Ata, prima data

Pagina 1 din 1
1

dnnay

Guest

Ata, prima data

scris pe 12 nov 2003 14:49 de dnnay

Daca nu ti s-a rupt inca ata si vrei s-o faci pt.prima data cu prezervativ, nu se rupe cand iti pui prezervativul ?
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

Re: ata, prima data

scris pe 13 nov 2003 11:59 de penetru

Uita-te la cum isi pune o femeie ciorapul,nu derula prezervativul,asaza-l asa rulat pe cap apoi intinde-l.Nu ai cum sa rupi ata decat daca il pui pe moale apoi se intareste.
sus

guest

Guest

scris pe 15 nov 2003 04:41 de guest

Ce e prostia asta cu ruptul atei?. Nu se intimpla propriuzis, e doar o "VORBA DIN POPOR".
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

Re: Re: ata, prima data

scris pe 20 nov 2003 23:55 de alex1

Ce e prostia asta cu ruptul atei?. Nu se intimpla propriuzis, e doar o "VORBA DIN POPOR".

Vorba din popor My Ass ! E adevarat! Nu doare prea tare, dar jeneaza cateva saptamani dupa aceea. Sangereaza la fiecare contact sexual pana se cicatrizeaza definitiv.

Well... Keep on doing the right thing !
sus

dnny

Guest

Re: Re: Re: ata, prima data

scris pe 21 nov 2003 09:20 de dnny

Lamuriti-ma si pe mine
cand se rupe ata asta?
Prima data?Eu am tot tras
de ea cand am pus
prez.si nimic

Vorba din popor My Ass ! E adevarat! Nu doare prea tare, dar jeneaza cateva saptamani dupa aceea. Sangereaza la fiecare contact sexual pana se cicatrizeaza definitiv.
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: ata, prima data

scris pe 22 nov 2003 01:11 de YLoveCamelia

Lamuriti-ma si pe mine
cand se rupe ata asta?
de ea cand am pus
prez.si nimic

eu ash trage de tine sa citesti macar 2 carti in incercarea de a tzi compensa prostia cu vasta cultura pe care 2 carti ti o pot oferi ( in comparatie cu nivelul tau neural absolut ingrijorator, mai potrivit zis revoltator).

per/sil

Guest

Re: Re: Re: ata, prima data

scris pe 23 nov 2003 06:30 de per/sil

E adevarat "my ass". E FOLCLOR PUR si asa sa ramina in mintea ta si a tuturor. Vrei ca toti pushtanii virgini sa se automutileze incercind sa-si taie ata singuri vazind ca nu se intimpla natural?. Poate nu e cu rea intentie, dar nu mai dati verdicte si nu generalizati peste tot doar pe baza propriei experiente. Chestia cu "ruptul atei" e o vorba din popor asa cum spunea mai sus "Guest"(care tot eu sint-la primul post pe site). E adevarat ca se mai intimpla si in realiate dar nu e o regula. NU e neaparat necesar, musai, trebuie sa se intimple. Atunci cind se produce, e dintr-o cauza fizica de conjunctura(ex. lipsa de lubrifiere). Aici trebuie sa "lucreze" baietii, nu la impins cu forta sau la foarfeca. Cel mai frecvent se intimpla o intindere a atei(frenului) asa cum e si normal. Asadar baieti calmativa si terminati cu prostiile. Scapati de virginitate chiar daca nu vi s-a "rupt ata".
sus

Luke

Junior member
29 mesaje

scris pe 25 nov 2003 15:25 de Luke

Daca nu ti s-a rupt inca ata si vrei s-o faci pt.prima data cu prezervativ, nu se rupe cand iti pui prezervativul ?

Ai auzit de lubrifiere?

Foloseste mintea nu forta...
sus

pulika

Guest

scris pe 6 mai 2009 00:08 de pulika

mai bine dai o laba si gata te mai incurci q sexu...saw bei vreo 3 sticle de vin[sange de.... ] s atunci t duci sa...picioare in gard...mai bn fc o scurta...
sus

je

Guest

scris pe 14 nov 2009 23:29 de je

Lamuriti-ma si pe mine
cand se rupe ata asta?
de ea cand am pus
prez.si nimic

ba frate mie azi mi sa rupt ata dupa 4 ani...ata se rupe cand fata e stramta in savarina sau uscata...nu tio rupi facand laba...
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: je,

scris pe 15 nov 2009 01:14 de sgc

ai selectat mesajele a doua persoane diferite. care este ideea? n-am fost la momentul deschiderii subiectului acesta pe forum. mesajul initial cu savarina lipseste, dar cred c-as putea identifica autorul. per/sil, care spune ca-i si guest in mesajul acesta, dar nu este. guest este cel ce-a deschis subiectul, adica dnny, adica tu. iar alex1, in acest subiect pare-se ca-i pasaroi bantea eugen, pt. ca pe taica-su, din ce-mi amintesc de pe cd-ul cu abonatii romtelecom, il cheama tot alex, adica titularul postului telefonic din locuinta in care se afla.
sus

Xe

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: je,

scris pe 16 nov 2009 09:04 de Xe

anal tata anal si se rupe, pt ca e foartre stramt locul acolo, acuma sa gasesti o tipa care sa si vrea,,,,
sus

Xe

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: je,

scris pe 16 nov 2009 10:27 de Xe

anal tata anal si se rupe, pt ca e foartre stramt locul acolo, acuma sa gasesti o tipa care sa si vrea,,,,
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online