De ce se tem fetele de primul contact sexual?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Fane

Newbie
7 mesaje

scris pe 4 feb 2003 00:58 de Fane

Care sunt motivele pt. care fetele se tem de primul lor contact sexual~~: in cazul in care in acea relatie exista dragoste????????

Chubba
sus

DrSexpert

Veteran member
268 mesaje

Re: De ce se tem fetele de primul contact sexual?

scris pe 4 feb 2003 03:48 de DrSexpert

frica de necunoscut(durere, etc.), parintii, evolutia viitoare a relatiei...

seXpert.ro
sus

DEMOmen

Guest

Ea vrea sa faca sex cu mine!!!!!!

scris pe 4 feb 2003 13:07 de DEMOmen

O fata vrea sa faca sex cu mine si eu am doar 14 ani...Ea este in clasa cu mine.Dar este cam grasa si nu imi place de ea..O cheama Sabrina
sus

Fane

Newbie
7 mesaje

Re: Ea vrea sa faca sex cu mine!!!!!!

scris pe 4 feb 2003 23:52 de Fane

O fata vrea sa faca sex cu mine si eu am doar 14 ani...Ea este in clasa cu mine.Dar este cam grasa si nu imi place de ea..O cheama Sabrina

Aici depinde numai de tine, pt. mine varsta nu prea conteaza daca o exciti pe Sabrina destul incat ea sa faca orice... poti obtine o felatie pe cinste

Chubba
sus

blondyna

Senior member
76 mesaje

scris pe 6 feb 2003 22:38 de blondyna

Am simtit pe pielea mea aceasta teama si pot spune ca am avut mai multe motive: poate pentru ca nu stiam daca sunt pregatita psihic, imi era teama sa nu afle parintii, sau ma gandeam ca el nu se va simti bine si ma va parasi. Nu mi-a fost frica de durere si nici nu m-am gandit la pierderea virginitatii ca la ceva deosebit de important.Vreau sa spun ca fiecare are propriile sale temeri care sunt diferite de la caz la caz.Parerea mea...

was b|on_da}{
sus

zapacita

Guest

scris pe 10 feb 2003 00:10 de zapacita

mah,nu imi dezvalui varsta,ca nu e cazul,dar oricum,nu mi-am incput viata sexuala si asta din cauza fricii de durere
sau poate nu l-am gasit pe EL...
sus

xxxx

Guest

scris pe 13 feb 2003 21:24 de xxxx

Primul ar fi neincrederea ei in tine pe care treb sa i-o dovedesti si al doilea necunoasterea fenomenului de dupa dezvirginare si ca asculta de altele care ii spun ca e dureros si asa mai depp.
sus

Guest

Guest

scris pe 1 mar 2003 22:20 de Guest

am si eu un prieten de vreo 2 ani si ne iubim mult...si totusi si mie mi-a fost frica de primul contact sexual...de ce?
incerc sa-ti raspund acum ....teama ca poate ceva se va schimba in relatia noastra...in rau sau in bine...la mine a fost in bine...
sus

vanessa

Guest

scris pe 11 mar 2003 18:52 de vanessa

1.ca s-ar putea sa nu fie atat de buna cum el ar dori
2. ca ar putea ramane insarcinata
3.teama d.p.d.v. religios
4.ca s-ar putea sa nu fie el cel pe care l-a asteptat si atunci chiar va regreta :O
sus

betty

Guest

Re: Re: De ce se tem fetele de primul contact sexu

scris pe 12 mar 2003 14:53 de betty

1 Se tem de necunoastere
2 sa nu ramana gravide
3 durere
4 nu stiu cum va decurge actul sexual.
sus

Betty

Guest

scris pe 12 mar 2003 14:57 de Betty

Parerea mea este ca nu ai nimic de pierdut daca incerci.
La varsta ta (c-am frageda), vei acumula o oarecare experienta in domeniu.)~~:
sus

irina6si6

Senior member
60 mesaje

Re: Re: Ea vrea sa faca sex cu mine!!!!!!

scris pe 14 mar 2003 16:36 de irina6si6

le e frica de parinti cui nu le e frica? mie cel putin mi-a fost foarte frica dar in timp mi-a trecut.
sus

Fane

Newbie
7 mesaje

I s-a pus pata

scris pe 27 mar 2003 00:21 de Fane

Dupa o zii lunga petrecuta in doi prietenei mele i s-a pus pata ca vrea sa facem dragoste chiar daca am adus vorba despre asta doar o singura data si nu am insistat. Totul a pronit de la faptul ca eu i-am spus ei candva ca totul depinde de ea ceea ce in cazul nostru e adevarat...Si de vre-o 2 saptamani vorbim numai pe tema asta... cum sa ne protejam,unde se va intampla,cum o sa fie,eu m-am documentat bine, am vorbit cu prietenii despre acest lucru si stiu ce si cum trebuie sa fac ca sa iasa totul bine acum sper sa fie asa cum ne-am propus eu si prietena mea tot ce mai am de facut acum este sa astept ziua de sambata Wish me Luck! )))))))))))

