Bordelul

Pagina 1 din 2
1   2   »

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

Bordelul

scris pe 27 aug 2003 09:20 de vorbaretzu

Vroiam sa va intreb daca a fost cineva dintre voi la bordel... Sau daca vreo femeie de aici a apelat la un gigolo...
Eu am fost mai demult la insistentele unui prieten... Dar cand am ajuns acolo si le-am vazut tarfele alea mi s-a facut greatza... Am mers doar din simpatie pentru prietenul meu bun care a ramas dezamagit ca nu sunt barbat adevarat...
Voi ce ziceti de faza asta cu bordelul. Vi se pare normal sa apelati la servicii platite ?

Curaj slanina ca te tai !
sus

john doe

Guest

Bordelul

scris pe 27 aug 2003 13:44 de john doe

Mai..de vreme ce se practica la scara larga, e vreo logica aicea...eu personal nu am fost niciodata..pe considerentul ca pot sa imi fac rost de femeie... si nici nu s-a ivit vreo ocazie..desi si preteni de ai mei se mai duc...
pentru unii pur si simplu e o metoda mai usoara si convenabila de a face sex..
Desi chiar cand trec perioda mai mari de lipsuri sexuale eu tot nu ma duc...nu stiu .. parca nu ar fi sex...decat sa ma complic...mai bine astept...
sus

bob

Guest

Re: Bordelul

scris pe 29 aug 2003 02:46 de bob

am fost si eu odata cand eram mai mic...pe la 18 ani parca. nu mi-a placut deloc. de-atunci am mai fost de multe ori cu prieteni, dar niciodata nu m-am mai culcat cu vreuna. mi se pare jegos, si nu are legatura deloc cu sexul.

un sfat pentru tineri:
NU VA DUCETI LA BORDEL!!!
chiar daca nu ai pasarica...ramai cu sechele. pe bune. nu ca as avea eu...dar am prieteni. eu am norocul sa am multe fete, dar am prieteni care nu au, si se duc mereu la c**** . o asemenea activitate te "strica" in timp. c****** sunt pentru oamenii "de jos". daca esti un tip cumsecade fara probleme mentale...si fara prea mari pretentii...iti gasesti fara probleme o partenera de sex.
parerea mea
sus

nico5xII51

Guest

scris pe 29 aug 2003 03:13 de nico5xII51

Vroiam sa va intreb daca a fost cineva dintre voi la bordel... Sau daca vreo femeie de aici a apelat la un gigolo...
Eu am fost mai demult la insistentele unui prieten... Dar cand am ajuns acolo si le-am vazut tarfele alea mi s-a facut greatza... Am mers doar din simpatie pentru prietenul meu bun care a ramas dezamagit ca nu sunt barbat adevarat...
Voi ce ziceti de faza asta cu bordelul. Vi se pare normal sa apelati la servicii platite ?

Da,am fost odata,cu un prieten care avea o cunostinta printe fete.Eu am rugat acea fata sa imi recomande una mai tanara si mai "proaspata".Am intalnit o fata simpatica si a fostOK.Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca mi-a cerut banii inainte,dar,la sfarsit si-a cerut scuze pentru gest,am iertat-o ca era tanara si fara experienta.M-am dus ,nu pentru ca nu aveam partenera ci pur si simplu ca vroiam "sa o fac si pe asta" si nu regret.Sunt si printre ele fete simpatice,de treaba,cred ca cele mai multe sunt fete de treaba si trebuie respectate ca in definitiv incearca sa faca o placere barbaului .Bineinteles ca trebuie folosit prezervativul si sa cauti"marfa de calitate".Nu cred ca astepti sa te simpti bine intr-un pantof de vinilina.
sus

nico5xII51

Guest

scris pe 29 aug 2003 03:13 de nico5xII51

Da,am fost odata,cu un prieten care avea o cunostinta printe fete.Eu am rugat acea fata sa imi recomande una mai tanara si mai "proaspata".Am intalnit o fata simpatica si a fostOK.Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca mi-a cerut banii inainte,dar,la sfarsit si-a cerut scuze pentru gest,am iertat-o ca era tanara si fara experienta.M-am dus ,nu pentru ca nu aveam partenera ci pur si simplu ca vroiam "sa o fac si pe asta" si nu regret.Sunt si printre ele fete simpatice,de treaba,cred ca cele mai multe sunt fete de treaba si trebuie respectate ca in definitiv incearca sa faca o placere barbaului .Bineinteles ca trebuie folosit prezervativul si sa cauti"marfa de calitate".Nu cred ca astepti sa te simpti bine intr-un pantof de vinilina.
sus

anonim

Guest

Fara titlu

scris pe 29 aug 2003 16:02 de anonim

As vrea sa merg la un bordel, dar chiar nu gasesc nici unul deocamdata. Daca cineva de-aici cunoaste un bordel, prin Bucuresti, dati-mi si mie adresa sau ceva...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 29 aug 2003 17:16 de DarkAngel

