Puncte albe

Pagina 1 din 1
1

Andy

Guest

Puncte albe

scris pe 5 aug 2008 14:42 de Andy

Am mai vazut cateva topicuri legate de petele albe de pe penis insa vreau sa va cer parerea.

In urma cu vreo 3 luni mi-au aparut pe capul penisului(inspre varf)puncte mici albe (de maxim 1 mm diametru. In plus si pe pielea care acopera capul am cateva puncte albe (pe astea le am de vreo 3-4 ani). Sunt virgin deci nu e nimic prin transmitere sexuala...

Acum o luna jumatate am fost la dermatolog care a parut foarte relaxat si mi-a zis ca sunt nu stiu ce glande (mi-a zis el doua nume da numa la alea nu-mi statea capul) si m-a asigurat ca nu am nimic.

Intrebarea mea e daca se poate scapa de petele astea pentru ca au un aspect destul de neplacut..
sus

Andy

Guest

Re: Re: Puncte albe

scris pe 7 aug 2008 14:48 de Andy

"Te mut" la "Sanatate/Probleme"!!!

ok

Nu ma poate ajuta nimeni?
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Puncte albe

scris pe 7 aug 2008 15:28 de baby

Am mai vazut cateva topicuri legate de petele albe de pe penis insa vreau sa va cer parerea.

In urma cu vreo 3 luni mi-au aparut pe capul penisului(inspre varf)puncte mici albe (de maxim 1 mm diametru. In plus si pe pielea care acopera capul am cateva puncte albe (pe astea le am de vreo 3-4 ani). Sunt virgin deci nu e nimic prin transmitere sexuala...

Acum o luna jumatate am fost la dermatolog care a parut foarte relaxat si mi-a zis ca sunt nu stiu ce glande (mi-a zis el doua nume da numa la alea nu-mi statea capul) si m-a asigurat ca nu am nimic.

Intrebarea mea e daca se poate scapa de petele astea pentru ca au un aspect destul de neplacut..

pai si de ce nu ai intrebat medicul si cum se poate scapa de ele?? daca tot ai fost la el

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Andy

Guest

Re: Re: Puncte albe

scris pe 7 aug 2008 15:47 de Andy

pai si de ce nu ai intrebat medicul si cum se poate scapa de ele?? daca tot ai fost la el

Pai dupa cum am spus, tipul era foarte relaxat. Cand a vazut ce am, mi-a zis sa stau linistit ca sunt nu stiu ce glande si ca nu sunt probleme... Eu m-am bucurat ca n-am cine stie ce si nu mi-a dat in gand sa intreb si ce fac sa dispara...
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Puncte albe

scris pe 7 aug 2008 21:49 de baby

Pai dupa cum am spus, tipul era foarte relaxat. Cand a vazut ce am, mi-a zis sa stau linistit ca sunt nu stiu ce glande si ca nu sunt probleme... Eu m-am bucurat ca n-am cine stie ce si nu mi-a dat in gand sa intreb si ce fac sa dispara...

pai uite daca acum ti-a dat in gand sa faci ceva ca sa dispara...mergi la un alt medic..unul bun si intreaba-l ce sa faci

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Andy

Guest

Re: Re: Re: Re: Puncte albe

scris pe 7 aug 2008 23:43 de Andy

nu e vorba de medic bun pentru ca am fost la cel mai bun din Brasov Toata lumea il recomanda... si mi-a mai luat si o gramada de bani pe "consultatie"
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Puncte albe

scris pe 8 aug 2008 02:06 de Doc

nu e vorba de medic bun pentru ca am fost la cel mai bun din Brasov Toata lumea il recomanda... si mi-a mai luat si o gramada de bani pe "consultatie"

Stai linistit. Vei scapa de ele.

RapidConsult
sus

Andy

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Puncte albe

scris pe 8 aug 2008 14:08 de Andy

Stai linistit. Vei scapa de ele.

sper sa fie asa Multumesc
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Puncte albe

scris pe 9 aug 2008 14:54 de Bozgoru

stai linistit nu le deranjeaza pe muieri
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online