Chubba
sus

BlueEyes

Senior member
97 mesaje

Re: I s-a pus pata

scris pe 28 mar 2003 09:42 de BlueEyes

Dupa o zii lunga petrecuta in doi prietenei mele i s-a pus pata ca vrea sa facem dragoste chiar daca am adus vorba despre asta doar o singura data si nu am insistat. Totul a pronit de la faptul ca eu i-am spus ei candva ca totul depinde de ea ceea ce in cazul nostru e adevarat...Si de vre-o 2 saptamani vorbim numai pe tema asta... cum sa ne protejam,unde se va intampla,cum o sa fie,eu m-am documentat bine, am vorbit cu prietenii despre acest lucru si stiu ce si cum trebuie sa fac ca sa iasa totul bine acum sper sa fie asa cum ne-am propus eu si prietena mea tot ce mai am de facut acum este sa astept ziua de sambata Wish me Luck! )))))))))))

sa nu fi si tu dezamagit
eu am fost dupa ce am facut prima oara dragoste
atata munca pt 2-3 secunde de placere
)):|)

Be yourself
sus

Guest

Guest

scris pe 10 mai 2003 20:43 de Guest

Care sunt motivele pt. care fetele se tem de primul lor contact sexual~~: in cazul in care in acea relatie exista dragoste????????
sus

xkathy

Guest

scris pe 29 sep 2003 12:35 de xkathy

fetele se mai intreaba daca EL este Domnul Potrivit
sus

darklord

Senior member
127 mesaje

scris pe 10 oct 2003 00:06 de darklord

daca ai facut-o bravo xcum. NU mai planificati atata niciodata lasati-va dusi de val, e mai marfa, si sa stii ca prima oara va fi naspa , pe ea o doare si nu o sa penetrezi prea usor iar tu nu ai experienta si s-aer putea dupa 1-2 min sa termini.xcum bafta

live life, no regrets
sus

Wortex

Junior member
19 mesaje

scris pe 14 oct 2003 00:03 de Wortex

Frica sa nu i se da papuci dupa,sa nu fie la inaltime si normal frica sa nu afle ai ei si restu` lumi sa nu ramana si etc...in unele cazuri chiar si religia are influenta

-
sus

marix

Guest

Re: Re: Ea vrea sa faca sex cu mine!!!!!!

scris pe 18 oct 2003 23:21 de marix

sa stii ca nu conteaza grasimea in viata ci conteaza mai mult sa-ti placa de persoana respectiva asa ca daca itit place de sabrina da-i bataie.pa.
sus

un tanar

Guest

scris pe 10 nov 2003 09:52 de un tanar

Sunt mirat ca nu mai exista nici o teama de Dumnezeu. De judecata viitoare,dse faptul ca intr-o zi orice om va da socoteala de faptele lui,ca totul va fi scos la lumina,ca oricat te-ai ascunde de parinti esti vazut de Dumnezeu.
Totusi Biblia spune ca oricine vine la Domnul Iisus cu cainta si-si regreta pacatele,Il cheama in inima lui ca Domn si Mantuitor va fi mantuit. Va sugerez cu, caldura incercati suprema fericire de_l cunoaste personal pe Domnul Iisus.

Am simtit pe pielea mea aceasta teama si pot spune ca am avut mai multe motive: poate pentru ca nu stiam daca sunt pregatita psihic, imi era teama sa nu afle parintii, sau ma gandeam ca el nu se va simti bine si ma va parasi. Nu mi-a fost frica de durere si nici nu m-am gandit la pierderea virginitatii ca la ceva deosebit de important.Vreau sa spun ca fiecare are propriile sale temeri care sunt diferite de la caz la caz.Parerea mea...
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

scris pe 15 nov 2003 01:36 de alex1

Daca raspunsurile s-ar premia, eu pe asta l-as propune. GOOD LUCKKKK !!!