Eu unu nu sunt deacord cu mersul la bordel mi se pare o tampenie...sa te culci cu toate curv.. pe bani si cine stie mai iei si niste boli... si prietenul tau care a zis ca nu esti barbat adevarat pt ca ti s-a parut dezgustator...... Spune-i din partea mea ca e prost!!
sus

NONAME000

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Bordelul

scris pe 30 aug 2003 22:17 de NONAME000

mie ca fata mi se paer jenant ca un barbat sa plateasca pt sex..sa faca sex cu un wc pblic.Sa puna gura pe tine una care a facut sex oral (ca sa nu zic altfel) altor sute de barbati inaintea ta. Si nu cred ca o prostituata face asta pt ca vrea sa ofere placere barbatilor. DAca imi place chestia asta, dc sa nu-i ofer placere numai iubitului meu? NU unui intreg oras. Parerea mea este ca mai demna de respect este cineva care lucreaza ca femeie de servici sau ca vanzatoare decat una care suge p*** (ca s-o spunem pe romaneste) pt 100 de mii? sau care si cum o fi cu pretul ei

NONAME
sus

nico5xII51

Guest

Re: Re: Re: Bordelul

scris pe 31 aug 2003 07:53 de nico5xII51

mie ca fata mi se paer jenant ca un barbat sa plateasca pt sex..sa faca sex cu un wc pblic.Sa puna gura pe tine una care a facut sex oral (ca sa nu zic altfel) altor sute de barbati inaintea ta. Si nu cred ca o prostituata face asta pt ca vrea sa ofere placere barbatilor. DAca imi place chestia asta, dc sa nu-i ofer placere numai iubitului meu? NU unui intreg oras. Parerea mea este ca mai demna de respect este cineva care lucreaza ca femeie de servici sau ca vanzatoare decat una care suge p*** (ca s-o spunem pe romaneste) pt 100 de mii? sau care si cum o fi cu pretul ei

Dar oare ,ele ce ar zice daca ar sti ca si noi am facut-o cu zeci de femei ,carora le-am facut...,chiar si fara bani...
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: Re: Re: Bordelul

scris pe 31 aug 2003 17:56 de xander

pai pun pariu ca marea majoritate care sunt impotriva,ori n-au sprijin material ridicat ,ori sunt complexatzi de ceea ce vad,ori nu stiu ce-i ala bordel!Catzi dintre voi cei din tzara atzi vazut un bordel???dar unu adevarat shi nu la gara sau centura!
De unde ideea asta ca tre sa ai probleme mentale sau mai stiu eu ce,ca sa mergi la bordel?
Pai intr.un club de noapte eu n-am vazut niciodata un rapanos,un sclerozat sau vre un libbidinos!!Pus shi simplu oameni care-shi permit sa se distreze fara inhibitzii sau alte obligatzii!Uneori mai ai nevoie shi de astea!!!
Shi mai terminatzi-o cu povesti d-astea ca eu am pi.. mea shi shi nu ma intreseaza)) decate ori n-atzi intors capul sau atzi privit cu coada ochiului o femeie frumoasa,chiar daca eratzi insotzitzi de partenera????Shi sunt sigur ca daca una de asta nu v-ar cere bani atzi merge imediat cu ea!
Ia stazi voi stramb shi judecatzi drept!

omul care taie iarba..
sus

anonim

Guest

scris pe 31 aug 2003 22:31 de anonim

in primul rind, ar trebui sa fi barbat, atunci ai intelege de ce barbatii se duc la c**** . cu-i pasa ca aia suge p*** la inca 100 de barbati? si nici nu trebuie sa puna gura pe tine, cel putin la anal si normal. si ca vor sau nu sa ofere placere asta nu conteaza atata timp cat o fac (evident pt. bani)

xander are dreptate, lasati prejudecatile si ideile fixe despre lucruri. nu toti care se duc la c**** sunt retardati, fraieri etc. si chiar daca sunt iarasi nu conteaza.
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 31 aug 2003 23:02 de YLoveCamelia

am fost si eu odata cand eram mai mic...pe la 18 ani parca. nu mi-a placut deloc. de-atunci am mai fost de multe ori cu prieteni, dar niciodata nu m-am mai culcat cu vreuna. mi se pare jegos, si nu are legatura deloc cu sexul.

