Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 deget

Pagina 1 din 1
1

John

Guest

Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 deget

scris pe 12 sep 2003 17:07 de John

Eu nu pot sa ma dezvirginez singur ma chinui si nu mi se mai rupe "atza" ! va rog sa ma ajutati ! Sa o rup cumva !
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu 2 d

scris pe 12 sep 2003 17:29 de LatinSexyGuy

Eu nu pot sa ma dezvirginez singur ma chinui si nu mi se mai rupe "atza" ! va rog sa ma ajutati ! Sa o rup cumva !
De ce tii neaparat sa iti rupi ata ... sa stii ca nu trebuie sa iti rupi ata ca sa nu mai fii virgin ...sunt si barbati care au ata intreaga ... ai putea apela la un medic pt a scapa de ata daca tot vrei asta!!!

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 12 sep 2003 23:02 de YLoveCamelia

mai cine tea prostit asa tare ? cine ti a spus ca daca ai ata esti virgin ? ata nu este facuta sa se rupa ci sa sustina partea frontala a preputului !
in mod normal ea trebuie sa ramana asa cum este !
asa ca nu mai pune botul la fraierii care te vrajesc

sorin

Guest

scris pe 13 sep 2003 19:16 de sorin

omu'...daca poti sa faci sex cu ea intreaga si nu te deranjeaza, nu inteleg de ce o chinui asa. Biata 'ata'. Vrei sa ai o scula mutilata? Mie nu mi s-a rupt, si nu ma deranjeaza cu nimic in timpul sexului.
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 15 sep 2003 23:36 de copilita

sincer, nu inteleg ce-i cu valu' asta de intrebari pe subictu' asta, privit ca o imensa problema... sincer, nu vad absolut nici o problema in chestia asta... ii ca shi cum ne-am apuca toate sa ne plangem ca nu ne putem rupe himenu'... ce sa facem? cum sa incercam..?

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

cristi

Veteran member
191 mesaje

Re: Re: Cum de puteti rupe voi "atza" cu

scris pe 16 sep 2003 03:00 de cristi

sincer, nu inteleg ce-i cu valu' asta de intrebari pe subictu' asta, privit ca o imensa problema... sincer, nu vad absolut nici o problema in chestia asta... ii ca shi cum ne-am apuca toate sa ne plangem ca nu ne putem rupe himenu'... ce sa facem? cum sa incercam..?

Copilito, nu cred ca asta este o intrebare , la care necesita un raspuns din partea ta!! Ce stii tu despre p....a~!!

cristi
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Cum de puteti rupe voi "atza&quot

scris pe 16 sep 2003 23:46 de copilita

Copilito, nu cred ca asta este o intrebare , la care necesita un raspuns din partea ta!! Ce stii tu despre p....a~!!

de unde stii tu ce stiu eu despre... orice ?!

chiar si despre 'jucarie'...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

Ssorin

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Cum de puteti rupe voi "atza&quot

scris pe 17 sep 2003 13:06 de Ssorin

De unde stii mah...poate are si un 'micutz' pe langa usuala 'micutza'...

sexul...si restul e minciuna ))
sus

mihaelajulia

Senior member
64 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum de puteti rupe voi "atza&

scris pe 18 sep 2003 04:32 de mihaelajulia

Te pot ajuta eu s? ti-o rup cu dintii,dar asta nu inseamna ca o vei avea mai lunga.Daca ai fi fost musulman ,parintii tai ar ti-ar fi facut-o din motive religioase,de salubritate,si poate ar fi ajutat-o sa se mai dezvolte cu 2-3 cm...Acum e putin cam t^rziu.Dar daca vrei neaparat,te pot ajuta.

sa fiti iubiti
sus

Ssorin

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cum de puteti rupe voi "a

scris pe 18 sep 2003 17:02 de Ssorin

Te pot ajuta eu s? ti-o rup cu dintii,dar asta nu inseamna ca o vei avea mai lunga.Daca ai fi fost musulman ,parintii tai ar ti-ar fi facut-o din motive religioase,de salubritate,si poate ar fi ajutat-o sa se mai dezvolte cu 2-3 cm...Acum e putin cam t^rziu.Dar daca vrei neaparat,te pot ajuta.

Mah...tu te simti bine? Daca iti place sa rupi ate cu dintii, cumpara-ti o papiota Si mai stii si tu ca daca esti circumcis de mic, nu inseamna ca o sa creasca mai mare...ca atza aia nu-i sarma, ca sa nu lase bietul shurub sa creasca. Si in al doilea rand, daca dezvoltarea copilului este normala, lungimea penisului este determinata genetic. Restul e basm!!!

sexul...si restul e minciuna ))
sus

?

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum de puteti rupe voi &qu

scris pe 24 sep 2003 00:16 de ?

Asa din curiozitate, la cati dintre voi vi s-a rupt ata si in ce conditii ?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

56 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online