Cat e normal sa "reziste" un baiat ....

Pagina 1 din 1
1

Dracusorul

Newbie
5 mesaje

Cat e normal sa "reziste" un baiat ....

scris pe 4 nov 2003 15:55 de Dracusorul

Cat e normal sa "reziste" un barbat in pat cu persoana iubita cand face dragoste, nu sex repet, DRAGOSTE, si daca imi puteti spune recordurile voastre in acest "domeniu" !!

DracusorulBlue
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Cat e normal sa "reziste" un baiat .

scris pe 4 nov 2003 23:29 de copilita

Cat e normal sa "reziste" un barbat in pat cu persoana iubita cand face dragoste, nu sex repet, DRAGOSTE, si daca imi puteti spune recordurile voastre in acest "domeniu" !!

atat ti-a trebuit... o rubrica in care le dai shansa sa se "laude" fiecare... de-abia ashtept sa vad...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

scris pe 5 nov 2003 10:27 de penetru

Pai daca e vorba de dragoste nici nu trebuie sa fii erect tot timpul,poti sa o mai musti de ureche,sa te joci cu degetele pe clitoris,poti face multe nebunii,In carte scrie ca de la 2 la 20 min. este normal.Daca esti fumator obosesti repede si te lasi pagubas dar altfel exista metode de amanarea ejacularii daca vrei s-o innebunesti si sa faci impresie.Dar gandeste-te:ce vreau sa dovedesc?Eu ma pot `rezolva in 2 min.Daca ea nu poate este problema ei,nu? LOL
sus

Mac-mac!

Guest

scris pe 5 nov 2003 16:21 de Mac-mac!

Bai dracusorule, hai sa-ti zic ceva. Cel mai misto e cand dureaza mai mult. Pt. ca o incalzesti si pe ea bine-bine de tot si tu esti fleasca, la fel ca ea, si cand incepeti sa faceti sex e ca lumea rau. Si cu putin "exercitiu" nici nu termini repede. In cazul meu: daca ne grabim(ceea ce nu e bine in pat) ne incalzim repede (5-10min), da' cand avem timp si "pofta" stam si o ora (in timpul asta, ii provoc cel putin un orgasm -avantaj ea, da' si dupa aia... uuffffffff!!!!!)
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

Re: Re: Cat e normal sa "reziste" un bai

scris pe 5 nov 2003 18:11 de penetru

Bai dracusorule, hai sa-ti zic ceva. Cel mai misto e cand dureaza mai mult. Pt. ca o incalzesti si pe ea bine-bine de tot si tu esti fleasca, la fel ca ea, si cand incepeti sa faceti sex e ca lumea rau. Si cu putin "exercitiu" nici nu termini repede. In cazul meu: daca ne grabim(ceea ce nu e bine in pat) ne incalzim repede (5-10min), da' cand avem timp si "pofta" stam si o ora (in timpul asta, ii provoc cel putin un orgasm -avantaj ea, da' si dupa aia... uuffffffff!!!!!)
Bravo,mac-mac,ai gasit cheia,parca ma incearca putin invidia
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

scris pe 6 nov 2003 23:38 de axxa

Nu stiu.Cred ca 20 min.

axxa
sus

Carl Lewis

Guest

scris pe 7 nov 2003 18:15 de Carl Lewis

Frate, la mine e mai grav, i-mi bag p..a, dau de 2, 3 ori din fund si " finish the race ".
sus

marius

Guest

scris pe 7 nov 2003 18:19 de marius

in primul rind asta nu e chestie de lauda....apoi se zice ca normal ar fi vreo 20 de minute,dar daca mai faci cate o mica pauza in care poti de exemplu sa o saruti pe git si pe sani pote dura si mai mult de o ora.iti spun asta din experienta proprie.cred ca normal inseamna atit cat va simtiti amandoi bine
sus

LittleWoman

Newbie
6 mesaje

scris pe 8 nov 2003 20:19 de LittleWoman

Nu stiu.Cred ca 20 min.

hmmm...te inseli amarnic sau poate ca nu ai destule experiente la viata ta
Imagineaza-ti 1 ora de sex curat si cu tot cu preludiu in jur de 1h si 20 min.EEE...Asta da performanta.
Nu toata lumea poate asa de mult,dar daca ai asa un "specimen" acas',te-ai aranjat
Stiti cum se zice:"practica duce la perfectiune"(cam asa ceva)

