doar un orgasm?

Pagina 1 din 1
1

necunoscuta

Guest

doar un orgasm?

scris pe 25 sep 2003 15:55 de necunoscuta

indiferent de cate acte sexuale am intr-o noapte nu pot avea decat un orgasm.cine este de vina?ce trebuie sa fac?
sus

Quankhi

Junior member
39 mesaje

Re: doar un orgasm?

scris pe 25 sep 2003 18:21 de Quankhi

indiferent de cate acte sexuale am intr-o noapte nu pot avea decat un orgasm.cine este de vina?ce trebuie sa fac?

pai in primul rand as vrea sa stim si noi daca esti fata sau baiat...pt ca mi s a intamplat si mie sa nu mai ejaculez dupa un numar dar rar si e o binefacere la baieti...la fete e mai nasol un pic

Death is not the end...is just the beginning of a new life!
sus

mihaelajulia

Senior member
64 mesaje

Re: Re: doar un orgasm?

scris pe 26 sep 2003 03:05 de mihaelajulia

Daca esti fata,s-ar putea sau sa fi pre tanara,nsi inca organisnul nu epregatit,sau sa fi un tip care se excita preferential clitoridian si nu vaginal.Adica cu degetul sau limba la "buton".

sa fiti iubiti
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

scris pe 28 sep 2003 00:29 de batranul

in primul rand ce varsta ai? daca esti prea tanara e normal , organismul nu e inca rodat pt asta ! dar oricum poti fi multumita ca am auzit tipe care luni de zile nu au avut orgasm!

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

batranul

Veteran member
164 mesaje

scris pe 30 sep 2003 02:21 de batranul

posibil sa fi la inceputul vietii sexuale si organismul nu este inca pregati, rodat pentru asta! eu am intalnit tipe casatorite da trei ani care inca nu stiau ce-i ala orgasm!

un sfat bun e intotdeauna bine primit!
sus

mihaelajulia

Senior member
64 mesaje

Re: Re: doar un orgasm?

scris pe 30 sep 2003 03:16 de mihaelajulia

posibil sa fi la inceputul vietii sexuale si organismul nu este inca pregati, rodat pentru asta! eu am intalnit tipe casatorite da trei ani care inca nu stiau ce-i ala orgasm!

Ghinion,3 ani nu a avut cine sa le satisfaca.scuze,tu esti expertul....Poate ca isi obtin altfel orgasmul dacat prin casatorie

sa fiti iubiti
sus

draggos

Newbie
6 mesaje

scris pe 5 oct 2003 17:16 de draggos

Cred ca ti-l doresti mai mult asa de palmares. Asteptandu-l sa vina traiesti cu teama ca n-o sa vina .. si de ce ti-e frica ...
Recomandarea mea este sa nu-l cauti. Bucurate de actul sexual in sine .. si oragasmele au sa vina de la sine. Surpriza si placerea au sa fie cu atat mai dulci.
sus

Mihaella

Junior member
27 mesaje

scris pe 7 oct 2003 00:03 de Mihaella

Probabil ca esti inhibata. O mai mare explorare o organelor tale si ale lui + "perversitati" o sa te ajute sigur. Trebuie sa vezi cum este cand pur si simplu nu mai poti avea orgasme pentru ca ai avut prea multe si nu mai poti fizic...
sus

darklord

Senior member
127 mesaje

scris pe 23 nov 2003 23:46 de darklord

Try harder, cu pozitii diferite si de ce nu cu parteneri diferiti

live life, no regrets
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

56 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online