Nu pot s-o fac

Pagina 1 din 1
1

Roxy

Guest

Nu pot s-o fac

scris pe 13 sep 2003 10:32 de Roxy

Am o problema serioasa!
de ceva vreme incerc s-o fac pentru prima data cu prietenul meu, dar ma doare foarte tare, si nu reusim niciodata....Ce ma sfatuiti???
sus

xxxxx

Guest

Re: Nu pot s-o fac

scris pe 13 sep 2003 10:43 de xxxxx

Am o problema serioasa!
de ceva vreme incerc s-o fac pentru prima data cu prietenul meu, dar ma doare foarte tare, si nu reusim niciodata....Ce ma sfatuiti???
Auzi straduiestete si vei reusi si nu te plinge si depinde si ce virsta ai??Si depinde si de prietenul tau. paa
sus

sorin

Guest

scris pe 13 sep 2003 17:35 de sorin

Am o problema serioasa!

Pai depinde f mult si de structura ta fizica, dar si de felul in care te exciti in timpul actului sexual. Depinde de tipul de relatie pe care il ai cu prietenul tau. Trebuie sa incercati sa vb f sincer unul cu altul, despre fanteziile fiecaruia, caci sunt momente cand dintr-o dscutie poate deriva o partida buna de sex. Spune-i sa prelungeasca preludiul(sarutarile, mangaierile) si eventual intreaba-l ce parere are de cunnilingus. Inainte de pasul cel mare incercati sa faceti sex extravaginal(ceea ce presupune un mare control al sau, sau macar bunavointa). Prin sex extravaginal tre sa intelegi aprox aceleeasi pozitii ca in cel normal, insa penisul nu tre sa penetreze vaginul, decat, eventual 2 3 cm, iar in rest se 'freaca' de labii si clitoris. Cand vei ajunge intr-o stare vecina cu orgasmul, ii pot spune sa te penetreze, progresiv. puteti folosi si lubrifiante, eventual.
Succes, si mai scrie-ne despre incercarile tale.
sus

Zappa

Guest

scris pe 13 sep 2003 19:21 de Zappa

Prietenul tau nu a stiut cum sa te ia,iar cu durerea ....ceva unguente?
sus

camelia

Veteran member
376 mesaje

scris pe 13 sep 2003 21:16 de camelia

Am o problema serioasa!

Roxy:
Intr-o astfel de situatie , trebuie sa ai rabdare draga mea...Este normal ca doare putin, dar daca vrei cu adevarat sa o faci , ai sa reusesti!!

cami
sus

Nora

Guest

Re: Re: Nu pot s-o fac

scris pe 14 sep 2003 00:11 de Nora

Roxy:
Intr-o astfel de situatie , trebuie sa ai rabdare draga mea...Este normal ca doare putin, dar daca vrei cu adevarat sa o faci , ai sa reusesti!!

Camelia, intamplarea face sa-ti citesc raspunsurile. Draga mea nu te mai chinui, raspunsurile tale nu valoreaza doi bani.Nu e obligatoriu sa-ti spui parerea, mai intai informeaza-te si apoi scrie.ok?! mai invata cate ceva! spor la treaba! ciao
sus

ice2

Guest

scris pe 15 sep 2003 17:10 de ice2

[spunei prietenului sa practice un preludiu si poate sa se foloseasca si de sarutari apoi sa foloseasca un lubrefiant si sa incerce fara prez
dragoste placuta]
sus

plic

Guest

scris pe 16 sep 2003 18:08 de plic

Oricine ar avea o astfel de intrebare trebuie sa dea mai multe detalii. De exemplu as intreba daca inainte a trece la actul sexual in sine exista un preludiu si cum se desfasoara acesta.

Am o problema serioasa!
sus

crisleo

Junior member
11 mesaje

scris pe 11 oct 2003 20:35 de crisleo

DACA PRIETENUL TAU E UNUL GRABIT NU O SA O FACI PT.CA TE DOARE.TREBUIE F.LENT,SA FII EXCITATA.ETC...MIE MI-A REUSIT.NU AM AVUT NICI UN PIC DE DURERE SI A FOST SUPER.

