as dori un raspuns sigur!

Pagina 1 din 1
1

alin popescu

Guest

as dori un raspuns sigur!

scris pe 29 oct 2003 10:42 de alin popescu

am 19 ani si am o iubita de 1 an si 8 luni.ea era virgina.acum nu imi mai place ca de fiecare data cand facem sex sa imi pun prezervativ.ai vrea sa stiu care este calendarul femeii,cand poate femeia sa faca sex(fara prezervativ) neramanand insarcinta.va mltumesc.
sus

matzuloi

Guest

Re: as dori un raspuns sigur!

scris pe 29 oct 2003 14:21 de matzuloi

Din pacate pentru tine: ASA CEVA NU SE POATE STABILI CU EXACTITATE!!ar trebuie sa astepti cam 12 cicluri pentru ca ea sa poata stabili APROXIMATIV care este perioada fertila! si nici atunci nu ar fi EXACT! iti recomand asa: ea sa ia anticonceptionale si sa foloseasca un spermicid pentru ca anticonceptionalele singure nu functioneaza intotdeauna!(stiu din proprie experienta!!)
cel mai bine ar fi sa mergeti amndoi la un cabinet de sexologie-ca doar nu mai traim in Evul Mediu!!-si sa primiti unsfat de la un doctor!ar putea sa isi puna sterilet dar la varsta ei nici nu se discuta asa ceva!!
oricum: este sigur sa faceti fara prezervativ cam primele 4 zile dupa ce i se termina menstruatia si asta deoarece in acea perioada se reface mucoasa vaginala...

MERGI LA DOCTOR... CEL MAI SIGUR!!
sus

marius

Guest

Re: Re: as dori un raspuns sigur!

scris pe 11 nov 2003 11:49 de marius

eu pot sa-ti spun ca prietena mea foloseste anticonceptionale si de un an jumate nu abem nici o problema.poate ca nu sunt 100%sigure da oricum sunt mult mai sigure decat calendaru.am incercat si noi cu prezervativ la inceput da era destul de aiurea.acum nu mai e nici o problema.ar fi indicat sa mergeti la medic,dar daca nu o veti face eu iti pot recomanda ceva.mergeti la farmacie,luati o cutie de RIGEVIDON cititi toate instructiunile dapa care prietena ta poate incerca(costa 60.000)succes
sus

Blacky

Guest

Re: Re: Re: as dori un raspuns sigur!

scris pe 11 nov 2003 14:49 de Blacky

mergeti la farmacie,luati o cutie de RIGEVIDON cititi toate instructiunile dapa care prietena ta poate incerca(costa 60.000)succes

NU VA JUCATI CU ANTICONCEPTIONALELE!!!
Duceti-va-ti la un cabinet de planning familial sau pur si simplu la un cabinet de ginecologie (ea). Dupa sfatul medicului poate sa ia orice, dar nu asa pe incercate ca poate sa ii fie foarte rau.
In afara de asta, anticonceptionalele sunt cancerigene, mai ales daca ea fumeaza sau le ia aiurea!

Sa se duca la un ginecolog
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

54 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online