fara orgasm???????

Pagina 1 din 1
1

sexywoman

Guest

fara orgasm???????

scris pe 25 sep 2003 12:04 de sexywoman

locuiesc cu prietenul meu de 1 an si cateodata se intampla sa nu am orgasm ceea ce niciodata nu s-a intamplat.el in schimb are intotdeauna si dupa actul sexual imi spune ca ii pare rau dar nu mai poate iar eu ma enervez cumplit.ce credeti ca se intampla?nu ma iubeste sau unde este problema sau cine este de vina?ce ar trebui sa fac?
sus

aligator

Newbie
3 mesaje

Re: fara orgasm???????

scris pe 22 ian 2004 15:49 de aligator

da problema e ca nu ai tu orgasm parearea mea !
& are impresia ca nu este suficient de bun pt tine sau poate ai tu vre-o problema....

_____
sus

Dardanel

Junior member
44 mesaje

Re: Re: fara orgasm???????

scris pe 22 ian 2004 17:22 de Dardanel

ar trebui sa discutati despre asta, sa faca cum vrei sau cum simti ca iti place. omu daca vede ca face degeaba treaba renunta. probabil si lui ii displace. totusi cat timp dureaza la voi o partida ? si dupa cat timp ejaculeshte ? da-ne mai multe detalii ca sa te putem ajuta

Be The Best And Fuck The Rest
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: fara orgasm???????

scris pe 22 ian 2004 20:41 de duran

locuiesc cu prietenul meu de 1 an si cateodata se intampla sa nu am orgasm ceea ce niciodata nu s-a intamplat.el in schimb are intotdeauna si dupa actul sexual imi spune ca ii pare rau dar nu mai poate iar eu ma enervez cumplit.ce credeti ca se intampla?nu ma iubeste sau unde este problema sau cine este de vina?ce ar trebui sa fac?

...problemã? Este o perioada prin care, toti cei care trãim alãturi de cineva ,trecem...dar cu inþelegere ºi dragoste ,o depãºim!
simplu ...
deci... o cauza posibila:
excesele sexuale, care duc la astenie sexuala,la sleirea forþei si tonusului , in general.
sfatul meu ... incercati sa faceþi sex mai rar o perioada, macar asa vei reuºi ºi tu sa ai orgasm,dar trebuie sa va revizuþi comportamentul in cadrul cuplului.

am in faþa mea un articol" cupluri in deruta"....
spicuiesc...
...in orice casnicie[...], exista momente de discordie [...] ir nepotrivire de caracter este de fapt comoditatea si refuzul sotilor de a contribui la stabilitatea caminului.
...la originea cauzelor sta si lipsa de pregatire pentru viata in doi.
.... nu mai este capabil( sotul)de dragalaseniile zilnice ,ce coloreaza viata[...] nu face eforturi de a o pregatii pt o apropiere fizica prin afectiune si tandrete .

daca vreti sa rezistati impreuna , incercati sa si faceti lucrul asta , e simplu ! FITI IMPREUNA SI IUBITI-VA CA-N PRIMA ZI ,DE PARCA AR FII ULTIMA??(>

Come on, make my day!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online