un sfat pentru tineri:
NU VA DUCETI LA BORDEL!!!
chiar daca nu ai pasarica...ramai cu sechele. pe bune. nu ca as avea eu...dar am prieteni. eu am norocul sa am multe fete, dar am prieteni care nu au, si se duc mereu la c**** . o asemenea activitate te "strica" in timp. c****** sunt pentru oamenii "de jos". daca esti un tip cumsecade fara probleme mentale...si fara prea mari pretentii...iti gasesti fara probleme o partenera de sex.
parerea mea

asa ete nene.....
sunt destule considerente din care lumea merge la bordeluri....lipsa de putza....ideea de a incerca ceva nou...sfatul cuiva....curiozitatea ,etc.
cert e ca oricare ar fi motivul ptr care cineva se duce la bordel..nu merita deloc. sunt 100 de feluri in care poti sa tzi gasesti o putza....insa nu asa ...in penalele astea in care se scurge toata lumea. te injosesti.cu toate ca si ele sunt oameni dar oameni care se injosesc deliberat.
eu , nu am putza oricand vreau..cu toate astea nu ma atrage absolut deloc ideea bordelului..astept. Te duci la vale daca faci asta..am prieteni care simt asta pe pielea lor.

buna parere tah nene

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

scris pe 1 sep 2003 10:17 de vorbaretzu

nu toti care se duc la c**** sunt retardati, fraieri etc. si chiar daca sunt iarasi nu conteaza.

Dar nici cei ca vorbaretzu, care nu merg, nu sunt retardati, nu-i asa ?

Curaj slanina ca te tai !
sus

muaddib

Newbie
9 mesaje

scris pe 2 sep 2003 17:08 de muaddib

"normal" nu mi se pare, insa mi se pare "REAL". Adica daca ai prietena/nevasta, nu ai motiv, insa daca nu ai, atunci nevoile fiziologice printre care se numara si sexul trebuie satisfacute.

Discutia asta despre tarfe de cartier jegoase este doar jumatate de adevar. Sa nu uitam ca exista si tarfe de lux, pe care putini din cei de pe acest forum le-ar putea avea, pt. ca alea costa pe ora cat castigam noi pe an. Si cum nu oricine are acces la ele, cu siguranta sunt "curate" si arata perfect. Astea sunt pentru acei oameni de afaceri extrem de ocupati care nu mai au timp sa-si caute "prietene", si cum au bani, si vor femei ca noi toti, isi permit astfel de tarfe. Nu recomand bordelul, dar celor care chiar doresc sa incerce asa ceva, sa accepte sa plateasca mai mult pt o calitate mai buna.

Si mai recomand sa cititi cu atentie "Ghidul Micului Patit" inainte de inceperea aventurilor: http://membres.lycos.fr/dameco/ghid.html
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 3 sep 2003 03:15 de YLoveCamelia

"normal" nu mi se pare, insa mi se pare "REAL". Adica daca ai prietena/nevasta, nu ai motiv, insa daca nu ai, atunci nevoile fiziologice printre care se numara si sexul trebuie satisfacute.

Discutia asta despre tarfe de cartier jegoase este doar jumatate de adevar. Sa nu uitam ca exista si tarfe de lux, pe care putini din cei de pe acest forum le-ar putea avea, pt. ca alea costa pe ora cat castigam noi pe an. Si cum nu oricine are acces la ele, cu siguranta sunt "curate" si arata perfect. Astea sunt pentru acei oameni de afaceri extrem de ocupati care nu mai au timp sa-si caute "prietene", si cum au bani, si vor femei ca noi toti, isi permit astfel de tarfe. Nu recomand bordelul, dar celor care chiar doresc sa incerce asa ceva, sa accepte sa plateasca mai mult pt o calitate mai buna.

Si mai recomand sa cititi cu atentie "Ghidul Micului Patit" inainte de inceperea aventurilor: http://membres.lycos.fr/dameco/ghid.html

hai ca dai in sf prea tare...poate ptr salarul tau sau pensia lu taicatu o coarda de lux costa cat castigi pe an...

muaddib

Newbie
9 mesaje

scris pe 3 sep 2003 10:15 de muaddib

hai ca dai in sf prea tare...poate ptr salarul tau sau pensia lu taicatu o coarda de lux costa cat castigi pe an...