LIKE AN ANGEL
sus

buburuzu

Guest

scris pe 12 oct 2003 11:15 de buburuzu

am aceeasi problema cu prietena mea si credeti-ma ca se excita.. dar atunci cand trebuie sa o facem ii dipare toata excitatia intr-o secunda si o simt ca e foarte speriata.. o doare foarte tare.. d-abia intra degetul..dar si fara excitatie nu pot face nimic..am incercat doar o data.. un lubrifinat si mai mult timp la dipozitie ar fi suficient? ( sper sa ii treaca chestia asta cu speriatu... transpirase toata pe spate si nu mai simtea nimic .nici pe sani- chiar i-am facut sex oral si nimic- a spus ca era ca si cum o sarutam pe obraz) ce e de facut?
sus

nikki anglia

Guest

scris pe 22 oct 2003 03:19 de nikki anglia

incearca sa te orientezi la placerea pe care ovei simti dupa durere durerea o sa presiste numai o scurta perioada dar placerea pe care o vei avea credema se merita

sus

Nu te speria

Guest

scris pe 22 oct 2003 08:21 de Nu te speria

Cred ca prietenu tau nu prea are experienta.De aceea cred ca trebuie sa ma cauti pe mine
sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

Re: Re: Re: Nu pot s-o fac

scris pe 22 oct 2003 22:15 de georgiana

am aceeasi problema cu prietena mea si credeti-ma ca se excita.. dar atunci cand trebuie sa o facem ii dipare toata excitatia intr-o secunda si o simt ca e foarte speriata.. o doare foarte tare.. d-abia intra degetul..dar si fara excitatie nu pot face nimic..am incercat doar o data.. un lubrifinat si mai mult timp la dipozitie ar fi suficient? ( sper sa ii treaca chestia asta cu speriatu... transpirase toata pe spate si nu mai simtea nimic .nici pe sani- chiar i-am facut sex oral si nimic- a spus ca era ca si cum o sarutam pe obraz) ce e de facut?
imbat-o... fa-o sa uite de durere... fa-o sa-si ia gandul de la durere...daca este relaxata destul crede-ma ca durerea nici nu o sa existe sau daca o sa existe o sa fie o 'durere placuta'
chestia cu ' doare ca dracu cand o faci pt. prima oara' este inventata de mamici mult ptrea grijulii si bunici disperate ca nepoatele se gandesc la prostii...

pupici
sus

omuldinluna

Junior member
10 mesaje

scris pe 21 nov 2003 17:13 de omuldinluna

Am o problema serioasa!

cel mai important e sa aveti amandoi rabdare.
nimanui nu-i iese din prima.

Makin' Love Is Good For You
sus

darklord

Senior member
127 mesaje

scris pe 23 nov 2003 01:29 de darklord

Am o problema serioasa!

Asa e la inceput ,penetrati caiva centimetri lasi sa sevindece cateva zile, mai penetreaza umpic mai lasi sa sevindece si o sa ajungi sa mai simti durerea care tb , aia placuta

live life, no regrets
sus

Luke

Junior member
29 mesaje

scris pe 25 nov 2003 15:39 de Luke

Cea mai buna pozitie e a misionarului (adica clasic, adica femeia pe spate, barbatul deasupra ei).

Pune-i femeii o perna sub fund ca sa fie mai sus decit capul si sa tina picioarele desfacute (am vazut de multe ori cum tipa isi stringe picioarele impingindu-l pe tip... asa nu veti reusi niciodata)

Femeia trebuie sa fie excitata (a se citi: trebuie sa fie uda)... asa ca recomand sa folositi lubrifiant, pentru ca de frica sau stres va fi total uscata. Cel mai bun e KY Jelly, dar se pot gasi o gramada de substituenti: body lotion, creme, etc., cu cit mai lichid cu atit mai bine

Barbatul sa te ia usor... adica sa nu te chinuie, dar in acelasi timp sa fie hotarit. Nu sunt de acord cu 'azi 1 cm, miine inca 2 cm'. Asta-i bullshit... tipa ajunge sa nu mai vrea sa auda de sex daca de fiecara data o chinuie.

Si da, bautura ajuta... da curaj, te relaxeaza, amorteste durerea, creste apetitul sexual, dar grija: gasiti o cale de mijloc !!

