Sex in 3!

Pagina 1 din 2
1   2   »

alina21

Newbie
5 mesaje

Sex in 3!

scris pe 5 sep 2003 17:41 de alina21

Vreau sa fac sex in 3 cu prietenul meu si cu inca o fata !Daca ati incercat spuneti-mi si mie inpresile voastre !Sau poate incercam cu tine!

Va pup!
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

Re: Sex in 3!

scris pe 6 sep 2003 03:36 de batranul

Vreau sa fac sex in 3 cu prietenul meu si cu inca o fata !Daca ati incercat spuneti-mi si mie inpresile voastre !Sau poate incercam cu tine!
iubita i-l pui la grele incercari pe prietenul tau! nu stiu cum o sa iasa!eu la ultima experienta de genul asta am ramas un pic cam dator! cine spune ca suplineste inca o persoana ori minte , ori se lauda ! sa nu crezi ca e ca in filme!

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

john doe

Guest

Sex in 3!

scris pe 6 sep 2003 04:28 de john doe

mda..se pare ca aveti o problema mare...lipseste al treilea om...ce pot sa fac ...ma sacrific daca e....
ohh suflet caritabil ce sunt
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

scris pe 6 sep 2003 08:32 de xander

Pai daca prietenu tau e doritor de asemea jocuri totul e ok!NUmai sa faca fatza la amandoua ca e cam penibil sa ramana neterminata una dintre voi!"......mai ales cealata.
Shi daca ai timp sa cautzi prin forumul asta o sa gasesti cateva intrebari shi raspunsuri!

omul care taie iarba..
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 6 sep 2003 18:28 de DarkAngel

Ce pot sa iti zic ...vrei sa iincerci marea cu degetul.. daca pritenul tau ii deacord nu vad o problema... numa sa ai grija cum alegi a 3-a persoana sa-r putea sa ai surprize neplacute
sus

influent

Newbie
6 mesaje

scris pe 6 sep 2003 18:58 de influent

merge si 2 pe una ? :-)
sus

Zappa

Guest

scris pe 6 sep 2003 20:03 de Zappa

Vreau sa fac sex in 3 cu prietenul meu si cu inca o fata !Daca ati incercat spuneti-mi si mie inpresile voastre !Sau poate incercam cu tine![/]Vezi sa nu ramai cu buza umflata!O sa ti-l sufle.... cealalta...si o sa te saturi de combinatii piperate.....
sus

alina21

Newbie
5 mesaje

scris pe 7 sep 2003 04:17 de alina21

inca nimeni care sa ma ajute !! Mersi pt sfaturi!

Va pup!
sus

francios

Guest

Sex in 3!

scris pe 9 sep 2003 17:35 de francios

si eu imi doresc lucrul acesta de vreo 6 luni ,
sa fac sex cu 2 femei
cred nca e super si 1 f cu 2 b
sus

Nero

Guest

scris pe 11 sep 2003 01:57 de Nero

si totusi...daca nu gasesti a treia persoana iti recomand sa apelezi la un caine. al meu e in calduri de 3 saptamani. satisfactie garantata !!!
sus

mihaelajulia

Senior member
64 mesaje

Re: Re: Sex in 3!

scris pe 11 sep 2003 06:48 de mihaelajulia

c^inele poti sä-l pästrezi pentru tine in continuare...
Te-ai g^ndit ce se va int^mpla dacä-ti va place cu ea si vei räm^ne doar pe fete?esti pregätitä??

sa fiti iubiti
sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

scris pe 11 sep 2003 09:54 de vorbaretzu

O cauti cu lumanarea...

Curaj slanina ca te tai !
sus

silvio

Guest

scris pe 4 oct 2003 15:56 de silvio

ce inseamna pt tine in 3 ? sunt 2 variante: sa asisti la numarul lor sau sa pui si tu mana pe ea (de fapt asta inseamna 3, daca nu, e el de doua ori) . Think
care dintre variante ti-ar placea de fapt?
silvio
sus

arpad

Junior member
26 mesaje

scris pe 4 oct 2003 16:23 de arpad

eu de cind caut 2 f pt sex ....daca va ginditi....

ARPAD
sus

arpad

Junior member
26 mesaje

scris pe 4 oct 2003 16:30 de arpad

nu vrei sa faci sex cu 2 b ? ma ofer

ARPAD
sus

Light

Guest

scris pe 4 oct 2003 20:51 de Light

Pai bravo tie! Laudabila initiativa si sunt sigura ca iubitul tau o sa fie ft incantat!
Si eu am incercat si ceea ce pot sa-ti spun e ca e absolut demential! Relatia de cuplu capata o noua definitie si in plus dispare gelozia.
Un singur lucru e esential : incredere totala!
Asa ca bafta...si sa ne povestesti!
sus

Mihaella

Junior member
27 mesaje

scris pe 7 oct 2003 00:33 de Mihaella

Este super simplu, trebuie sa gasesti o prietena comuna voua cu care va cunoasteti f. bine si care sa nu fie inhibata. Eu am incercat cu prietenul si inca o prietena de-a noastra, dar n-as avea curaj sa ma duc la cineva cum vrei tu. E ca si cum te-as chema la mine si la prietenul meu. Vrei?...

