Secretie vaginala netransparenta

Pagina 1 din 1
1

Miruna

Guest

Secretie vaginala netransparenta

scris pe 18 nov 2008 17:00 de Miruna

vreau sa va intreb ceva.am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala de la 15 ani jum.si uneori...am o secretie vaginala mai netransparenta.din cate stiu eu este normal sa fie o secretie...dar...nu stiu dak la mine este normal..o am cam in fiecare zi ...in afara de cele ale menstruatiei...nu am pete..nu am nimic..si nici nu ma ustura...e ceva normal?eu am auzit ca da...si toate fetele au :-s voi ce ziceti??.....
sus

Miruna

Guest

Re: Secretie vaginala netransparenta

scris pe 19 nov 2008 13:51 de Miruna

vreau sa va intreb ceva.am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala de la 15 ani jum.si uneori...am o secretie vaginala mai netransparenta.din cate stiu eu este normal sa fie o secretie...dar...nu stiu dak la mine este normal..o am cam in fiecare zi ...in afara de cele ale menstruatiei...nu am pete..nu am nimic..si nici nu ma ustura...e ceva normal?eu am auzit ca da...si toate fetele au :-s voi ce ziceti??.....

de ce nu rasp nimeni?
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Secretie vaginala netransparenta

scris pe 19 nov 2008 23:32 de vera_mary88

de ce nu rasp nimeni?

mai netransparenta adica cum explica..e o culoare galbuie asa branzoasa sau e maronie?

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Secretie vaginala netransparenta

scris pe 20 nov 2008 08:05 de simosimina

Dar ce culoare are..dk e netransparenta?!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Miruna

Guest

Re: Re: Secretie vaginala netransparenta

scris pe 21 nov 2008 16:22 de Miruna

Dar ce culoare are..dk e netransparenta?!

secretia e albicioasa...de 2 - 3 ori park a fost mai galbuie...in rest este alba...nu e un alb mat...:d dar este spre transparent...:-s
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Secretie vaginala netransparenta

scris pe 21 nov 2008 23:15 de vera_mary88

secretia e albicioasa...de 2 - 3 ori park a fost mai galbuie...in rest este alba...nu e un alb mat...:d dar este spre transparent...:-s

Pai din cate stiu eu atata timp cat nu e maronie sau foarte galbuie e bine..esti in ordine...secretiile astea depind de la organism la organism...

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Secretie vaginala netransparenta

scris pe 22 nov 2008 02:09 de simosimina

e cel mai probabil sa fie candida..Daca nu are un miros naspa..e candida..
In general infectiile luate pe cale sexuala au alta culoare..si au si miros neplacut. Dar candida este o ciuperca vaginala..care apare din cauza unui tratament cu antibiotice..sau poate fi luata de la baiat..(la ei nu se manifesta), sau din cauza umiditatii..acum depinde motivul din cauza caruia ea s-a declansat in corpul tau..
Tratamentul este simplu..dar trebuie sa te duci la ginecolog sa iti prescrie el o reteta.
Nu este grava..de obicei daca faci odata..cam ramai toata viata cu ea..dar trece..apoi revine..samd..
Exista si un vaccin contra ei..cu valabilitate 9 ani..
Dar singura chestie enervanta la ea..este ca are momente cand te ustura cand faci sex..si cateodata ai si mancarimi de la ea..si este enervanta prin simplul fapt ca te patezi ..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Miruna

Guest

Re: Re: Re: Re: Secretie vaginala netransparenta

scris pe 23 nov 2008 12:23 de Miruna

e cel mai probabil sa fie candida..Daca nu are un miros naspa..e candida..
In general infectiile luate pe cale sexuala au alta culoare..si au si miros neplacut. Dar candida este o ciuperca vaginala..care apare din cauza unui tratament cu antibiotice..sau poate fi luata de la baiat..(la ei nu se manifesta), sau din cauza umiditatii..acum depinde motivul din cauza caruia ea s-a declansat in corpul tau..
Tratamentul este simplu..dar trebuie sa te duci la ginecolog sa iti prescrie el o reteta.
Nu este grava..de obicei daca faci odata..cam ramai toata viata cu ea..dar trece..apoi revine..samd..
Exista si un vaccin contra ei..cu valabilitate 9 ani..
Dar singura chestie enervanta la ea..este ca are momente cand te ustura cand faci sex..si cateodata ai si mancarimi de la ea..si este enervanta prin simplul fapt ca te patezi ..

nu are miros si nu am usturimi sau mancarimi cand fac sex....asta ma enerveaza rau...k ma patez!!! si nu suport sa fiu "umeda" ..
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Secretie vaginala netransparen

scris pe 24 nov 2008 10:49 de vera_mary88

nu are miros si nu am usturimi sau mancarimi cand fac sex....asta ma enerveaza rau...k ma patez!!! si nu suport sa fiu "umeda" ..

Dute la un ginecolog...e cel mai indicat sa iti dea raspunsuri sau la un planning familial unde ar trebui sa fie un doctor ginecolog..cel putin la mine in oras este..acolo ti se fac analizele gratuit...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

58 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online