Sa nu ne legam de parinti, ca nu-i frumos ... Eu unul imi permit (cu coarda sau fara :-) dar eu sunt doar norocos. Sunt insa multi altii, foarte multi prieteni de-ai mei care muncesc din greu si castiga ca tot romanul. Tarfele de care vorbeam costa intre 500$ si 1000$ pe noapte. Salariul mediu in Romania la inceputul anului a fost 140$ / luna!!!!
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

scris pe 28 oct 2003 03:25 de batranul

sunt de acord cu tine! depinde si la ce bordel a mers omu! nu? ca sunt si tipe tari la bordeluri modeste!vreti adrese ? telefoane?

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

je

Guest

Re: curul rosu

scris pe 5 iun 2004 15:42 de je

Hei. c**** se poate inrosi din mai multe motive: frecare cu oaresice obiecte din diferite materiale ( nu va recomand materialul carnos cu capatzana) iritatii, palme pe buci. discutii de tot cacatul. . Nu?
asta suntem noi aia care ne futem inca ca niste animale primitive datorita lipsei de cultura. BAIETI . Tineti-o tot asa. Va veti plictisi de laba. BYEEEEEEEEEE ) PS - mai dati si voi limbi in p**** - prinde bine la psihic NICOLAE - BUCURESTI
sus

je

Guest

scris pe 5 iun 2004 15:44 de je

pe tine te doare in c** de p*** altora/ pacat
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Bordelul

scris pe 5 iun 2004 22:52 de Taqua

pai pun pariu ca marea majoritate care sunt impotriva,ori n-au sprijin material ridicat ,ori sunt complexatzi de ceea ce vad,ori nu stiu ce-i ala bordel!Catzi dintre voi cei din tzara atzi vazut un bordel???dar unu adevarat shi nu la gara sau centura!
De unde ideea asta ca tre sa ai probleme mentale sau mai stiu eu ce,ca sa mergi la bordel?
Pai intr.un club de noapte eu n-am vazut niciodata un rapanos,un sclerozat sau vre un libbidinos!!Pus shi simplu oameni care-shi permit sa se distreze fara inhibitzii sau alte obligatzii!Uneori mai ai nevoie shi de astea!!!
Shi mai terminatzi-o cu povesti d-astea ca eu am pi.. mea shi shi nu ma intreseaza)) decate ori n-atzi intors capul sau atzi privit cu coada ochiului o femeie frumoasa,chiar daca eratzi insotzitzi de partenera????Shi sunt sigur ca daca una de asta nu v-ar cere bani atzi merge imediat cu ea!
Ia stazi voi stramb shi judecatzi drept!

Dar "pi...da" ta stie ca o denumesti astfel?
Mai bine da-ti singur un sut in fund, daca nu pentru a face un pas inainte, macar pentru ca meriti...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 6 iun 2004 19:27 de Alinutzzza

BEEEEEEEEEEEEEH...te inteleg ca t-i s-a facut greata....ca fata, eu nu as apela la serviciile unui gigolo.mi sa pare umilitor...

caut lumina
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 6 iun 2004 23:34 de Taqua

BEEEEEEEEEEEEEH...te inteleg ca t-i s-a facut greata....ca fata, eu nu as apela la serviciile unui gigolo.mi sa pare umilitor...

Nu ar fi rau sa explici si de ce anume ti se pare umilior, pentru ca am observat ca sunt unii out there care "nu intelege" ce inseamna "umilintor" cand vine vorba de sex platit.

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 iun 2004 11:03 de ExoticDream

Mie nu mi se pare normal ca un baiat de 16-20 de ani sa apeleze la servicii platite cel putin din 3 motive:

1)nu este "musai" sa-si inceapa viata sexuala oricum, oricand si cu oricine

2)pt prima data cel putin ar fi frumos sa faca dragoste, nu sex, chiar daca e baiat, amintirea aceea ramane si parca suna mai bine "hehee...ce frumos a fost cand am facut dragoste prima data cu fata aceea pe care o iubeam!" decat "mamaaaa...ce marfa mi-am tras-o cu tarfa aia!" (scuze pt limbaj!)

3)igiena (la noi nu cred ca bordelurile sunt ca in Vest, asa ca nu i-as sfatui pe baietei sa-si faca drum pe-acolo daca nu vor sa se aleaga cu niscai boli rusinoase!)

