie???????Inca ceva, invata si tu sa pui niste virgule, sau puncte. What the fuck!!!!!! Gaura neagra incepe sa isi faca efectul.Absoarbe neuronii multor adolescenti.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

cosimna

Guest

Re: Re: pot sa raman insarcinata,va rog e urgent??

scris pe 28 sep 2008 21:19 de cosimna

dar mi-a pus mana pe vagin...si era exact cea cu lichid pe ea...ce nu intelegeti....vreau doar un amarat de rasp
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 29 sep 2008 18:26 de vladbodan

dar mi-a pus mana pe vagin...si era exact cea cu lichid pe ea...ce nu intelegeti....vreau doar un amarat de rasp

ajung la concluzia ca baieti astia care se cred mari smecheri si cu frisoane sunt cele mai proaste maimute de pe planeta , mi-e sila de faptul ca toti se cred mari macho , ajung sa faca ceva , de labari ce sunt ejaculeaza prin toata camera , apoi "curata" tot cu mana si revine inapoi la treaba si o tot linge pe tipa si multe altele , apoi toti vin ca si copii mici la parinti " MAMIIIIIII M-AM LOVIT LA PICIOR " i hate this generation . stupid primates

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: pot sa raman insarcinata,va rog e

scris pe 29 sep 2008 22:10 de baby

ajung la concluzia ca baieti astia care se cred mari smecheri si cu frisoane sunt cele mai proaste maimute de pe planeta , mi-e sila de faptul ca toti se cred mari macho , ajung sa faca ceva , de labari ce sunt ejaculeaza prin toata camera , apoi "curata" tot cu mana si revine inapoi la treaba si o tot linge pe tipa si multe altele , apoi toti vin ca si copii mici la parinti " MAMIIIIIII M-AM LOVIT LA PICIOR " i hate this generation . stupid primates

cam asa e.
ca nu au cunostinte despre sex nu e vina lor....bine este si a lor dar in special e vina familiei si a scolii ca nu ii aduca
ne bate la cap cu teoreme si toate hahaturile dar educatie sexuala nu ne face ....
e drept ca stam mereu cu pixurile si caietele in mana dar la un moment dat ne trezim ca avem ceva in pantaloni si incepem sa folosim acel "ceva" ca asa am auzit de la tovarasu sau de la colega si se intreaba adultii de ce naiba plozii fac plozi...de ce sunt atatea avorturi si atatia copii abandonati
uite de aia
pt ca nu suntem educati din acest pc de vedere
eu ma tot autoeduc

ca se mai cred si smecheri pe langa faptul ca nu stiu nimic.....ei bine aici e alta problema.....tot de educatie tine

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 29 sep 2008 22:44 de Incepator

eu ma tot autoeduc

Si eu . Citind...si invatand din greselile altora .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

cristina

Guest

cu un singur ovar pot ramane insarcinata?

scris pe 20 oct 2008 13:52 de cristina

Si eu . Citind...si invatand din greselile altora .
sus

cristina

Guest

Re: cu un singur ovar pot ramane insarcinata?

scris pe 20 oct 2008 13:54 de cristina

incerc de 2 ani sa raman si nu pot doctorul mia spus sa mai astept spunetimi ce pot sa fac pot ramane insarcinata?
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 20 oct 2008 14:17 de vladbodan

e vina familiei si a scolii ca nu ii educa
pai familia la fel de intarziata ca si ei ... ei erau obisnuiti ca dupa 18 ani incep sau chiar dupa ce se marita , presupun ca habar nu au cati copii fac sex in ziua de azi ... mai mult de 50% intre vastrele de 14-18 ani au facut-o cel putin odata , si scoala nu are ce face , cel putin eu nu am avut ore se sexologie la scoala , si la biologie in a 8-a cred cand am facut despre asta a fost o lectie de o zi unde nu a apucat nimeni sa puna prea multe intrebari

de ce sunt atatea avorturi si atatia copii abandonati
uite de aia

great view

P.S. cristina
incerc de 2 ani sa raman si nu pot doctorul mia spus sa mai astept spunetimi ce pot sa fac pot ramane insarcinata?
eu zic sa faci ceva tratamente , dar daca mai ai putina rabdare s-ar putea cativa macho mani de prin zona sa te faca sa te simti mai bine cu virilitatea lor masculina just wait

You're a mug,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

marinela

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re:oare sunt insarcinata

scris pe 11 oct 2009 01:44 de marinela

buna am o intrebare nu stiu ce ecu mine de un timp cam tot ametesc si ma dor ovalle ffff tare si de cate ori o fac ma doare ovarere de nu mai pot as vrea sa stiu daca sunt insarcinata ca luna trecuta mia intraziat mestruatia si numai prin 31 septembrie ...
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:oare sunt insarcinata

scris pe 11 oct 2009 16:53 de sweetgirl16

buna am o intrebare nu stiu ce ecu mine de un timp cam tot ametesc si ma dor ovalle ffff tare si de cate ori o fac ma doare ovarere de nu mai pot as vrea sa stiu daca sunt insarcinata ca luna trecuta mia intraziat mestruatia si numai prin 31 septembrie ...
Daca ai facut sex neprotejat e posibil sa fi insarcinata...dar nu inteleg unde ti-a fost capul atunci? nu vreau sa te critic dar asta e adevarul,fa-ti un test de sarcina

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

anonim

Guest

scris pe 11 mai 2010 13:09 de anonim

bay fata eu sunt deja insarcinata si pur si simplu iti dai seama dupa lipsirea menstruatiei stari devoma ameteli daka ai ameteli foare des asta inseamna ca esty insarcinata mai bine ia id meu si vb akolo sibelik_pytyk siti explic si eu si iubithu meu
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

112 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online