Well... Keep on doing the right thing !
sus

george

Guest

Re: Re: Re: De ce se tem fetele de primul contact

scris pe 18 feb 2004 15:01 de george

Sunt mirat ca nu mai exista nici o teama de Dumnezeu. De judecata viitoare,dse faptul ca intr-o zi orice om va da socoteala de faptele lui,ca totul va fi scos la lumina,ca oricat te-ai ascunde de parinti esti vazut de Dumnezeu.
Totusi Biblia spune ca oricine vine la Domnul Iisus cu cainta si-si regreta pacatele,Il cheama in inima lui ca Domn si Mantuitor va fi mantuit. Va sugerez cu, caldura incercati suprema fericire de_l cunoaste personal pe Domnul Iisus.

sus

shandira

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce se tem fetele de primul cont

scris pe 18 feb 2004 16:15 de shandira

eu inca n-am facut-o si mi-e teama de mor...pur si simplu n-am incredere in nici un tip cum pot sa fac sa capat incredere cel putin sa am o relatie stabila si dupa aia...mi-e frica rau de tot sa nu sufar nu neaparat durerea fizica ma sperie...personal as prefera sa ma bata pretenu decat sa ma lase..nu m-ar durea sufletul asa tare(just joking!)

keep it real that's the deal!
sus

adi

Guest

Re: Re: Re: De ce se tem fetele de primul contact

scris pe 2 iun 2009 19:57 de adi

astai lumea din ziua de azi.... da sincer ...is si yo printre ei.

adi
sus

PiTiCoT

Newbie
3 mesaje

scris pe 2 iun 2009 20:59 de PiTiCoT

daca baiatul iubeste fata cu adevarat inceraca sa faca in asa fel incat ea sa se simta bn cand isi pierde virginitatea si pe parcurs va capata si ea experienta.mie sincer nu mi-a fost teama sa imi incep viata sexuala..dar fiecare cum gandeste
sus

tiby

Veteran member
366 mesaje

scris pe 2 iun 2009 23:41 de tiby

sa nu faci frate sex q grasele)....yach...iti dai seama sa dai suncile la o parte q mana Asteapta pe una care e ok
sus

catalin

Guest

scris pe 4 dec 2009 08:01 de catalin

fratele meu exact asa am patit eu da planuisem cu 3 sapt inainte ziua asat trebuia sa fie chiar azi sia seara ma suna si imi spune ca nu mai poate ahh tragic
sus

kuky

Guest

Re: Re: I s-a pus pata

scris pe 28 dec 2009 13:14 de kuky

am 16 ani shi sunt cu pr meu de juma de an...ne intzelegem super...sapt trecuta eram sigura ca vreau sa ii demonstrez dragstea mea dar intre timp s-a intamplat cv foarte tragic...pr mea cea mai buna cu un an mai mare a facut-o cu pr ei shi dupa aia o parasito la o saptamana si ea o luat pastile era ff disperata o ajuns la spital..de asta acuma mi-e foarte frica shi nush poate sa mi se intample shi mie la fel?ptr k ei 2 erau impreuna de 1 an shi se iubeau mult... cum as putea sa nu ma mai gandesc la asta?Shi in plus acuma mie frik shi dak afla altcineva...ce sa fac??mi-e ff frik......un sfat?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: I s-a pus pata

scris pe 28 dec 2009 13:17 de McLove

am 16 ani shi sunt cu pr meu de juma de an...ne intzelegem super...sapt trecuta eram sigura ca vreau sa ii demonstrez dragstea mea dar intre timp s-a intamplat cv foarte tragic...pr mea cea mai buna cu un an mai mare a facut-o cu pr ei shi dupa aia o parasito la o saptamana si ea o luat pastile era ff disperata o ajuns la spital..de asta acuma mi-e foarte frica shi nush poate sa mi se intample shi mie la fel?ptr k ei 2 erau impreuna de 1 an shi se iubeau mult... cum as putea sa nu ma mai gandesc la asta?Shi in plus acuma mie frik shi dak afla altcineva...ce sa fac??mi-e ff frik......un sfat?

Prietena ta e emo?
La 17 ani, sa te sinucizi, ca te-a parasit iubitul. Tragic!

Din intrebarea ta, rezulta ca nu esti pregatita.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: I s-a pus pata

scris pe 28 dec 2009 20:40 de cherry_dream

nasol rau de tot pentru ea, dar asta nu era un motiv sa..se sinucida.asta-i viata.se mai intampla si d-astea.suferi,dar nu chiar asa..inseamna ca nu era baiatul potrivit pentru ea.

tu ai grija, mai ales daca esti virgina.trebuie sa fii foarte sigura ca el te iubeste si ca vrea s-o faceti din dragoste, nu din "nevoie".acum..na..nu poti stii 100% si se poate intampla orice..dar..trebuie sa fii pregatita, informata foarte bine, sa nu se intample cine stie ce dupa. si ai grija sa nu regreti.

parerea mea e sa mai astepti putin, esti inca mica, nu cred ca esti foarte pregatita,mai ales ca s-a intamplat faza aia cu prietena ta..mai ai timp destul..nu trebuie sa te grabesti.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

75 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online