Observatie: de multe ori baietii evita vizitele la bordel, gasindu-si printre prietene fete cu care sa faca sex. Nu mi se pare corect ca o fata cat de cat cuminte sa cedeze insistentelor unui baiat de a face sex doar pt ca el nu are cum sa-si rezolve altfel "problema". Stiu fete care au fost intrebate: "Faci sex cu mine sau ma duc la tarfe? Ca stii....am nevoie!" E o situatie penibila cu care se confrunta multe fete intr-o faza a prieteniei lor cu un baiat, faza in care nu sunt inca suficient de apropiate de el incat sa aiba relatii intime. Cand li se pune intrebarea fatidica, exista 2 raspunsuri: da, fac sex cu tine (si asta e un compromis, fata il face pt a nu pierde relatia, dar nu e ceva super frumos) sau nu (si atunci relatia se rupe pt ca un baiat care pune o astfel de intrebare nu e genul care ar fi in stare sa astepte o fata pana se simte pregatita). Acum o sa radeti de mine, dar eu n-am facut decat sa va spun ce aud in jurul meu, nu toata lumea e super sexoasa!

In privinta barbatilor maturi nu ma pronunt pt ca nu stiu.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Baiatzu

Junior member
15 mesaje

scris pe 7 iun 2004 18:54 de Baiatzu

Mie nu mi se pare normal ca un baiat de 16-20 de ani sa apeleze la servicii platite cel putin din 3 motive:

1)nu este "musai" sa-si inceapa viata sexuala oricum, oricand si cu oricine

2)pt prima data cel putin ar fi frumos sa faca dragoste, nu sex, chiar daca e baiat, amintirea aceea ramane si parca suna mai bine "hehee...ce frumos a fost cand am facut dragoste prima data cu fata aceea pe care o iubeam!" decat "mamaaaa...ce marfa mi-am tras-o cu tarfa aia!" (scuze pt limbaj!)

3)igiena (la noi nu cred ca bordelurile sunt ca in Vest, asa ca nu i-as sfatui pe baietei sa-si faca drum pe-acolo daca nu vor sa se aleaga cu niscai boli rusinoase!)

Observatie: de multe ori baietii evita vizitele la bordel, gasindu-si printre prietene fete cu care sa faca sex. Nu mi se pare corect ca o fata cat de cat cuminte sa cedeze insistentelor unui baiat de a face sex doar pt ca el nu are cum sa-si rezolve altfel "problema". Stiu fete care au fost intrebate: "Faci sex cu mine sau ma duc la tarfe? Ca stii....am nevoie!" E o situatie penibila cu care se confrunta multe fete intr-o faza a prieteniei lor cu un baiat, faza in care nu sunt inca suficient de apropiate de el incat sa aiba relatii intime. Cand li se pune intrebarea fatidica, exista 2 raspunsuri: da, fac sex cu tine (si asta e un compromis, fata il face pt a nu pierde relatia, dar nu e ceva super frumos) sau nu (si atunci relatia se rupe pt ca un baiat care pune o astfel de intrebare nu e genul care ar fi in stare sa astepte o fata pana se simte pregatita). Acum o sa radeti de mine, dar eu n-am facut decat sa va spun ce aud in jurul meu, nu toata lumea e super sexoasa!

In privinta barbatilor maturi nu ma pronunt pt ca nu stiu.

se vede ca te sti! uitati ce raspuns de nota 10 ! bv ... gandim la fel... acum voriam sa spun acelasi lucru

Nu varsta conteaza, maturitatea e totul !
sus

rxtdufd

Guest

scris pe 6 iul 2005 16:09 de rxtdufd

Bai, ce adunatura de reardati pe forumul asta. Niste handicapati care stau toata ziua cu ochii in calculator si intre doua labe isi dau unii altora sfaturi cum sa se f[Editat de ExoticDream] mai bine si filozofeaza despre bordeluri. Am dat intamplator peste forumul asta dar nu am puut sa ma abtin sa postez aici.
Ce c**** jegoase si wc-uri publice? Sunt fete tinere curate si frumoase care te sug de p[Editat de ExoticDream]. Suna (si e) foarte bine. Niste handicapati care probabil aveti mai putin de 14 ani si care nu ati vazut p[Editat de ExoticDream] niciodata, asta sunteti. V-a zis mamica ca "alea e c**** murdare si va umple de boli" si gata, veniti si faceti pe desteptii aici. Mi-l si inchipui pe ala care a deschis thread-ul cum o fi vero p[Editat de ExoticDream] de 11 ani.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 iul 2005 18:23 de SORIN28