Aurea mediocritas !
sus

Banderas

Guest

scris pe 9 dec 2003 00:57 de Banderas

[spunei prietenului sa practice un preludiu si poate sa se foloseasca si de sarutari apoi sa foloseasca un lubrefiant si sa incerce fara prez
dragoste placuta]
Bravo ba sa o faca fara prezervativ ca sa o lase si insarcinata ..Ba prietenul ei e tolomac nu te prinsasi
sus

nicoleirina

Newbie
9 mesaje

scris pe 9 dec 2003 20:20 de nicoleirina

Uite draga ce e, ar trebui sa te ia usor,sa nu se grabeasca, ca asa este...de cateva ori. trebuie sa fii destul de excitata, sa ai orgasm draga...sa nu te gandesti la ce va urma(durerea). si daca e, sa te pupe acolo jos (sex oral), sa vezi cum o sa te simti...

...bine mã!!!
sus

io

Guest

sal

scris pe 13 dec 2003 00:37 de io

ce te doare mai p.... vezi si tu dca nu mere in p**** bago si tu in c** poate nu o sa te mai doara
sus

ANDREI999

Guest

scris pe 13 dec 2003 09:45 de ANDREI999

Am o problema serioasa!
ROXY DRAGA ITI IUBESTI PRIETENUL?DACA DA ATUNCI REZISTA CA TOATE FEMEILE AU TRECUT PRIN ASA CEVA SI NU AU MURIT ASA CA REZISTA PA-PA
sus

mememica

Junior member
15 mesaje

scris pe 13 dec 2003 21:05 de mememica

Am o problema serioasa!

Incearca mai multe pozitii.
sus

ursulake1

Junior member
48 mesaje

scris pe 6 mar 2004 00:35 de ursulake1

[din cate am citit yo si cred ca stiu sa citesc destul de bine .....se zice ca trebuie sa folosesti doar lubrifianti pe baza de apa...daca folosesti alte lotiuni si creme s-ar putea ca acestea sa deterioreze prezervativul si sa te bagi intr-o incurcatura si mai mare ......ai mare grija.bafta
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 6 mar 2004 12:35 de Infector

[din cate am citit yo si cred ca stiu sa citesc destul de bine .....se zice ca trebuie sa folosesti doar lubrifianti pe baza de apa...daca folosesti alte lotiuni si creme s-ar putea ca acestea sa deterioreze prezervativul si sa te bagi intr-o incurcatura si mai mare ......ai mare grija.bafta

Bah nu mai raspunde draqului ca e din septembrie postul asta... in atatea luni s-a dus draq himenu ala... !!!!!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

nico_nelly

Guest

scris pe 27 mar 2007 18:08 de nico_nelly

nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!a stiut cum sa ma ia>>>>>>>>dureri?au fost la inceput...dar...apoi a fost ok,unguente?nici vorba!!!!!PLACEREA e cel mai bun unguent!!!
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 27 mar 2007 20:19 de stefanoski

nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!a stiut cum sa ma ia>>>>>>>>dureri?au fost la inceput...dar...apoi a fost ok,unguente?nici vorba!!!!!PLACEREA e cel mai bun unguent!!!

pacat ca nu exista unguent si pentru creier

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

BlackBabe

Junior member
19 mesaje

scris pe 27 mar 2007 21:12 de BlackBabe

Am o problema serioasa!

am patit si eu ca tine...o gramada de timp am incercat sa o fac cu prietenul meu dar n'am reusit tot din cauza durerii.dar el a fost f rabdator si m'a inteles si pana la urma am reusit.dar totusi dak ai posibilitatea ar trebui sa faci un control medical.succes

Carpe Diem
sus

BlackBabe

Junior member
19 mesaje

scris pe 27 mar 2007 21:16 de BlackBabe

ROXY DRAGA ITI IUBESTI PRIETENUL?DACA DA ATUNCI REZISTA CA TOATE FEMEILE AU TRECUT PRIN ASA CEVA SI NU AU MURIT ASA CA REZISTA PA-PA

nu prea cred ca stii prin c trec unele...si asta nu depinde neaparat dak iti iubesti partenerul sau nu... uneori este o chestie c tine d fizic,alte ori d psihic sau d amandoua

Carpe Diem
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online