Test de sarcina pozitiv dupa avort???

Pagina 1 din 1
1

Pissy09

Senior member
52 mesaje

Test de sarcina pozitiv dupa avort???

scris pe 17 iun 2009 18:05 de Pissy09

Este posibil k un test de sarcina sa iasa pozitiv la 4 zile dupa avort??? Mie asa m`i s`a intamplat

DD
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Test de sarcina pozitiv ,dupa avort ????

scris pe 18 iun 2009 09:41 de simosimina

Este posibil k un test de sarcina sa iasa pozitiv la 4 zile dupa avort??? Mie asa m`i s`a intamplat

Nu am mai auzit asa ceva

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Pissy09

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Test de sarcina pozitiv ,dupa avort ????

scris pe 18 iun 2009 09:52 de Pissy09

nici yo pana nu mi s`a intamplat mie pt k n`am fost atat de interesata de subiectu` asta
este normal in perioada de "refacere" a uterului dupa un avort (aprox 2 sapt) k testu` de sarcina sa iasa pozitiv pentru k acolo undeva au ramas niste hormoni din urma fatului...si sunt eliminati treptat

DD
sus

metaforic

Veteran member
161 mesaje

Re: Re: Re: Test de sarcina pozitiv ,dupa avort ??

scris pe 18 iun 2009 21:31 de metaforic

nici yo pana nu mi s`a intamplat mie pt k n`am fost atat de interesata de subiectu` asta
este normal in perioada de "refacere" a uterului dupa un avort (aprox 2 sapt) k testu` de sarcina sa iasa pozitiv pentru k acolo undeva au ramas niste hormoni din urma fatului...si sunt eliminati treptat

da, este normal. Dar de ce ai mai facut test de sarcina daca ai facut avort?

Nu?
sus

Pissy09

Senior member
52 mesaje

Re: Re: Re: Re: Test de sarcina pozitiv ,dupa avor

scris pe 19 iun 2009 00:31 de Pissy09

din prostie ... k mai rau m`am panicat ...eram doar curioasa !!!

DD
sus

Elena

Guest

URGENT!!!! Test de sarcina pozitiv ,dupa avor

scris pe 4 aug 2009 12:44 de Elena

Fetelor, exact asta mi se intampla mie acum. Am facut avort acum 2 sapt. si ieri am fost la urgente pt.ca ma dureau rau ovarele. Mi-au facut control, un control complet si mi-au spus ca am uterul curat, totul ok, dar testul de sarcina inca imi da pozitiv;medicul spunea ca e normal sa fie pozitiv, dar poate da pozitiv si sa fiu insarcinata...m-am speriat! e normal? sunt din nou insarcinata? inca nu stiu, o sa fac analize..sunt foarte preocupata. mor daca se intampla din nou...
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: URGENT!!!! Test de sarcina pozitiv ,dupa avor

scris pe 4 aug 2009 12:54 de sweetgirl16

Fetelor, exact asta mi se intampla mie acum. Am facut avort acum 2 sapt. si ieri am fost la urgente pt.ca ma dureau rau ovarele. Mi-au facut control, un control complet si mi-au spus ca am uterul curat, totul ok, dar testul de sarcina inca imi da pozitiv;medicul spunea ca e normal sa fie pozitiv, dar poate da pozitiv si sa fiu insarcinata...m-am speriat! e normal? sunt din nou insarcinata? inca nu stiu, o sa fac analize..sunt foarte preocupata. mor daca se intampla din nou...
nu are cum,dupa avort as putea zice ca e normal

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Smokerson

Guest

Re: Re: Re: Re: Test de sarcina pozitiv ,dupa avor

scris pe 6 sep 2009 21:14 de Smokerson

da, este normal. Dar de ce ai mai facut test de sarcina daca ai facut avort?

Ok, o sa spuneti ca nu sunt sanatoasa....am avut contact sexual neprotejat la 7 zile dupa avort. La o ora dupa contact, am luat Postinor 2. De asemenea, la 12 ore. Panicata, evident si cu gandul la ce-i mai rau, astazi, la 10 zile dupa avort, am luat un test de sarcina care a iesit pozitiv. E posibil sa fie reminescente de la avort? Sau sa fie testul cu adevarat concludent, in ciuda faptului ca am luat Postinor 2?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

71 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online