Bai, ce adunatura de reardati pe forumul asta. Niste handicapati care stau toata ziua cu ochii in calculator si intre doua labe isi dau unii altora sfaturi cum sa se f[Editat de ExoticDream] mai bine si filozofeaza despre bordeluri. Am dat intamplator peste forumul asta dar nu am puut sa ma abtin sa postez aici.
Ce c**** jegoase si wc-uri publice? Sunt fete tinere curate si frumoase care te sug de p[Editat de ExoticDream]. Suna (si e) foarte bine. Niste handicapati care probabil aveti mai putin de 14 ani si care nu ati vazut p[Editat de ExoticDream] niciodata, asta sunteti. V-a zis mamica ca "alea e c**** murdare si va umple de boli" si gata, veniti si faceti pe desteptii aici. Mi-l si inchipui pe ala care a deschis thread-ul cum o fi vero p[Editat de ExoticDream] de 11 ani.

E parerea ta sau e o prostie ?! Ce bine ar fi daca nu ne-ai mai vizita, sincer.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 12 iul 2005 01:55 de Wanted

Pentru un barbat/baiat care nu are prietena,sotie,logodnica (pricepeti voi... )mi se pare acceptabil sa mearga la un..bordel. Insa nu inteleg barbatii cu iubite care fac astfel de vizite. Cred ca iubita poate oferi totul..sex "nebun" daca doar asta vrea...dar si dragoste.... si cred ca stie sa-si faca partenerul sa se simta mai bine decat o necunoscuta.
Desigur exista si barbati care nu sunt multumiti de relatia sexuala cu partenera si ... apeleaza la un bordel. Aici chiar nu stiu ce sa zic... dar cred ca mai intai ar putea incerca sa imbunatateasca viatza sexuala cu partenera.. si apoi sa se gandeasca la alte optiuni...

Carpe diem
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 12 iul 2005 08:09 de Nekunoskuta

Cred ca iubita poate oferi totul..sex "nebun" daca doar asta vrea...dar si dragoste.... si cred ca stie sa-si faca partenerul sa se simta mai bine decat o necunoscuta....dar cred ca mai intai ar putea incerca sa imbunatateasca viatza sexuala cu partenera..

Si ce faci cu femeile atat de pudice incat nici nu accepta sa schimbe pozitia dar sa-i vorbesti de sex oral, anal sau mai stiu eu ce? Ce faci cu cele care au invatzat de la mama ca sexul/dragostea se face doar cu lumina stinsa si in pozitia misionarului, ca nu e frumos ca la 35-40 de ani sa te pupi cu partenerul pe strada, ca orice altceva decat sexul normal e rusinos si murdar? Barbatilor care au o asemenea partenera mai-mai ca le-as da dreptate dar nu sa se duca la prostituate ci sa aiba o amanta, bineinteles dupa ce incearca in zadar sa-si schimbe viata sexuala cu partenera si atat timp cat amanta e doar pentru sex.
Stiti de ce cred eu ca se intampla acestea? Din cauza eternei prejudecati ca femeia care a trecut prin mai multe paturi e c**** si ca trebuie sa se marite virgina.

Nimic...
sus

nemesis

Guest

scris pe 12 iul 2005 10:28 de nemesis

Si ce faci cu femeile atat de pudice incat nici nu accepta sa schimbe pozitia dar sa-i vorbesti de sex oral, anal sau mai stiu eu ce? Ce faci cu cele care au invatzat de la mama ca sexul/dragostea se face doar cu lumina stinsa si in pozitia misionarului, ca nu e frumos ca la 35-40 de ani sa te pupi cu partenerul pe strada, ca orice altceva decat sexul normal e rusinos si murdar? Barbatilor care au o asemenea partenera mai-mai ca le-as da dreptate dar nu sa se duca la prostituate ci sa aiba o amanta, bineinteles dupa ce incearca in zadar sa-si schimbe viata sexuala cu partenera si atat timp cat amanta e doar pentru sex.
Stiti de ce cred eu ca se intampla acestea? Din cauza eternei prejudecati ca femeia care a trecut prin mai multe paturi e c**** si ca trebuie sa se marite virgina.

Cum se numea cheatia aia... punctul pe i ?
Corect!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 iul 2005 13:54 de ExoticDream

Depinde totusi si care este numarul ala de paturi....1-2-3 ar mai merge, de la 7-8 in sus incepi sa te intrebi...., iar de la 20 incolo stii sigur!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online