Little-LARA
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

scris pe 15 nov 2003 01:42 de alex1

Pai daca e vorba de dragoste nici nu trebuie sa fii erect tot timpul,poti sa o mai musti de ureche,sa te joci cu degetele pe clitoris,poti face multe nebunii,In carte scrie ca de la 2 la 20 min. este normal.Daca esti fumator obosesti repede si te lasi pagubas dar altfel exista metode de amanarea ejacularii daca vrei s-o innebunesti si sa faci impresie.Dar gandeste-te:ce vreau sa dovedesc?Eu ma pot `rezolva in 2 min.Daca ea nu poate este problema ei,nu? LOL

Nimic mai fals! Trebuie sa te gandesti la EA prima data! La sentimentele si trairile ei. Las-o nesatisfacuta de cateva ori la rand, si o sa-si caute altul.

Well... Keep on doing the right thing !
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

scris pe 15 nov 2003 01:45 de alex1

Frate, la mine e mai grav, i-mi bag p..a, dau de 2, 3 ori din fund si " finish the race ".

He He He... Vorbesti despre sex ?

Esti pe drumul cel bun. Persevereaza. Si poti ajunge campion !

Well... Keep on doing the right thing !
sus

bonbonel

Guest

scris pe 16 nov 2003 20:26 de bonbonel

Imi place ca esti sincer
nu ca alti se lauda
iti urez bafta
sus

Cosmo

Junior member
48 mesaje

scris pe 17 nov 2003 16:58 de Cosmo

E o problema pe undeva sau...
De ce conteaza cat duireaza?
Atata timp cat toata lumea e fericita ce conteaza ca a durat 20 minute 1 ora 2 ore sau 5 secunde?
Fratii mei, voi stati cu ceasul, ca la partida de sah, langa pat?
Sau aproximati in functie de stelele cazatoare si ora cand vine laptele?

...250ml gratis!
sus

Luke

Junior member
29 mesaje

scris pe 26 nov 2003 18:01 de Luke

Nu exista reteta. Poti face dragoste incet, si atunci poate dura ore. Pe de alta parte, poti sa te exciti asa de tare, fiind cu persoana pe care o iubesti cu adevarat, ca te termini in 2 minute.

E posibil cu cit o faci mai des, cu atit sa tina mai mult, pina la punctul cind nu mai ejaculezi deloc.

Sunt nshpe metode de prelungire a actului sexual, de ex faci pauza cind simti ca esti aproape sa te termini, sau o scoti afara si stringi capul intre degetul mare si aratator. Sunt metode de respiratie, dar alea sunt mai avansate. Citeste o carte despre tantra, si o sa vezi acolo detalii.

Ejacularea precoce e o faza normala in maturizare. Deci nu te stresa sau complexa. Nu ai ce ii face, trebuie sa iti descoperi corpul si sa vezi ce poti.

Cel mai important e sa perseverezi si sa nu te dai batut. Oricit de fain ar fi, exista intotdeuna mai bun, mai bine. Push the limits.

Bafta si practice makes perfect!

P.S. Daca tu te termini inaintea ei, fa in asa fel incit sa o termini si pe ea, folosind limba, deget, vibratori, ce vrei tu, pentru ca altfel nu e de bine (pe termen lung).
sus

ArcaLu'Noe

Guest

scris pe 27 nov 2003 02:45 de ArcaLu'Noe

Citeste dar intre timp fa-ti si tu tema acasa, daca intelegi ce vreau sa spun.
sus

une femme

Guest

scris pe 27 nov 2003 20:35 de une femme

======
Esti mandru ca:" ma pot `rezolva in 2 min"? sau esti mandru ca nu o poti "rezolva" pe ea????
Sorry dar nu prea inteleg unde este mandria.
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

scris pe 28 nov 2003 08:56 de xander

Odata cu inaintarea in varsta shi acumularea de experientze se prelungeste shi durata........te excitzi mai greu,automat dureaza mai mult.Shi daca te referi la DRAGOSTE ,atunci intrebarea nu-shi mai are rostul caci durata,nu conteaza atata timp cat trairile sunt maxime.Plus ca atunci cand faci DRAGOSTE nu urmaresti ceasul........Pe mine nu m-ar ferici sa-mi zica ea ........-gata nu mai pot ,ma chinuiesti de o ora!_---..........e mai misto cand nu mai are vlaga sa zica nimic!))))))Asta poate dura 2 min sau mai mult.Intzelegi?

omul care taie iarba..
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

53 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online