Oricum sa nu uiti ca nu poti sa scapi fara putin lesbianism si nu ma refer la pipaieli... Asa ca take care
sus

salbaticu

Guest

scris pe 12 oct 2003 12:04 de salbaticu

wwwwowwwwww!!!!!as vrea f multttttt !!scriemi te rog la salbaticu@home.ro
sus

eu

Guest

scris pe 25 oct 2003 03:38 de eu

[sa ma cac pe voi eu sunt poponar
sus

si eu

Guest

Fara titlu

scris pe 25 oct 2003 09:46 de si eu

[sa ma cac pe voi eu sunt poponar

Si eu sunt popo. Hai mai gasim unu s-o facem in 3.
sus

bonbonel

Newbie
3 mesaje

Re:

scris pe 17 nov 2003 20:36 de bonbonel

eu sunt al treilea fara vrajeala

sug. p*** @email.ro
sus

omuldinluna

Junior member
10 mesaje

scris pe 21 nov 2003 17:02 de omuldinluna

n-am incercat dar daca sunteti toti de acord puteti incerca.
cine a avut ideea : tu sau "prietenul" tau ?

Makin' Love Is Good For You
sus

ghicitoare

Guest

scris pe 21 nov 2003 22:45 de ghicitoare

n-am incercat dar daca sunteti toti de acord puteti incerca.
cine a avut ideea : tu sau "prietenul" tau ?

bah omu de pe luna dar curios mai esti mah, ia ghiceste tu cine intr-un cuplu i-si doreste sex in 3?
sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

scris pe 21 nov 2003 22:59 de sorinache

hm!pictiseala mare,se pare!si daca nici asta nu te satisface,care este urmatorul pas pentru tine,sex CU 3?
sus

alina21

Newbie
5 mesaje

scris pe 26 nov 2003 05:29 de alina21

si totusi...daca nu gasesti a treia persoana iti recomand sa apelezi la un caine. al meu e in calduri de 3 saptamani. satisfactie garantata !!!

Esti un bou !

Va pup!
sus

alina21

Newbie
5 mesaje

scris pe 26 nov 2003 05:35 de alina21

Este super simplu, trebuie sa gasesti o prietena comuna voua cu care va cunoasteti f. bine si care sa nu fie inhibata. Eu am incercat cu prietenul si inca o prietena de-a noastra, dar n-as avea curaj sa ma duc la cineva cum vrei tu. E ca si cum te-as chema la mine si la prietenul meu. Vrei?...

Oricum sa nu uiti ca nu poti sa scapi fara putin lesbianism si nu ma refer la pipaieli... Asa ca take care
NU am cum sa incerca cu o persoana cunoscuta deoarece imi e teama de implicatle care vor urma ! Cu cineva strain e mult mai simplu !!! Daca nu as avea prieten as incerca cu voi ? Tu ai incerca cu noi !!??

Va pup!
sus

yaklantza

Guest

scris pe 2 dec 2003 19:46 de yaklantza

Pahi nu am incercat dar sunt amator de senzatzii tari, asa ca poate incercam candva si treaba asta. Oricum nu avem nimi de pierdut! Dar ce ai zice 1 - fata si 2- baietzi....? Cred ca e mai echitabil asa pt tine!degeaba se simte bine prietenul tau dacva tu nu te simtzi BINE...!!Asa ca in caz de ceva contacteaza-ma !!yaklantza@yahoo.com bye
sus

yaklantza

Newbie
1 mesaje

Re:

scris pe 2 dec 2003 20:22 de yaklantza

ce ai zice daca izti gasesc yo pe unul am in cls destui Soare , Radu MAXX...hmmm Maxx NEbunuLe...?! (>TRAIAASCA POPONARII!!! (mai multe sanse pt noi ceilaltzi la fete ))
sus

kilulucopilu

Guest

Re:

scris pe 2 dec 2003 21:23 de kilulucopilu

ce va ziceam eu ca sintetzi tirfe !poate te lasa fakaru si ramii cu vibratoru.
sus

Bart

Junior member
20 mesaje

Re: Re:

scris pe 8 dec 2003 01:09 de Bart

sex in 3 ... la iel sigur iar placea .. numai k voi atzi putea ramane neterminate. .. lucru kre ar fi najpa ... :P nuh ?

hai sa nu :>
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

60 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online